⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
9 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
10 kolejka grupa F -
I ciekawostka :
Ze stat wynika iż nie powinienem nawet liczyć na punkt ,a jednak wpadły i 3.
Zapewne niezasłużenie aczkolwiek nie mnie już to oceniać. -
Kolejka 9 Grupa A
-
Panowie @Łysy-Bolcownik nadal straszy formacją 433A?
-
Na razie próbuję 433b i średnio to wychodzi, jeszcze w zespole mam 3 środkowych obrońców z czego jeden ma kontuzję na 3 mecze, a drugi pauza za czerwoną aż 8 kolejek -,-
-
@Łysy-Bolcownik Jak na eksperyment to całkiem dobrze Ci idzie, drugie miejsce, raptem jeden mecz przegrany, strach się bać co będzie, jak zaczniesz grać „poważnie”
-
Kolejka 10Przetasowania w tabeli, ale nadal prowadzi @Marcin6578 mimo ostatniej porażki.
-
Grupa G - kolejka 10
-
@dino-ligenza said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@Łysy-Bolcownik Jak na eksperyment to całkiem dobrze Ci idzie, drugie miejsce, raptem jeden mecz przegrany, strach się bać co będzie, jak zaczniesz grać „poważnie”
To nie eksperyment, mam różne taktyki, ale pod Feyenoord idealnie pasuje 433b, na 451 czy 4231 mam słabe pozycje - żadnych prawy i lewych pomocników ;D
-
10 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
11 kolejka grupa F -
-
@huzar-shakir tutaj mamy ścisk jak na jakimś jarmarku świątecznym
-
Kolejka 11Na półmetku ligi liderują w lidze: @Marcin6578, @Mateusz-Nujo, @borys2010, @LordPawel oraz @Stary91. Niedaleko za nimi, nadal z szansami na awans jak się zepną w sobie są: @trzeciabaza, @Ayonex, @Dovco_HandF, @ToomAnyWays, @Szeregowiec i @bangello. W najgorszej sytuacji w tej "grupie śmierci" ma zamykający tabelę @Gadzik246. Ale... jeszcze wszyscy zachowali szansę na awans do 2 rundy.
-
@seba191995 Nie długo to się zmieni.
-
@dovco_handf z ta grupa śmierci to bym się wstrzymał... Jak patrzę na swoją ligę czy inne to na tą chwilę prawie każda by można było tak nazwać.
-
Grupa G - kolejka 11
-
-
11 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
12 kolejka grupa F -
Kolejka 10 - 11 Grupa A
Cały turniej nie fart
-
Kolejka 12