⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@misiek1908_5 3 x -3 = -9 punktów karnych
-
@troczek13 za co?????
-
Przeciez po poczatku mielismy budowac druzyne jak chcemy.... ocb kurwa
-
@maziu90 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
Przeciez po poczatku mielismy budowac druzyne jak chcemy.... ocb kurwa
Dopiero po rozegraniu pierwszego meczu, a w okresie przygotowawczym mieliśmy trzymać się ustalonych ram.. nie widzę w tym sensu, ale nie ja ustalałem zasady
-
W zwiazku z tym rezygnuje z udzialu... trudno najwiekszy sukces przez nie wazne okazal sie porazka i pewnie zawieszeniem prosze bardzo...
-
Piszcie do rezerwowego. Udanego finału. Szkoda ze wiecej kruczkow nie mozna btlo wpisac do cholery. Zrozumialem po pierwszej symulacji robimy sjlad jak chcemy a mam beknac za 37letbiego Fernandinho. Bawcie sie beze mnie
-
@troczek13 zrozumialem jak napisalem nie bede za bednarka i fernandinho do sprzedazy tracil szans. Bez kitu rezygnuje.
-
Powodzenia
-
Trzeba bylo jeszcze z 5pkt dodac do regulaminu. Jak by nie mozna normalnie zagrac. Dobra ja zjebalem nie zrozumialem nie bede grał z minusowymi pkt w takiej liczbie...
Moze na przyszłość bedzie jasniejsze wszystko j3szcze dopytywalem o wszystko ki3dy na LT moge wystawic kiedy kupowac a to bylo dla mnie pewne i nie spytałem... szkoda mi kurwa życiowej szansy... -
Jeszcze zebym nastolatkow nakupowal... 37 lat... ehhh
-
@maziu90 zapytałeś czy można sprzedawać graczy i dostałeś odpowiedź. Nie po to jest wystawiany kilkukrotnie regulamin żeby każdemu jak dziecku każdy punkt tłumaczyć. Regulamin jest ustanawiany na początku turnieju, czyli jak się zapisałeś kilka miesięcy temu to go zaakceptowałeś. Jasno była opisana każda runda i jej przebieg. Zasady są nowe ale są dla wszystkich takie same.
-
@troczek13 jak napisalem rezygnuje...
Nic wiecej nie pisze. -
Rozumiem ze mam dyskwalifikacje, napiszcie do kiedy? Oplacalo mi się sukces życia odnieść...
-
A jest sens się obrażać?? Czy może lepiej z kara dograc turniej??
-
@ochroniarz_123 napisalem juz o swojej decyzji. Za duzo poświęciłem kasy, energii, zdrowia w moim przypadku... tak obrazilem sie jak Ci tak pasuje. Po prostu nie chce juz w tym uczestniczyć... polowa rzeczy byla dla mnie jasna... może jestem glupi. Zapytalem niestety tylko o dwie reszte myslalem ze rozumiem okazalo sie ze nie....
-
@maziu90 według mnie jak nie chce z grać to bardzo nie rozsądna decyzja bo to pokazuje że po prostu się obrażasz za swój błąd gdzie reszta graczy zrozumiała zasady (chociaż nie ukrywam że głupie są te zasady ale regulamin był kilka razy wrzucony). Myślę że nikt prosić Cię nie będzie żebyś grał chociaż podejście nie do końca poważne a miałem Cię za poważnego i rozsądnego gościa.
-
Koncze udzielanie sie w tym temacie...
-