⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
Grupa D
Kolejka 28
Tabela
-
@łysy-bolcownik sorry Panowie ale jest to dość śmieszna dyskusja gdyż kazdy z was od początku mówi o czymś innym
-
@jasiuk88 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@łysy-bolcownik sorry Panowie ale jest to dość śmieszna dyskusja gdyż kazdy z was od początku mówi o czymś innym
No właśnie nie wiem dlaczego gość z taką zaciętością i uporem maniaka ciągle o tym pisał i upierał się, że lepiej rozumie o co chodziło w wypowiedzi autora niż on sam
-
Grupa B 28/30
-
-
29 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
30 ostatnia kolejka grupa C -
Grupa D
Kolejka 29
Gratuluje awansu @misiek1908_5
Tabela
-
@łysy-bolcownik tez juz praktycznie awansowales a ja jak wygram tez z 3go..
-
Grupa B 29/30
-
@tristan1982 no i spotkamy się w trzeciej lidze z rzędu
-
W grupie A wszystko jasne, awans uzyskały osoby takie jak @Magic-89 @Łysy-Bolcownik @Maziu90 gratuluję i widzimy się w finale !!!!!!!!!!
-
@łysy-bolcownik no chyba najlepszy wynik z 3go miejsca wiec dzieki dzis obaj po 5:0. Gratuluje
-
Dzieki, wiadomo kiedy finał?
-
Finał: - start: ok. 20.12.2021
Liga: Liga Fantasy 100
Liczba uczestników: 10gramy z okresem przygotowawczym
Specyfikacja zbudowania drużyna na start w lidze:
dopuszczalny jeden nastolatek na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik).
dopuszczalny jeden zawodnik w przedziale wieku 20-25 lat na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik).
dopuszczalny jeden zawodnik w przedziale wieku powyżej 30 lat na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik). -
30 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa CDzięki chłopaki za rywalizację nie udało się może w przyszłym roku o ile wystartuje. Gratulacje dla @Everlast933 i @Koło-Manolo za awans nie wiem jak wygląda sprawa 3 miejsc dlatego gratulacje dla tych panów Powodzenia w finale panowie
-
Kiler z waszej grupy awansował i Maziu z mojej
-
Także @kiler-1979 gratuluję awansu
-
Dziękuję rywalom z grupy C. Za wspaniałą walkę do końca i życzę powodzenia w następnych meczach to mój debiut w Imp DZIĘKUJĘ MOJEJ GRUPIE POLISH SPARTA ZA TO ŻE MNIE NAMÓWILI DO STARTU W IMP.A W SZCZEGÓLNOŚCI SEBIE BO TO JEGO ZASUGA . DZIĘKUJĘ GRZECHOWI MANKOWI SEBASTIANOWI I SEBIE I CAŁEJ GRUPIE BYĆ W TOP 10 W POLSCE MARZENIE s***
- z***
- wypunktowanie
-
Grupa D
To była bardzo wyrównana rozgrywka do ostatniej kolejki, poziom półfinału stał na bardzo wysokim poziomie. Dzięki wszystkim za wspaniałą rywalizację, do zobaczenia w przyszłorocznej edycji
Awans uzyskują: @Mati-Colchoner & @misiek1908_5
Kolejka 30
Tabela