⚽️🖋IMP OSM 2021 - z a p i s y
-
Paweł Tylkowski
-
-
-
-
-
chudy1962
-
coolpole
-
sebastian nowak_5
-
-
krystian16061994
-
Trwa werfyfikacja uczestników IMP OSM 2021 -
Otwieram ponownie wątek z zapisami.
Czekamy jeszcze do 5 września br. maksymalnie na 12 spóźnialskich bez względu na doświadczenie meczowe, gdyż mamy wolne miejsca do zagospodorowania w eliminacjach. Jest sezon urlopowy, może ktoś nie został poinformowany przez szefa jakiejś grupy lub po prostu przespał zapisy z braku czasu. Nie ma presji, z tym stanem już zagramy te 3 ligi, ale fajnie byłoby gdyby były zapełnione w 100%. -
Proszę o zapisanie mojego gracza @moryc81
Ma problemy z zapisanie się nie może się zalogować w razie potrzeby potwierdzi uczestnictwo na czacie osm -
@ochroniarz_123 Sorki musi sam. Wielu menadżerów miało problem teraz i rok temu, podołali. I on podoła. Stworzymy precedens i już wielu to potem będzie chciało wykorzystać .
Pierwsza sprawa, czy napisał chociaż jeden post na forum wcześniej?
Jak nic nie napisał tzn., że jest zalogowany na forum lub wylogował się z niego. Niech wejddzie najpierw po prostu w przeglądarkę (chrome czy cokolwiek używają) na fonie na pl.onlinesoccermanager.com i tam się zaloguje przez fb i dopiero stamtąd wejddzie w społeczności i fora, i na polskim czacie drugi od góry wątek będzie.
Bo jest jakiś dziwny błąd na przeglądarkach mobilnych, że jak się wchodzi przez link forum to się zapętla w nieskończoność i nie chce logować jak na obrazku.
Druga sprawa: jak gra na wersjach mobilnych to niech znajdzie dojście do laptopa/komputera stacjonarnego i z niego się zaloguje na forum.
Ja też mam czasami problemy z forum bo zalogowany jestem zarówno na telefonie jak i komputerze, korzystam i z tej formy, i z tej. Resetowałem kilka razy przeglądarkę i jakoś wskoczyło że jestem zalogowany. Na pewno musisz być zalogowany w grze na kompie i wtedy wejść na forum, tak mi się wydaje. Niech próbuje spokojnie. Jest sporo czasu na dopisanie się.
Nic innego nie doradzę.
Taka to gra. -
Ok sprobojemy to ogarnąć dzięki wielkie
-
@ochroniarz_123 Niech spróbuję przez laptopa lub pc naszemu koledze z grupy to pomogło. Ja np za każdym razem muszę czyścić historie i cookie wtedy dopiero mogę zalogować się na forum
-
-
@dovco_handf Dobra Jerzy weź mnie zapisz, niech zagram sobie w eliminacjach Tylko na discordzie daj mi znać co i jak i kiedy zaczynam, bo pewnie tutaj nie wejdę znowu przez kolejne 2 lata