VIP liga
-
Witam. Czyżby OSM po protestach postanowił jakoś przekonać bardziej doświadczonych graczy do siebie wysyłając bilet do Ligi VIP? Ktoś też dostał? Jakieś info co to za liga będzie? Konta jeszcze nie mam wolnego parę dni to nie sprawdzę
-
@jasiuk88 Dla graczy o największym „stażu” Pradziadku, ja to smyk, Gratuluję wyróżnienia!
-
@jasiuk88 BTW, OSM ma już 20lat (prawie)
-
Witam. Czyżby OSM po protestach postanowił jakoś przekonać bardziej doświadczonych graczy do siebie wysyłając bilet do Ligi VIP? Ktoś też dostał? Jakieś info co to za liga będzie? Konta jeszcze nie mam wolnego parę dni to nie sprawdzę
Gratulacje . Ligi VIP się zmieniają często, nigdy nie wiadomo, co to będzie, ale jak coś chcesz tam ugrać bierz coś z najlepszych drużyn. Jets duża różnica pomiędzy najsłabszą drużyną a najmocniejszą, a wszystkie opcje wą włączone na TAK.
-
@dovco_handf za dwa dni będę miał jedno konto wolne więc wtedy sprawdzę co to za liga i na pewno postaram się wybrać jak najwyższy cel:) zresztą trzeba ta ligę wygrać aby osiągnięcie zdobyć dam znać co to za liga jak już będę w niej
-
-
Ciekawość wygrała i dołączylem do Ligi VIP dwa dni temu. Nie wiem czy jest to liga ogólnie dostępna bo jej nie kojarzę ale są to drużyny z skladami z zeszłego sezonu. Gdy dołączylem było już po pierwszej kolejce i w lidze było 3 managerów. Pomimo możliwości wyboru niemal każdej drużyny moja słabość do Arsenalu dała znać i wybrałem ich z celem 12. Liga się w między czasie zapelnila (manager z Bayernu po dwóch porażkach dziś opuścił lige) i niestety oprócz mnie nie ma żadnego Polaka więc trzeba bronić honoru naszego liga dość długa ale jak narazie widzę że poziom będzie wysoki
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu