OSM Türkiye Milli Takımı
-
Herkese Merhaba;
İran karşılaşmasının ilk round sonuçlarıyla karşınızdayım:
Bu karşılaşmada;
@AkselOz
@guntaycakmakci
@Atilla-özgün
@byrıdvan
@mangetsu35kadrosuyla mücadele ettik. 72-66 kaybettiğimiz ilk turun rövanşında, Atilla arkadaşımızın yerine, @TunahanYildirim10 dahil oldu.
For Iran:
Congratulations to Iran @Arashlak77 for first round. Turkiye has been lost 72-66 to Iran, second leg is gonna be start at Friday. We are doing one substitution instead of Atilla Özgün. TunahanYildirim10 in. Good luck for secound round.
Bununla birlikte, Hindistan maçı da soluk soluğa devam ediyor.
@Jose_Soner
@mahser_seytan
@FENERBAHÇELİ-MAMİİ
@alperk91
@YaşarArslan55kadrosuyla, 2 sene önceki Dünya şampiyonu Hindistan karşısında, oldukça iyi mücadele ediyoruz, orada son 3 hafta.
Çok iyi başladığımız Özbekistan hazırlık karşılaşmasında ise bizleri;
@fernandojosetorressanz9 - FENERBAHÇE SİNCE 1907
@zlatanibra-9 - FENERBAHÇE SİNCE 1907
@emrezbek7 - MUHAFIZGÜCÜ
@oguzhan3407 - Best Of Türkiye
@brsakyz - ESPRESSO UNİTEDtemsil ediyor.
Gelelim AAOC 3. Sezonu kadromuza. 10 ay sürecek serüvenin grup müsabakalarında bizleri;
@guntaycakmakci - Sons Of Anatolia Akademi
@oguzhan3407 - Best of Türkiye
@TunahanYildirim10 - Golden Boys
@zlatanibra-9 - FENERBAHÇE SİNCE 1907
@Paratonerr - SEVDAMIZ FUTBOLkadrosu temsil edecek. Oldukça iddialı bir kadroyla bu çok önemli turnuvaya başlıyoruz.
Gruplar şu şekilde:
İlk maçımız, kardeş Azerbaycan ile olacak. Bu zorlu maçta, sevgili kardeşim @Sabit-Mamedov ve ekibine gönülden başarılar diliyorum.
Son olarak, bu turnuvanın ilk maçları için yapılan lansman ile sizlere veda ediyorum. Gelişmelerle tekrar burada olacağım.
AAOC 3. Sezon Grup Aşamaları Lansman
Herkese iyi oyunlar!
-
@mangetsu35 Beraberlik çok güzel Tüm takıma tebrikler...
-
Herkese Merhaba!
Bir süredir bilgilendirmiyorum, bugün biraz bizden haberler verme zamanı!
Öncelikle Dünya Şampiyonu apoleti bulunan Hindistan'dan başlayalım. Başa baş götürdüğümüz savaşı, kendi yaptığımız ufak kural hataları ile kaybettik. Gerçek futbolda olduğu gibi, burada da hatalar oyunun bir parçası. Sonuna kadar taktik savaşıyla Hindistan'a kök söktüren ekibimizi tebrik ediyorum.
Özbekistan maçını büyük bir farkla kazandık, son iki gün AAOC için kadrolarını terk etmek zorunda kalanlar oldu rakipten, onlara olan saygımızdan dolayı tabloyu paylaşmıyorum. Özbekistan maçı kadrosu da ne kadar formda olduklarını gösterdiler.
Milli Takım olarak o kadar şanslıyız ki, her kulvarda mücadele edebilecek çok kıymetli bir oyuncu topluluğumuz var. Oynayan timlerde böyle arkadaşlarımız/ekipler var demiyorum, varsa da ben bilmiyorum çünkü hiç bir zaman bu saçma durumlarla hiç ilgilenmedim ama, herkesin geçmişte/bugünde birbiriyle yaşadıkları husumetleri kendi kişisel ego mahzeninde muhafaza edip, milli takımı öncelik görüp buna göre timlerde mücadele etmesi bizim için gerçekten büyük bir gurur kaynağı. Şimdiye kadar oynadığımız hazırlık müsabakalarında ve AAOC gibi Dünya Kupası provası olan bir turnuvada milli formayı giyen arkadaşlarımızın hepsi, istisnasız, gösterdikleri performans, özveri ve aidiyet duygusunu, kimi zaman bazıları bazılarından daha fazla olsa da yaşadı, hissettirdi. Bunun için de şans bulan tüm oyuncu arkadaşlarıma, önce milli takımımıza sonra da bana verdikleri destek için teşekkür ediyorum sizlerin de huzurunda.
İran hazırlık maçı devam ediyor ve orada iki değişikliğe gittik ilk timden.
@TunahanYildirim10
@AkselOz
@MehmetCetinTD
@guntaycakmakci
@byrıdvankadrosu, İran karşısında üstün bir performans sağlıyorlar, büyük bir sürpriz olmaz ise, iki ayaklı bu hazırlık karşılaşmasından, oldukça ciddi bir ekibe karşı önemli bir galibiyet almak üzereyiz.
Diğer taraftan, AAOC 3. sezonunda, Azerbaycan ile beklediğimiz gibi kafa kafaya bir maç devam ediyor. Son iki güne girdik ve önde götürüyoruz. Ama her şey olabilir, grubun ilk maçına galibiyetle başlamak istiyoruz çünkü Azerbaycan kadar ciddi iki rakibimiz daha var grupta: Hindistan ve Avustralya. Irak için biraz daha tecrübe turnuvası olacaktır.
24 farklı ekipten (TOP 100'de olmayanlar ve Türk ekipleri olmayanlar da dahil), toplam 153 oyuncu takip ediyorum. Herkese her zaman söylediğim gibi, bir kere daha ifade etmek istiyorum ki, burası Türk Milli Takımı. Türk olan, bu oyunu oynayan karakter sahibi her arkadaşım milli forma adı altında bize yardımcı olacak potansiyel milli takım oyuncularıdır.
Herkese keyifli pazarlar diliyorum. Kırmızı kart ve sakatlık slotlarınıza uğramasın!
-
Herkese Merhaba!
Bizden haberler zamanı!
Tamamlanan İran hazırlık maçı ve AAOC Grup ilk karşılaşması olan Azerbaycan sonuçları ile karşınızdayım.
İki ayaklı bir hazırlık maçı olan İran karşılaşmasının rövanşını 9 puan fark ile kazanmamız gerekiyordu:
78-57 gibi net bir skorla galip geldik. Bu karşılaşmada performans gösteren ekibimiz;
@guntaycakmakci
@MehmetCetinTD
@TunahanYildirim10
@byrıdvan
@AkselOzkadrosundan oluşuyordu. Gösterdikleri üstün performans için çok teşekkürler.
Artık her milli maçımızdan sonra, kadronun en değerli oyuncusu seçilen arkadaşımızı da ayrıca tebrik edeceğiz. İran maçı için MVP @TunahanYildirim10 - Golden Boys oldu, tebrikler Tunahan. Muazzam performansın ve düşmeyen formunla çok iyi iş çıkarıyorsun.
For Iran:
That was amazing training with you guys. Thanks a lot for two serious battles. Have fun and good luck on AAOC. @Arashlak77
Ve geldik, AAOC 3. Sezon B grubu ilk maçımıza. Beklediğimiz gibi, başından sonuna kadar nefes nefese, kıran kırana bir mücadele oldu. @Sabit-Mamedov kardeşimi gösterdikleri performans için tebrik ediyor ve sonraki maçlarda başarılar diliyorum.
Bu karşılaşmada bizi temsil eden;
@guntaycakmakci
@TunahanYildirim10
@oguzhan3407
@Paratonerr
@zlatanibra-9ekibi idi. Harika sonuç ve galibiyet için herkesi ayrı ayrı tebrik ederken, bir özel tebrik de tabi ki MVP @guntaycakmakci - Sons Of Anatolia Akademi için. Böylesine zor bir mücadelede elde ettiği puan, bu seviye için gerçekten takdir edilesi. Formuna zeval gelmesin, tebrikler Güntay Çakmakçı.
Grubun 2. mücadelesinde, Hindistan ile oynuyoruz. Bildiğiniz üzere, hazırlık maçı oynamış ve kaybetmiştik. Bu mücadele için ayrıca hazırlandık, bugün de son taktik teknik analiz toplantımızı yapıp yarın çok hazır bir şekilde gücümüzü göstermeye başlayacağız. Bizim için grubun en ciddi maçı niteliği taşıyor.
Bu mücadelede timimiz;
@guntaycakmakci
@TunahanYildirim10
@oguzhan3407
@Paratonerr
@mahser_seytanşeklinde.
- Maçımız olan Avustralya maçında bir takım değişiklikler daha yapabilirim, zira olabildiğince herkese şans tanımak istiyorum. Tabi bunu yaparken de, kadronun ana yapısının bozulmaması lazım, çünkü çok mühim bir organizasyon.
Ve U21 Dünya Kupası..
İnanılmaz zor kriterleri var bu turnuvanın. Minimum herhangi bir slotta 150 maç oynamış olmak, toplam slotlarda 850 maçı geçmemiş olmak, mevcut AAOC şampiyonasında yer almıyor olmak, geçtiğimiz A Milli düzeyindeki Dünya Kupası kadrosunda yer almamak...
Yine de tabi ki iddialı bir kadro çıkarmayı başardık, isimleri kayıtlarını yapınca burada bildireceğim.
Keyifli oyunlar diliyorum.
-
@mangetsu35 Tebrikler mücadele eden herkese
-
Herkese Merhaba;
AAOC 3. Sezon B Grubu 2. Maçı olan Hindistan müsabakasının sonucu ile karşınızdayım:
Bu maçın henüz başında dostluk maçı hatası yaptığımızdan ötürü, -12 ceza ile başlamanın verdiği dezavantaj belimizi büktü biraz açıkçası. Fakat takım olarak iyi performans veremedik, karşımızdaki rakip de en iyilerden biri olunca, açıkçası kötü oynayarak kaybettik.
Grupta Irak Milli takımının sürpriz yaparak Avustralya'yı yenmesinin ardından, güncel durum aşağıdaki gibi oldu:
Bizi Hindistan maçında temsil eden arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. İlerleyen müsabakalarda tekrar forma alacaklar fakat, Avustralya maçı için bu kadroyu dinlendiriyorum.
Bu maçta kadromuz;
@muratpdr2805
@MehmetCetinTD
@ilkay0307
@fernandojosetorressanz9
@mangetsu35şeklinde olacak.
Bunun yanı sıra, U21 Dünya Kupası da başladı. Bu önemli organizasyonun kadrosu şu şekilde:
@Beta-Hydranoid - Best Of Turkiye
@42Ebubekir1907 - Golden Boys
@brsakyz - Espresso United
@AkselOz - Idios Assassins (Tecrübeli Kontenjanı)
@Selo5441 - CUMHURİYET FC
@Recep Faruk Yıldırım - CUMHURİYET FC
@Tettey09 - Elite Legends Gold
@YaşarArslan55 - MUHAFIZGÜCÜ (Tecrübeli Kontenjanı)
@Syucepur58 - MUHAFIZGÜCÜ
@Erdemgecimli - Sons Of Anatolia AkademiTecrübeli arkadaşlar sadece grup aşamalarında bizimle birlikteler. Gruptan çıkmayı başardığımız taktirde, finallerde U21 olan arkadaşlarla devam edeceğiz. Güzel bir kadromuz var, bazı arkadaşlar yeni yüzler, ama başaracağımızı biliyorum.
Bu grupta Endonezya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Hindistan U21 Milli takımlarıyla oynayacağız. İlk maç Endonezya ile ve dün itibariyle ilk günü oynandı.
Sonuçlarla birlikte tekrar döneceğim.
#bizkazanacağız
Herkese Keyifli Oyunlar!
-
Herkese Merhaba!
Bizden haberler zamanı:
U21 Dünya Kupası grup ilk maçında, Endonezya karşısında geri düşmemize rağmen, müthiş bir geri dönüş ile, destansı bir galibiyet elde ettik.
Bu maçın kadrosu;
@Beta-Hydranoid
@42Ebubekir1907
@AkselOz
@Recep-Faruk-Yıldırım
@Tettey09ekibinden oluşuyordu. Ayrıca savaşın MVP'si olan @Beta-Hydranoid kardeşimizi gönülden tebrik ediyorum. Kendisi milli takımımızın çok önemli bir oyuncusu, şanslıyız ki, U21 kriterlerine uyuyordu.
İkinci maçımız dün başladı, Birleşik Arap Emirlikleri ile oynuyoruz. Bu savaşta, ilk maçta forma giymemiş arkadaşlardan bir kadro oluşturdum:
@brsakyz
@Selo5441
@Syucepur58
@YaşarArslan55
@Erdemgecimlikadrosundan oluşan oyuncu grubumuz, bizi bu maçta temsil ediyorlar. Mâlum, bugün etkinlik de var, oldukça efektif kullanıyoruz şimdiye kadar. Başarılar arkadaşlarımıza.
Diğer yandan, AAOC 3. Sezon grup maçlarımız devam ediyor. Grubun 3. maçında Avustralya ile oynuyoruz. Güzel başladığımız bir müsabaka, şu an makul bir farkla önde götürüyoruz. Amacımız yaklaştırmadan, Irak maçı için hazırlanmak. Böylelikle esas bu turnuvada görev almasını istediğim oyuncularımızın da dinlenmesini sağlamış oluyoruz.
Unutmayın, OSM Türkiye Milli Takımı, Türk olan tüm karakterli oyunculara açıktır. Davet edilmemiş olan her arkadaşım, "henüz" davet edilmemişler ve performanslarına göre mutlaka bir organizasyonda yer alacaklardır. İyilerden biri değil, en iyisi olmak arzusundayız milli takım olarak. Kısa vadede ay yıldızlı formamıza yakışır şekilde kupaların geleceğine dair inancım tam, emin olun şu anda oynayan arkadaşlarımızın da tüm motivasyonu bu yönde.
Gelişmelerden haberdar etmek için tekrar buralarda olacağım.
Hepinize stressiz bir etkinlik günü ve keyifli oyunlar diliyorum.
-
@mangetsu35 Herkese tebrikler ve başarılar...
Unutmayın, OSM Türkiye Milli Takımı, Türk olan tüm karakterli oyunculara açıktır. Davet edilmemiş olan her arkadaşım, "henüz" davet edilmemişler ve performanslarına göre mutlaka bir organizasyonda yer alacaklardır. İyilerden biri değil, en iyisi olmak arzusundayız milli takım olarak. Kısa vadede ay yıldızlı formamıza yakışır şekilde kupaların geleceğine dair inancım tam, emin olun şu anda oynayan arkadaşlarımızın da tüm motivasyonu bu yönde.
Çok güzel olmuş
-
Herkese Merhaba!
AAOC 3. Sezon B Grubu sonuçlarıyla karşınızdayım:
Avustralya milli takımına karşı, baştan sonra üstün bir oyun oynayarak, 86-53 galip geldik.
Bu karşılaşmanın kadrosu,
@fernandojosetorressanz9
@MehmetCetinTD
@ilkay0307
@mangetsu35
@muratpdr2805timimizden oluşuyordu. Oyuna verdiği minik bir aranın ardından, sahalara bıraktığı yerden geri dönen Mehmet kardeşimiz, bu savaşın MVP'si oldu, kendisine ayrıca tebrikler.
Bu maçın ardından oluşan puan durumu aşağıdaki gibi:
Grubun 4. maçında, Irak milli takımı ile karşılaşıyoruz. Bu maçın kadrosu da;
@fernandojosetorressanz9 - FENERBAHÇE SİNCE 1907
@oguzhan3407 - Best of Türkiye
@TunahanYildirim10 - Golden Boys
@guntaycakmakci - Sons Of Anatolia Akademi
@muratpdr2805 - REVENGEtiminden oluşuyor. Galibiyet geleceğine dair inancım tam, arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Bunun yanı sıra, U21 Dünya Kupası'nda, Birleşik Arap Emirlikleri karşısında zorlu bir mücadele veriyoruz. Şu an için başa baş devam ettiğini aktarabilirim.
Bir haberim daha var; 9 Ekim'de, Portekiz A Milli Takımı ile bir hazırlık müsabakası oynayacağız. Bir gün öncesinden kadroyu duyurmuş olacağım.
Herkese keyifli oyunlar!
-
Herkese Merhaba;
U21 Dünya Kupası'ndaki güncel durumumuzla ilgili haberlerle buradayım;
Birleşik Arap Emirlikleri takımını sürklase ederek, harika bir galibiyete imza attık.
Bu maçın kadrosu;
@brsakyz
@Selo5441
@Syucepur58
@YaşarArslan55
@Erdemgecimlitiminden oluşuyordu. Savaşın MVP'si olan Barış arkadaşımızı yürekten kutluyorum, 25 puan alarak olağanüstü bir performans gösterdi.
Bu sonuçla birlikte, gruptan çıkmamız garantilenmiş olsa da, 1.'lik pozisyonu için, Hindistan'a karşı zorlu bir mücadele vereceğiz.
Bu maçın kadrosu şöyle:
@Tettey09 - Elite Legend Golds
@Syucepur58 - MUHAFIZGÜCÜ
@YaşarArslan55 - MUHAFIZGÜCÜ
@42Ebubekir1907 - Golden BoysSon maça kuvvetli bir kadro oluşturmaya çalıştım, arkadaşlarıma inancım tam, inanıyorum ki, grubumuzu 1. tamamlayacağız.
Grup aşamaları, tecrübeli arkadaşları kullanabildiğimiz tek tur olduğundan, finallerde @YaşarArslan55 ve @AkselOz'den yararlanamıyoruz maalesef. Onlara da müthiş katkılarından dolayı, bir kez daha teşekkür ediyorum.
AAOC B Grubu'nda, Irak karşılaşması başladı ve 2. maçlar bugün oynanıyor.
Bir de Portekiz A Milli Takımı ile hazırlık maçımız var. Bu maçın kadrosu da şu şekilde;
@gökhan-barış - MUHAFIZGÜCÜ
@1The-PROFESÖR - SEVDAMIZ FUTBOL
@Akın-SEÇMEZ - Golden Boys
@Jose_Soner - Sons of Anatolia Akademi
@fahrri - TÜRKİYE SERSERİLERBu karşılaşma devam ediyor, sonuçlarıyla alâkalı tekrar bildirim yapacağım.
Herkese mutlu pazarlar, keyifli oyunlar!
-
@mangetsu35 Önde olduğumuz savaş için tebrikler tüm arkadaşlara
Hindistan ve Portekiz mücadeleleri için şimdiden başarılar dileriz...
-
Herkese Merhaba!
Güncel durumlarla karşınızdayım.
AAOC Grup maçında, Irak Milli Takımı'na kaybettik ve gruptaki ikinci mağlubiyetimizi almış olduk. Azerbaycan'ın turnuvadan çekilmesi ile, kalan Hindistan, Avustralya ve Irak maçlarından en az ikisini kazanmak durumundayız gruptan çıkmak için. Oluşan puan durumu aşağıdaki gibi:
Portekiz ile hazırlık maçını da kaybettik. Son zamanlarda savaşlarda da yükselişte olan Portekiz ekipleri hepinizin dikkatini çekiyordur. En iyi beşlileri ile karşılaştık ve açıkçası gücümüz yetmedi. Portekiz, Arjantin gibi ülkeler yükselişteler.
Bizler de önlemlerimizi buna göre alıyoruz. Türk ekiplerimizin uluslararası turnuvalarda oynayıp, oyuncularımızın tecrübelenmesi çok büyük önem taşıyor. Bu bağlamda, hali hazırda pek çok ekibimiz, eskisine nazaran daha çok bu turnuvalarda boy göstermeye başladı. Tecrübeleneceğiz ki, kendini geliştiren rakiplerimize karşı biz de güncel kalabilelim.
Gelelim U21 Dünya Kupası'na:
Gruptan çıkmayı garantileyen milli takımımız, son maçta, A Milli klasmanında bir türlü şansımızın tutmadığı Hindistan'ı, ezici bir skorla mağlup ederek 3'de 3 yaptı ve grubundan lider çıkmayı başardı.
Bu savaşın MVP'si @YaşarArslan55 kardeşimi gönülden tebrik ediyorum.
Statü gereği artık @YaşarArslan55 ve @AkselOz bizimle finallerde olamayacaklar, fakat turnuva sonuna kadar tecrübeleriyle gözlemci olarak aramızda kalmalarını rica ettim, sağolsunlar kırmadılar.
Grubumuzun puan durumu böyle oldu:
Milli takımımızın şampiyon olmasını tabi ki istiyoruz ama, biz maç maç gideceğiz ve şimdi önümüzde çeyrek final var. Bu turda rakibimiz, grubunu son maçta Arjantin ile nefes nefese bir mücadele verip kaybeden Fransa oldu. Oldukça zor bir kura ama artık burası finaller ve kolay rakip zaten beklemiyorduk.
Grup aşamalarında muhteşem bir uyum sağlayan U21 Milli Takım kadromuzu tekrar huzurlarınızda tebrik ediyorum. Gerçekten gurur duymamız gerekiyor, mükemmel iş çıkarıyorlar.
Fransa maçı, 7 Kasım 2022'de başlıyor, kadroyu da belirledim fakat, hedefleri maçtan bir gün önce dağıtacağım ve burada duyuracağım.
Bir de hazırlık maçımız var:
Hırvatistan milli takımı ile zorlu bir maç oynayacağız. Teklifimi kırmadığı için sevgili dostum @IvanAndal 'a teşekkürler.
Za Hrvatsku:
Odigrat ćemo tešku utakmicu s hrvatskom reprezentacijom. Hvala mom dragom prijatelju @IvanAndal što nije odbio moju ponudu. Želim uspjeh vašem timu.
Bu maçın kadrosu:
@mangetsu35 - Idios Assassins
@MehmetCetinTD - Idios Assassins
@Koşutan-12 - Espresso United
@yigidolar5878 - Golden Boys
@Mzaffer51 - Sons of Anatolia Akademişeklinde olacak.
Herkese keyifli oyunlar diliyorum!
-
Herkese Merhaba!
U21 Dünya Kupası'nda eşleşmeler belli oldu ve ilk maçlar yarın başlıyor.
Grubumuzu lider tamamladık, şimdi maç maç hedefe doğru yürüme zamanı!
Çeyrek Final'de rakibimiz Fransa. Tanıdık isimler var, asla kolay bir maç olmayacak. Zaten gruplarını 1. ve 2. bitiren ekipler arasında pek güç farkı yok.
Bu maçın kadrosu için, kuvvetli bir tim oluşturdum:
@Beta-Hydranoid - Best of Türkiye
@Erdemgecimli - Sons of Anatolia Akademi
@Recep-Faruk-Yıldırım - Espresso United AkademiArkadaşlarıma gönülden başarılar.
Yarın başka bir gün, yarın yeni bir gün.
Herkese keyifli oyunlar ve huzurlu haftalar diliyorum.
-
@mangetsu35 Kadromuz şampiyonlar ligi gibi olmuş..
Tüm arkadaşlarda canı gönülden başarılar dilerim.
-
Herkese Merhaba!
Hırvatistan maçımızın sonucu ile karşınızdayım:
Bu karşılaşmayı 82-52 gibi ezici bir skorla kazandık. İki yeni arkadaşımızı denediğimiz bu maçta, performanslar oldukça tatmin ediciydi.
Savaşın MVP'si @Koşutan-12 kardeşimizi ayrıca tebrik ediyorum.
Öye yandan, U21 Dünya Kupası Son 16 Turu'nda, Fransa'ya karşı muhteşem bir başlangıç yaptık. Çok inandık kupaya ve maç maç emin adımlarla ilerliyoruz.
Gelişmelerden haberdar edeceğim,
Keyifli oyunlar dilerim.
-
@mangetsu35 Nasıl gidiyor Fransa savaşı?
-
-
@mangetsu35 Hadi inşallah bekliyoruz zaferi
-
@mangetsu35 Tebrikler Milli Takım!
@Beta-Hydranoid from Turkey U21 won this award with 617M of squad evolution! Superduper dude!
Kardeşim şov yapmış bravo valla
-
Herkese Merhaba!
U21 Dünya Kupası SON 16 turundaki Fransa maçının sonuçlarıyla karşınızdayım:
Baştan sona üstün bir oyunla Fransa'yı elemeyi başardık.
Bu maçta bizleri gururlandıran;
@brsakyz
@Beta-Hydranoid
@Erdemgecimli
@Recep-Faruk-Yıldırım
@42Ebubekir1907kadrosuna sonsuz teşekkürler.
Savaşın MVP'si ve aynı zamanda bu turun tüm milli takımlar içerisinde en iyi kadro değerine ulaşan yıldızımız @Beta-Hydranoid için ayrı, özel ve büyük teşekkürler.
Artık kolay rakip yok, dolayısıyla zorlaşarak devam ediyor.
Çeyrek finaldeki rakibimiz, son aylarda turnuvalarda ve ekip savaşlarında büyük yükselişe imza atan ekiplerin ülkesi Portekiz.
Bu maçın kadrosu da şöyle:
@Beta-Hydranoid - Best of Türkiye
@Selo5441 - CUMHURİYET FC
@Erdemgecimli - Sons of Anatolia Akademi
@Syucepur58 - MUHAFIZGÜCÜHep beraber, adım adım, vura vura ilerleyeceğiz.
#bizkazanacağızHerkese keyifli oyunlar!