⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Drużyny wylosowane - Powodzenia
-
Może najwyższa pora zgłosić twórcom gry prośbę, o udostępnienie możliwości zakładania ligi z automatyczną blokadą treningu, towarzyskich? Technicznie to jest na pewno do zrobienia.
Może nawet nie permanentnie, ale w jakichś wyjątkowych sytuacjach, jak gruby, ogólnokrajowy turniej?
-
Po co mamy się wszyscy kontrolować nawzajem, jak to można zrobić technicznie?
-
Oczywiście rozumiem, że ligi bez transferów, bez towarzyskich nie generują zysków dla gry, ale znowu bez tych super imprez nie ma klimatu, nie ma zawodników.
-
@toomanyways said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Drużyny wylosowane - Powodzenia
Dziękujemy Michał za przeprowadzenie sprawnego losowania
@xSilverGhost Kacper, podtrzymujesz chęć założenia ligi we wtorek? O której godzinie planujesz założyć ligę finałową? -
@dovco_handf jasne założę ligę między godziną 20 a 20;30
-
@xsilverghost said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@dovco_handf jasne założę ligę między godziną 20 a 20;30
Dzięki Kacper, wtorek, pojutrze .
-
@pawel02121 wylosowałeś drużynę Africa All Stars. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@Byku-Duma-Warmii wylosowałeś drużynę Argentina. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@Mateusz-Nujo wylosowałeś drużynę Belgium. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@troczek13 wylosowałeś drużynę Brazil. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@Wodzu1902 wylosowałeś drużynę Czechoslovakia. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@jasiuk88 wylosowałeś drużynę England. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@Size43 wylosowałeś drużynę France. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@dovco_handf potwierdzam
-
@Babaduk-Sarri wylosowałeś drużynę Germany. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@Everlast933 wylosowałeś drużynę Italy. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@Mormo666 wylosowałeś drużynę Netherlands. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@eryko99 wylosowałeś drużynę Portugal. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale
-
@mikina_1 wylosowałeś drużynę Scandinavia. Potwierdź proszę, że wiesz o tym jakim zespołem grasz w finale