⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Potwierdzenia przydziału drużyny w finale MPP 2022: 18/20
@Ochroniarz_123
@xSilverGhost
@troczek13
@szeregowiec
@mikina_1
@everlast933
@size43
slimandren
@10Ryba10
@peleKPS
@pawel02121
@k0siorororo
@damiś27
@jasiuk88
@eryko99
@mormo666
@wodzu1902
@Mateusz-NujoLegenda:
potwierdzenie na czacie forum gry
potwierdzenie na forum gry
potwierdzenie na czacie gry
potwierdzenie od partnera z pary -
Panowie @Babaduk-Sarri i @Byku-Duma-Warmii potwierdzili mi kilka minut temu na czacie gry, że wiedzą jakie zespoły wylosowali do gry w finale MPP 2022.
-
Potwierdzenia przydziału drużyny w finale MPP 2022: 20/20
@Ochroniarz_123
@xSilverGhost
@troczek13
@szeregowiec
@mikina_1
@everlast933
@size43
slimandren
@10Ryba10
@peleKPS
@pawel02121
@k0siorororo
@damiś27
@jasiuk88
@eryko99
@mormo666
@wodzu1902
@Mateusz-Nujo
@Babaduk-Sarri
@Byku-Duma-Warmii
Legenda:
potwierdzenie na czacie forum gry
potwierdzenie na forum gry
potwierdzenie na czacie gry
potwierdzenie od partnera z paryTrzy ważne informacje dla was panowie finaliści:
-
Zaczynacie jutro, we wtorek 29.03.2022, ok 20.00-20.30. Zaproszenie otrzymacie od Moderatora Ligi @xSilverGhost. Gracie z okresem przygotowawczym, więc jest czas na spokojne dołączenie.
-
W ramach pary możecie zamienić się zespołami. Para ma 2 zespoły, które zostały wam przydzielone w drodze losowania. Macie szansę na dogadanie się między sobą, który z was bierze zespół "a", a który "b". Np. Byku Duma Warmii wylosował Argentynę, a Szeregowiec Wielką Brytanię i Irlandię Płn. - mogą zagrać więc: Szeregowiec Argentyną, a Byku Duma Warmii Wielką Brytanią i Irlandią Płn. Zamiana z zawodnikami z innych parach jest zabroniona i podlega karze jak jest napisane w Regulaminie.
-
Ze względu na dużą różnice zespołów All Stars (sprawdziłem je przed chwilą, o godzinie 21:30 28/03/2022):
A. Pamiętaj podane wartości mogą być zaokrąglone.
B. Możliwość podnoszenia wartości do 455.
C. Zakaz podnoszenia wartości 455 - kara ujęta w Regulaminie Turnieju.
D. Tabela poglądowa przedstawia zespoły w czerwonej ramce, których wartość nie może być podnoszona nawet o milion:
E. Zespoły poniżej czerwonej tabelki mogą podnieść wartość max do 455 mln, decyduje wgląd do wartości kadry na komputerze stacjonarnym ( na urządzeniach mobilnych wartości mogą się różnić).
Ostrzeżenie oraz rada dotyczącej wartości kadr.
Pamiętaj, dajemy szansę na równe zasady. Uważaj na podnoszenie wartości i przy zbliżaniu się wartości do dozwolonej wartości wykorzystaj czas i puszczaj/rób mniej treningów.
Po objęciu do gry zespołu w Lidze All Star skontroluj wartość twojej drużyny, która na dzień turnieju może być inna i zastosuj się do powyżej opisanych zasad z podnoszeniem wartości zespołu. Zamieszczona tabela jest jedynie poglądowa i została wykonana niespełna 24 godziny przed rozpoczęciem rundy finałowej.Grajcie w duchu fair play i niech wygra najlepsza para - życzę wam wszystkim powodzenia
-
-
@dovco_handf moge prosic o instrukcje założenia ligi?
-
Powodzenia Panowie w finale
-
Nazwa ligi: MPP 2022, Runda IV: Finał
Gdzie? Tradycyjnie liga All Stars -10 najlepszych par 2022 roku!
Uczestnicy:
@Ochroniarz_123 & @mikina_1
@xSilverGhost & @Babaduk-Sarri
@troczek13 & @jasiuk88
@Szeregowiec & @Byku-Duma-Warmii
@Everlast933 & @Size43
slimandren & @eryko99
@10Ryba10 & @peleKPS
@pawel02121 & @k0siorororo
@Damiś27 & @Mormo666
@Wodzu1902 & @Mateusz-NujoStart: 29 marca br. Moderator Ligi: @xSilverGhost, godzina 20:00-20:30
Parametry do ustawień ligi:
-
@dovco_handf dzieki i jeszcze raz życzę wszystkim powodzenia i dobrej zabawy
Niech wygrają lepsi
-
Zaproszenia zostały wysłane. jesli ktos przypadkiem nie otrzymał prosze smiało pisac pozdrawiam
-
-
@dovco_handf to chyba nie ta tabelka
-
-
@xsilverghost na pewno nie ta tabelka bo mnie nie ma
-
@jasiuk88 nie dostałes sie przykro mi haha
-
A ja mam pytanie czysto teoretyczne
Słyszałem że podobno Brazylia w tej lidze ma wartość początkowa 456 mln. Gdzie nigdzie to nie pokazuje nawet jak się sprawdza dana ligę jest 455 i teraz pytanie czysto techniczne bo czemu możemy w takim razie podwyższać wartość do 455 a nie 456 jak ma to na początku Brazylia?? Czy może jest to inna kwestia np podniesienia overa?? Bo licząc w all stars 1 mln to jeden over u gracza co w mojej sytuacji grając najsłabszym zespołem w lidze mogę przekuć na swoją korzyść i atut
SS przedstawia wartość z finałowej ligi MPP
-
@xsilverghost said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@dovco_handf to chyba nie ta tabelka
Dzięki za sprostowanie, zaspany jeszcze byłem jak łaziłem po tobie w poszukiwaniu odpowiedniej... tabelki .
-
@ochroniarz_123 Wszystko zależy jak jest przybliżone.
Niestety, nie ma już jak kiedyś gdzie miałeś dokładną wartość nawet do 13,003
Patrzymy na wartość tą:
Brak kary
Pamiętajcie żeby nie ryzykować, bo kara to może utrudnić na tym poziomie. Było to widać gdzie nawet miejsca miały znaczenie aby tu zagrać