⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
LIGA B 2 KOLEJKA
LIGA B TABELA LIGOWA
LIGA B 3 KOLEJKA
LIGA B TABELA PAR -
@sebastian-corby treningi poszły z automatu, cóż poradzić, najlepszym się zdarza, nie mam do niego żadnych pretensji bo sam nieraz błędy popełniałem, tak musiało być i tyle
-
-
@łuksal said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@sebastian-corby treningi poszły z automatu, cóż poradzić, najlepszym się zdarza, nie mam do niego żadnych pretensji bo sam nieraz błędy popełniałem, tak musiało być i tyle
Dokładnie. Wiele rzeczy robi się automatycznie, z przyzwyczajenia. Trzeba na to uważać i robić w tym turnieju wszystko z pełną świadomością konsekwencji.
-
Pierwsza kolejka Grupy J
-
Ruszyła wczoraj i liga A:
-
@Imx_PL zagrał ze mna sparing (- 3 punkty oczywiście). Ale napisał do mnie, wziął na klatę błąd. Przeprosił, że się rozpędził. I na tym to między innymi właśnie polega, nie popełnia błędów ten, co nic nie robi. Błędy zdarzają się najlepszym, nie należy jednak użalać się nad sobą, tylko wyciągać wnioski na przyszłość i grać dalej jak @Imx_PL.
-
1 kolejka - grupa L
-
-
-
Grupa J - kolejka 2
-
Dostaję wiele zapytań w kwestii awansu do 2 rundy. Przypominam więc oficjalnie raz jeszcze:
Awans: 4 najlepsze pary z każdej grupy .
Nie grajcie sparingów, nie trenujcie zawodników i rozbudowujcie stadionu!
-
MPP 2022 - Runda 1 - Gr > D
-
Tabela grupy G po 2 kolejkach
-
LIGA B KOLEJKA 3
LIGA B TABELA LIGOWA
LIGA B KOLEJKA 4
LIGA B TABELA PAR -
-
Grupa K
-
@sebastian-corby No robię co mogę jak widać xd
-
@dino-ligenza kondi wie że odpadł to będzie sobie podnosił by wygrać chociaż dla siebie ligę. Tak jak pisałem te kary są za duże. Za szybko eliminują graczy... Dlatego mało poważne są zawody jak dla mnie, bo nigdy nie wiesz czy dany gracz z kara zagra na 100 procent, tutaj kondi zagra na 100 proc ale nos mi mówi że nie tylko na 100 proc kadrę podniesie
-
@łuksal said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@sebastian-corby No robię co mogę jak widać xd
Ładnie mnie ograłeś w ostatniej kolejce. Gratuluję