⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Grupa J - kolejka 2
-
Dostaję wiele zapytań w kwestii awansu do 2 rundy. Przypominam więc oficjalnie raz jeszcze:
Awans: 4 najlepsze pary z każdej grupy .
Nie grajcie sparingów, nie trenujcie zawodników i rozbudowujcie stadionu!
-
MPP 2022 - Runda 1 - Gr > D
-
Tabela grupy G po 2 kolejkach
-
LIGA B KOLEJKA 3
LIGA B TABELA LIGOWA
LIGA B KOLEJKA 4
LIGA B TABELA PAR -
-
Grupa K
-
@sebastian-corby No robię co mogę jak widać xd
-
@dino-ligenza kondi wie że odpadł to będzie sobie podnosił by wygrać chociaż dla siebie ligę. Tak jak pisałem te kary są za duże. Za szybko eliminują graczy... Dlatego mało poważne są zawody jak dla mnie, bo nigdy nie wiesz czy dany gracz z kara zagra na 100 procent, tutaj kondi zagra na 100 proc ale nos mi mówi że nie tylko na 100 proc kadrę podniesie
-
@łuksal said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@sebastian-corby No robię co mogę jak widać xd
Ładnie mnie ograłeś w ostatniej kolejce. Gratuluję
-
@łuksal Chciałem edytując posta dodać jeszcze, że jestem Ci za to bardzo wdzięczny, bo walczysz dalej wykazując sportowe zachowanie, a dla mnie ta porażka jest motywacją, żeby coś poprawić w następnych kolejkach. Zbyt długo edytowałem, więc piszę jako kolejnego.
-
@łuksal Muszę jeszcze dopisać, nie wiedząc czy dobrze robię. Obaj wywodzimy się z AMP. Nigdy za Tobą nie przepadałem. Widzę jednak jakie postępy robisz na przestrzeni ostatnich miesięcy. Szanuję za podejście do kar, które przytrafiają Ci się po raz kolejny. Niestety słuszne, niestety srogie, niestety konieczne, niestety pechowe. Podziwiam Twoje sportowe zachowanie w takich momentach.
-
-
@pawełpaweł A dziękuję dziękuję, ale czy ja wiem czy to postępy czy tylko one tournament show? szanuję za szczerość, no a co do walki: cóż innego mi zostało
-
@Dino-Ligenza dzięki za pomoc.
Ja jeszcze wrzucam tabele po 3 kolejce.
Para @LordPawel i @Kondi92 kara wzrasta do 33pkt
-
@łuksal Jak awansować to z hukiem a jak przegrać to z honorem walcząc do końca.
Dlatego pisałem walczcie dalej, obecnie jesteście w lidze najlepiej punktującą parą i przy takich obrotach jesteś w stanie awansować. Będę trzymał za Was kciuki jak i również za siebie
-
@Seba191995 Nic nowego nie powiem na ten temat. Każdy zasady zna, a przynajmniej znać powinien, bo czas na to był. Jest to nie pierwsza edycja Mistrzostw i też nie ostatnia w niemal identycznej formie. Sam w debiucie taki błąd popełniłem i się zastanawiałem, czy dam radę zagrać bez trzech graczy, a teraz odpukać automatycznie wpadam, ustawiam i znikam, aby nie kusiło.
-
Grupa F
kolejka 2
Tabela
-
-
@docencik słuchaj chyba wkradł się tam mały babol - chodzi o ilość pkt pary Ayonex + Coolesha86. Mamy wpisane po dwóch kolejkach 2pkt ale zdobyliśmy ich 4. Dzisiejszy mecz graliśmy ze sobą wiec tego nie liczymy oczywiście. Rzuć na to okiem proszę i zrób korektę tabeli jeśli możesz z góry dziękuję, pozdro