⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Grupa K - 5 kolejka
-
MPP 2022 - Runda 1 - Gr > F
-
-
-
LIGA B KOLEJKA 7
LIGA B TABELA LIGOWA
LIGA B 8 KOLEJKA
LIGA B TABELA PAR -
LIGA B TABELA PAR DROBNA KOREKTA BO, BŁĄD SIĘ WKRDAL
-
Liga J
-
Są w naszej grupie jakieś kary zatwierdzone przez organizatora turnieju? Piszą do mnie ludzie w tej sprawie :<
-
@marek-overmars said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@beyah1985 w grupie D należy uwzględnić 4 karne punkty dla fejsu86, za złe ustawienie w meczu 1 rundy że mną. Mam problem z wrzuceniem screena, ale wysłałem go do moderatora - Sebastiana.
Po potwierdzeniu screena proszę uwzględnić karę w tabeli grupy D.
-
@ochroniarz_123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W jutrzejszej tabeli zostanie uwzględniona kara dla Karol Kłosowski z Polish Sparta za podniesienie wartości o 7 milionów w formie 21 pkt minusowych.
Kara zakaceptowana, proszę uwzględnić w tabeli par.
-
@Łysy-Bolcownik kara zakaceptowana, proszę uwzględnić w tabeli par.
@janex123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@jasiuk88 ale Ty wszystko sprawdzasz xd jejku, a miałem do Ciebie pisać priv, żeby się ugadać. Swoją drogą niecałą minutę przed mecze zmieniłem ustawienie i nie była pełna 11, ale dobrało dobrych i wygrałem. Ale zasady to zasady niech będzie, Ten -1 pkt przyjmuję, i tak jestem na plusie Swoją drogą dziwne to jest, że pomocnik nie na nominalnej pozycji, strzela bramkę i zostaje zawodnikiem meczu.
Swoją drogą kto u nas robi tabelki, Ty będziesz robił @jasiuk88?
-
@sebastian-corby said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
MPP 2022 - Runda 1 - Gr > D
Zgłaszam również podniesienie wartości przez gracza Peter boguse -21pkt
Kara zakaceptowana, proszę uwzględnić w tabeli par.
-
@dovco_handf said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@Imx_PL zagrał ze mna sparing (- 3 punkty oczywiście). Ale napisał do mnie, wziął na klatę błąd. Przeprosił, że się rozpędził. I na tym to między innymi właśnie polega, nie popełnia błędów ten, co nic nie robi. Błędy zdarzają się najlepszym, nie należy jednak użalać się nad sobą, tylko wyciągać wnioski na przyszłość i grać dalej jak @Imx_PL.
Kara zakaceptowana, uwzględniona w tabeli par.
-
@tadziuu1 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@wojtyn84
UbertoPescatore & Wodziks123 - 21pkt karnych (podniesienie wartości kadry o 6mln)Kara zakaceptowana, proszę uwzględnić w tabeli par.
-
@dooshek said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@LordPawel i @Kondi92 - 18 pkt karnych (zwiększona do - 33 pkt.)
@Sierak88 i @Pakooo00 - 24 pkt karneKary zakaceptowane, proszę uwzględnić w tabeli par.
-
Droga społeczności @language-pl, czy coś pominąłem odnośnie zgłasanych kar? Jeśli tak proszę napisac tu i teraz, albo zamilknąc na zawsze Moim małym marzeniem jest, abyśmy w końcu zagrali turniej... bez żadnych kar .
-
Po 6 kolejkach sytuacja w Grupie A: wszystkie pary nadal z szansami na awans do 2 rundy.
-
@Marek-Overmars zgłaszał gracza fejsu86 który wyszedł wyżej przedstawionym składem na mecz w 1 kolejce.
Chciałem dodać, że z przyczyn osobistych tabela nie była aktualizowana ale wkrótce zostanie zaktualizowana. Dziś w nocy najpóźniej jutro wieczorem
-
@sebastian-corby wstaw screena z wynikiem i składam podczas meczu a nie od analityka gdyż to nie jest żaden dowód. Pozdro