⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
20 Kolejka Gr. C
-
W grupie E prawie wszystko już jest jasne;)
-
MPP 2022 - Runda 1 - Gr > F
-
Grupa K - 21 kolejka
-
Koniec zmagań w gr "L"
-
Grupa J - ostatnia i decydująca kolejka w kwestii awansu ostatniej pary. Jako ostatnia para awans uzyskują @pawel02121 & @k0siorororo
Dziękuję wszystkim za całą ligę, za wysoki poziom, walkę od pierwszej do ostatniej kolejki, gratuluję awansów oraz dziękuję za walkę tym którym się nie udało. Ale przede wszystkim podziękowania dla mojego niezawodnego partnera @grzechu111 -
Tabela Końcowa Grupy I
Do Kolejnej Rundy Awansują :
@kinio11 i @Tomasz Rosolek
@Krzh98 i @qwerty_03
@Josue-Antonio i @OnlyDybi
@wasiu98 i @Tomek-K -
-
Grupa A już ma wszystko jasne
Gratulacje dla @Windstorm6 za wygranie ligi .
VI. Wcześniej odpadli z walki @GracuSeK & @ProdannyPro.V. Dwóch punktów zabrakło parze @chudy1962 & @dpiotrowski218 do awansu. Brawa, ogromne brawa za walkę do samego końca. Co ma wisieć, nie utonie. Za rok będziecie mocniejsi i na pewno daleko zajdziecie. Pierwotnie nawet awansowaliście, ale to był mój błąd w liczeniu. Prezpraszam, nie policzyłem wam waszego meczu i wpisałem - 3 punktów do tabeli. Po korekcie, niestety kończycie rozgrywki w tej edycji.
IV miejsce jest dla @Imx_PL & @Koshaolin - brawo panowie . Drżeliście o awans do końca, a nawet po zakończeniu rozgrywek, ale go macie. I to jest najważniejsze. I to pomimo minusowych punktów za sparing. Gratulacje.
III. @Maestro292 & @Windstorm6 (zwycięzca ligi) - cały czas byli w strefie awansu i suma summarum zasłużenie awansowali, będą groźni dla każdego w następnej rundzie . Gratulacje.
II. @MARKO-ROIS & @PoldekMan srebrna para ostatecznie, albo nawet pozłacana, bo naprawdę niedużo zabrakło im, żeby wygrać w parach Grupę A . Gratulacje.
I. No i ja po raz pierwszy z @Majkelowich w parze (raz drugi z @Łukasz-Kowalski w parze, raz zwycięzca MPP z @kryminalksg w parze). Plan od początku był jasny i klarowny: wygrać jako para ligę i to założnie udało się zrealizować w 100%. To dobry prognostyk przed kolejną rundą . Nie ma to jak postraszyć potencjalnych rywali. Brawo my.
Dziękuję wszystkim za walkę fair play od pierwszej do ostatniej kolejki. Była to niezwykle interesująca liga, a wynik każdego meczu był sprawą otwartą.
-
@dovco_handf proszę o ponowne przeliczenie ptk. Moim zdaniem wyprzedziliśmy parę @dpiotrowski218 & @chudy1962 ze względu na ich ostatnie spotkanie między sobą i nie odjecie ptk za drugie ich spotkanie.
-
Grupa C, jeżeli nic nie pochrzaniłem to ostateczna tabela wygląda tak. Przepraszam za błąd w tytule na tabeli ale to taki drobny szczegół
-
Grupa K - 22 kolejka
-
@imx_pl said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@dovco_handf proszę o ponowne przeliczenie ptk. Moim zdaniem wyprzedziliśmy parę @dpiotrowski218 & @chudy1962 ze względu na ich ostatnie spotkanie między sobą i nie odjecie ptk za drugie ich spotkanie.
Zgadza się. Na moje oko coś tu nie gra.
-
@kimiraj123 Fajną tabelkę zrobiłeś , dobra robota . Wypatrzyłem jednak mały błąd wpisałeś mi za mało punktów z tabeli powinienem mieć 33 a nie 30 .
-
Podsumowanie grupy E:
-
@imx_pl said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Masz rację, przepraszam wszystkich, noc była taka ciemna, nie dopatrzyłem i nie doliczyłem, ale protest uznany, a korekta zrobiona, awans macie wy
-
@language-pl
Jeżeli mamy wystartować w poniedziałek to dziś musimy zebrać wszystkie wyniki w zakończonych ligach. Co mamy do tej pory? Nawet nie mamy połowy wyników...A
Dovco_HandF & Majkelowicz
MARKO-ROIS & PoldekMan
Maestro292 & Windstorm6
Imx_PL & KoshaolinB
C
eryko99 & slimadren
kimiraj123 & gremlin82
Nawałka_57 & kot 222
xSilverGhost & Babaduk SarriD
Sebastian Corby & kiler_1979
Marek Overmars & trzeciabaza
Szeregowiec & BykuDumaWarmii
beyah1985 & PawelPawelE
cogito & Bolesław Chrobry
Łysy Bolcownik & Wybitny
10Ryba10 & PeleKPS
troczek13 & jasiuk88F
G
F
I
J
K
pb1984 & konix1982
bangello & tristan1982
sebastian nowak_5 & Gadzik246
Rhett1 & Tomcioo81L
-
@ochroniarz_123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
LIGA B 22 KOLEJKA
LIGA B TABELA LIGOWA
LIGA B TABELA PARAwans wywalczyli :
@kuba12345678 @Bananowy991
@KomendaNuta @Ochowiak
@mikina_1 @ochroniarz_123
@Krakersina @kokojumbo123
Brak awansu
@Pawel-Wis @Karol-KŁOSOWSKI
@wojciech-wieland @karolgadziejewskiW tym miejscu chciałem jeszcze raz podziękować za walkę parom które nie awansowały i pochwalic parę @Pawel-Wis i @Karol-KŁOSOWSKI brakło niewiele panowie super walka to zaszczyt rywalizować z takimi graczami jak wy jeszcze raz wielkie brawa parom które awansowały lecimy dalej trzeba dać ogień w następnych rundach powodzenia dla wszystkich
@Dovco_HandF tutaj masz wstawiona ligę B wcześniej z podsumowaniem
-
@dovco_handf jeszcze grupy H nie wpisałeś. Serio zmęczenie cię zaatakowało..
-
@Dovco_HandF Podawałem już końcową tabele grupy I