⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@łuksal said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@pawełpaweł nie muszą bo Fiszkinho został zdyskwalifikowany, strona wcześniej jest ta decyzja
Dzięki. Niezbyt dokładnie prześledziłem temat.
-
-
@toomanyways no już wiadomo że w grupie E będzie edit Kontaktowałem się z Mateuszem bo znalazłem mu potencjalnego zastępcę i wiem od niego że ma już zmiennika na 2 rundę tylko ma problemy z zalogowaniem na forum (swoją drogą dość dużo osób je ma, tak zauważyłem)
-
@toomanyways Dzięki Mistrzu!!! Tym razem zgrabna wschodnia nuta retro zamiast techno w tle
-
@łuksal said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@toomanyways no już wiadomo że w grupie E będzie edit Kontaktowałem się z Mateuszem bo znalazłem mu potencjalnego zastępcę i wiem od niego że ma już zmiennika na 2 rundę tylko ma problemy z zalogowaniem na forum (swoją drogą dość dużo osób je ma, tak zauważyłem)
Najłatwiej działać na forum przez PC chyba.
-
@łuksal Mateusz powinien zagrać z wybranym przez siebie człowiekiem w parze, zamiast z fiszkinho, tylko to wciąż nie może być nikt, kto grał wcześniej w tegorocznej edycji MPP. Dobrze rozumiem?
-
@fiszkinho Zakpiłeś z partnera I dobrze że w nagrodę dostajesz gonga.Może dzięki Tobie niektórzy zaczną bardziej uważniej czytać regulamin i nie będą odwalać takich cyrków jak Ty,choć świat OSM niejednokrotnie przekonał się co tu można zrobić nietaktownie, np .opuścić bitwę w jej trakcie czy też zmienić grupę podczas turnieju .
Summarum dzięki i Tobie być może w końcu coś się poprawi w tych kwestiach.
-
@pawełpaweł said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@łuksal Mateusz powinien zagrać z wybranym przez siebie człowiekiem w parze, zamiast z fiszkinho, tylko to wciąż nie może być nikt, kto grał wcześniej w tegorocznej edycji MPP. Dobrze rozumiem?
Tak.
-
@toomanyways błąd w gry G zamiast pary Pako Sierak powinni być Wodzu Mateusz Nujo
@pb1984 Proszę:
-
@language-pl
Informacja od Organizatorów:W odpowiedzi na zamieszanie po 1 rundzie w parze: Mateusz-lewandowski_4 & fiszkinho, aby uniknąć podobnych kontrowersyjnych sytuacji ze zmianą jednego z partnerów bez jego zgody wprowadzamy modyfikację punktu w Regulaminie, aby precyzyjnie określić kiedy może nastąpić taka wymiana:
+W każdej chwili można wymienić partnera w parze bez podania przyczyny w rundach eliminacyjnych, pod warunkiem, że nie grał on wcześniej w innej parze, ale nie przejmuje on punktów zdobytych przez poprzednika i zaczyna grę z zerowym dorobkiem punktowym. W przerwie między rundami oraz w finale wymiany zawodnika nie można dokonać. Przy zmianie wymagana jest zgoda obu graczy. Zgody nie potrzeba, jeśli jeden z graczy nie logował się do gry dłużej niż 3 dni.
Prosimy z rozmysłem dobierać sobie partnerów do gry.
-
Grupa A zostanie założona pomiędzy 20 a 20:30 I tak też będą wysłane zaproszenia.
-
@pb1984 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@toomanyways błąd w gry G zamiast pary Pako Sierak powinni być Wodzu Mateusz Nujo
@pb1984 Proszę:
LISTA MODERATORÓW LIG W 2 RUNDZIE:
@jasiuk88, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > A
@sebastian-corby, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > B
@maniek_56, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > C
@Ochroniarz_123, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > D
@Dovco_HandF, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > E
@misiek1908_5, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > F
@łysy-bolcownik, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > G
@Dooshek, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > HRezerwowi Moderatorzy Lig:
Moderatorów Lig proszę o informację na forum odnośnie godziny założenia ligi.
-
@dovco_handf ja już podałem: Grupa A pomiędzy 20 a 20:30
-
MPP 2022 - Runda 2 - Gr > E
Ligę założę tradycyjnie kilka minut po 21-ej. Zaproszenia wyślę w ułamku jednej sekundy do wszystkich, za pomocą zapraszenia znajomych do gry.
@Dovco_HandF i @Majkelowich
Mateusz-lewandowski_4 i Królikos
@beyah1985 i @PawełPaweł
@Docencik i @krystian16061994
@cogito i @Bolesław-Chrobry
@ShakiBoy i @Prezes-Kukito -
@jasiuk88 Widziałem. Dziękuję, zaznaczyłem cię wcześniej Pisałem do wszystkich, nie chciałem cię pominąć, żebyś się nie poczuł czasem zignorowany .
-
MPP 2022 - Runda 2 - Gr - F
Grupę założę dzisiaj wieczorem w przedziale czasowym 19:20-20:00. Wszyscy otrzymają w tym czasie zaproszenia oraz wiadomość prywatną, na samym końcu również info na forum.
-
-
Grupa D zostanie założona w godzinach 19:30 - 20:00, każdy gracz z mojej grupy otrzymał stosowną wiadomość na skrzynkę po otrzymaniu zaproszenia każdy również otrzyma wiadomość w razie jakich kolwiek problemów z zaproszeniem poproszę o, wiadomość na skrzynkę żeby móc w miarę wcześniej zareagować
-
MPP 2022 - runda 2 - Grupa C
Liga zostanie utworzona między 22-23, każdy wcześniej otrzyma powiadomienie w wiadomości prywatnej.
-
@ochroniarz_123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Grupa D zostanie założona w godzinach 19:30 - 20:00
Dzięki wielkie .