⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
-
Grupa A już ma wszystko jasne
Gratulacje dla @Windstorm6 za wygranie ligi .
VI. Wcześniej odpadli z walki @GracuSeK & @ProdannyPro.V. Dwóch punktów zabrakło parze @chudy1962 & @dpiotrowski218 do awansu. Brawa, ogromne brawa za walkę do samego końca. Co ma wisieć, nie utonie. Za rok będziecie mocniejsi i na pewno daleko zajdziecie. Pierwotnie nawet awansowaliście, ale to był mój błąd w liczeniu. Prezpraszam, nie policzyłem wam waszego meczu i wpisałem - 3 punktów do tabeli. Po korekcie, niestety kończycie rozgrywki w tej edycji.
IV miejsce jest dla @Imx_PL & @Koshaolin - brawo panowie . Drżeliście o awans do końca, a nawet po zakończeniu rozgrywek, ale go macie. I to jest najważniejsze. I to pomimo minusowych punktów za sparing. Gratulacje.
III. @Maestro292 & @Windstorm6 (zwycięzca ligi) - cały czas byli w strefie awansu i suma summarum zasłużenie awansowali, będą groźni dla każdego w następnej rundzie . Gratulacje.
II. @MARKO-ROIS & @PoldekMan srebrna para ostatecznie, albo nawet pozłacana, bo naprawdę niedużo zabrakło im, żeby wygrać w parach Grupę A . Gratulacje.
I. No i ja po raz pierwszy z @Majkelowich w parze (raz drugi z @Łukasz-Kowalski w parze, raz zwycięzca MPP z @kryminalksg w parze). Plan od początku był jasny i klarowny: wygrać jako para ligę i to założnie udało się zrealizować w 100%. To dobry prognostyk przed kolejną rundą . Nie ma to jak postraszyć potencjalnych rywali. Brawo my.
Dziękuję wszystkim za walkę fair play od pierwszej do ostatniej kolejki. Była to niezwykle interesująca liga, a wynik każdego meczu był sprawą otwartą.
-
@dovco_handf proszę o ponowne przeliczenie ptk. Moim zdaniem wyprzedziliśmy parę @dpiotrowski218 & @chudy1962 ze względu na ich ostatnie spotkanie między sobą i nie odjecie ptk za drugie ich spotkanie.
-
Grupa C, jeżeli nic nie pochrzaniłem to ostateczna tabela wygląda tak. Przepraszam za błąd w tytule na tabeli ale to taki drobny szczegół
-
Grupa K - 22 kolejka
-
@imx_pl said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@dovco_handf proszę o ponowne przeliczenie ptk. Moim zdaniem wyprzedziliśmy parę @dpiotrowski218 & @chudy1962 ze względu na ich ostatnie spotkanie między sobą i nie odjecie ptk za drugie ich spotkanie.
Zgadza się. Na moje oko coś tu nie gra.
-
@kimiraj123 Fajną tabelkę zrobiłeś , dobra robota . Wypatrzyłem jednak mały błąd wpisałeś mi za mało punktów z tabeli powinienem mieć 33 a nie 30 .
-
Podsumowanie grupy E:
-
@imx_pl said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Masz rację, przepraszam wszystkich, noc była taka ciemna, nie dopatrzyłem i nie doliczyłem, ale protest uznany, a korekta zrobiona, awans macie wy
-
@language-pl
Jeżeli mamy wystartować w poniedziałek to dziś musimy zebrać wszystkie wyniki w zakończonych ligach. Co mamy do tej pory? Nawet nie mamy połowy wyników...A
Dovco_HandF & Majkelowicz
MARKO-ROIS & PoldekMan
Maestro292 & Windstorm6
Imx_PL & KoshaolinB
C
eryko99 & slimadren
kimiraj123 & gremlin82
Nawałka_57 & kot 222
xSilverGhost & Babaduk SarriD
Sebastian Corby & kiler_1979
Marek Overmars & trzeciabaza
Szeregowiec & BykuDumaWarmii
beyah1985 & PawelPawelE
cogito & Bolesław Chrobry
Łysy Bolcownik & Wybitny
10Ryba10 & PeleKPS
troczek13 & jasiuk88F
G
F
I
J
K
pb1984 & konix1982
bangello & tristan1982
sebastian nowak_5 & Gadzik246
Rhett1 & Tomcioo81L
-
@ochroniarz_123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
LIGA B 22 KOLEJKA
LIGA B TABELA LIGOWA
LIGA B TABELA PARAwans wywalczyli :
@kuba12345678 @Bananowy991
@KomendaNuta @Ochowiak
@mikina_1 @ochroniarz_123
@Krakersina @kokojumbo123
Brak awansu
@Pawel-Wis @Karol-KŁOSOWSKI
@wojciech-wieland @karolgadziejewskiW tym miejscu chciałem jeszcze raz podziękować za walkę parom które nie awansowały i pochwalic parę @Pawel-Wis i @Karol-KŁOSOWSKI brakło niewiele panowie super walka to zaszczyt rywalizować z takimi graczami jak wy jeszcze raz wielkie brawa parom które awansowały lecimy dalej trzeba dać ogień w następnych rundach powodzenia dla wszystkich
@Dovco_HandF tutaj masz wstawiona ligę B wcześniej z podsumowaniem
-
@dovco_handf jeszcze grupy H nie wpisałeś. Serio zmęczenie cię zaatakowało..
-
@Dovco_HandF Podawałem już końcową tabele grupy I
-
@Dovco_HandF podsumowanie grupy J również masz stronę wcześniej
-
W drugiej rundzie zmieniam partnera i będzie grać ze mną @Tomasz Domaradzki
-
@fiszkinho szkoda tylko że Mateusza nie poinformowałeś o tym.. Czeka On na wyjaśnienie nie wiem jak to zrobisz bo On chce grać a Ty za plecami podejmujesz takie decyzję słaboo..
-
@fiszkinho said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W drugiej rundzie zmieniam partnera i będzie grać ze mną @Tomasz Domaradzki
Niema podstaw abyś zmienił partnera ,on ani nie jest chory ,L4 nie przedstawia jak i nie napisał iż niema zamiaru grać w kolejnej rundzie na którą i on zasłużył .Czym uzasadniasz swoją zmianę teamu ?
Liczę iż personel PL OSM nie pozwoli na tę dyskryminacji.
-
Podsumowanie grupa G gratuluję wszystkim, to zaszczyt grać przeciwko wam
-
@fiszkinho Twój były już według Ciebie partner nie widząc o zaistniałej sytuacji doszedł do wniosku że też Cię zmienia i zagra w kolejnej rundzie że mną. CO TY więc na taki obrót sprawy ?
-
Zgłaszam oficjalnie @mateusz lewandowski_4 - @huzar-shakir