⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@dovco_handf ja już podałem: Grupa A pomiędzy 20 a 20:30
-
MPP 2022 - Runda 2 - Gr > E
Ligę założę tradycyjnie kilka minut po 21-ej. Zaproszenia wyślę w ułamku jednej sekundy do wszystkich, za pomocą zapraszenia znajomych do gry.
@Dovco_HandF i @Majkelowich
Mateusz-lewandowski_4 i Królikos
@beyah1985 i @PawełPaweł
@Docencik i @krystian16061994
@cogito i @Bolesław-Chrobry
@ShakiBoy i @Prezes-Kukito -
@jasiuk88 Widziałem. Dziękuję, zaznaczyłem cię wcześniej Pisałem do wszystkich, nie chciałem cię pominąć, żebyś się nie poczuł czasem zignorowany .
-
MPP 2022 - Runda 2 - Gr - F
Grupę założę dzisiaj wieczorem w przedziale czasowym 19:20-20:00. Wszyscy otrzymają w tym czasie zaproszenia oraz wiadomość prywatną, na samym końcu również info na forum.
-
-
Grupa D zostanie założona w godzinach 19:30 - 20:00, każdy gracz z mojej grupy otrzymał stosowną wiadomość na skrzynkę po otrzymaniu zaproszenia każdy również otrzyma wiadomość w razie jakich kolwiek problemów z zaproszeniem poproszę o, wiadomość na skrzynkę żeby móc w miarę wcześniej zareagować
-
MPP 2022 - runda 2 - Grupa C
Liga zostanie utworzona między 22-23, każdy wcześniej otrzyma powiadomienie w wiadomości prywatnej.
-
@ochroniarz_123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Grupa D zostanie założona w godzinach 19:30 - 20:00
Dzięki wielkie .
-
@maniek_56 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
MPP 2022 - runda 2 - Grupa C
Liga zostanie utworzona między 22-23Dzięki za info .
-
MPP 2022 - Runda 2 - Gr > B
Liga zostanie założona w godzinach 21:00 - 21:20
Rano wszyscy uczestnicy mojej grupy zostali o tym poinformowani oraz zostaną również poinformowani zaraz po wysłaniu zaproszeń -
Witam.
Wybaczcie, że trzymałem was w niecierpliwości, ale były poważne problemy, to już nie istotne. Wracając chciałbym podziękować tym wszystkim, którzy stali za mną murem. Chciałbym też zgłosić na drugą rundę siebie oczywiście i krolikosa. -
Grupa H prawdopodobnie 19:30 - 20. Jak się nic nie spierniczy miłego dnia pany.
-
@mateusz-lewandowski_4 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Witam.
Wybaczcie, że trzymałem was w niecierpliwości, ale były poważne problemy, to już nie istotne. Wracając chciałbym podziękować tym wszystkim, którzy stali za mną murem. Chciałbym też zgłosić na drugą rundę siebie oczywiście i krolikosa.Poproszę o namiary do tego gracza, nie mogę go dać do znajomych jako krolikos czy krolikosa...
-
@dooshek said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Grupa H prawdopodobnie 19:30 - 20. Jak się nic nie spierniczy miłego dnia pany.
Dzięki i 3mamy kciuki, żeby wszystko było OK .
-
@sebastian-corby said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
MPP 2022 - Runda 2 - Gr > B
Liga zostanie założona w godzinach 21:00 - 21:20Elegancko! Dzięki .
-
Chyba o tego pana chodzi
-
@ochroniarz_123 nawet na pewno
-
Ligę założę koło godziny 19
-
@ochroniarz_123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Chyba o tego pana chodzi
Mega dzięki za pomoc w ustaleniu toższamości nowego gracza.
Właśnie dodałeś Królikos do Znajomych!
Królikos -