⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@pawełpaweł sądzę że koszyki to moderatorzy bo nie wiem na jakiej podstawie by miały być tworzone koszyki
Mnie też się wydaje, że to raczej żarcik Jerzego.
-
Dalej wszyscy wierzymy, że 433A to najlepsze ustawienie w tym turnieju?
-
@ravvuu said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@dovco_handf zamieszczam ponownie ostateczną tabelkę w gr "L", w twoim wpisie nie jest ta ostatnia
Ravvuu & Zbrzyzny Tomek
ShakiBoy & Prezes Kukito
Wojtyn84 & Łowkiet Łukasz
Patrol32 & ZurkensZamieniona, dzięki .
-
@dovco_handf w grupie H jest błąd. Awans uzyskał Wodzu1902 oraz Mateusz Nujo
-
@wodzu1902 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@dovco_handf w grupie H jest błąd. Awans uzyskał Wodzu1902 oraz Mateusz Nujo
Tak potwierdzam.. Pewnie pomyłka przy przepisywaniu.. W tabelce wszystko jest ok.
-
Panowie, jutro wieczorem planowo zakładamy ligi czy jakaś obsuwa się szykuje?
Pozdrawiam
-
Jeżeli tak, to przydałby się już jakiś podział. Chyba, ze działamy jak Kulesza Na ostatnią chwilę...
-
Zabieram się za losowanie.
-
@toomanyways czekamy z niecierpliwością hehe
-
W kasecie maszyny losującej znajduje się 48 kolejno ułożonych kul. Komora maszyny losującej jest pusta. Następuje zwolnienie blokady i rozpoczynamy losowanie
-
KOMUNIKAT
W związku ze złamaniem zasad fair play i próby wymiany zawodnika bez porozumienia z kolegą z pary @Fiszkinho zostaje zdyskwalifikowany z dalszego udziału w turnieju, a Mateusz Lewandowski_4 jeśli znajdzie nowego parntera jutro do północy, który spełni to kryterium:
WOLNO:
+Jak mawia klasyk „to, co wolno, jak nic nie wolno?!” Dobrze się bawić!+W każdej chwili można wymienić partnera w parze bez podania przyczyny, pod warunkiem, że nie grał on wcześniej w innej parze, ale nie przejmuje on punktów zdobytych przez poprzednika i zaczyna grę z zerowym dorobkiem punktowym.
Jeżeli będą problemy ze znalezieniem nowego partnera, w ich miejsce wchodzi para z 5 miejsca w ich lidze:
Huzar shakir & stb1984 -
@troczek13 popieram takie rozwiązanie
-
@troczek13 a ja poprosiłbym jakiś większe wyjaśnienie czemu dyskwalifikacja np podanie który pkt regulaminu został złamany. Została zgłoszona chęć zmiany partnera a nie zmian a to jest różnica. Jak dla mnie powinni grać dalej w tej samej parze jeśli wyrażają taką chęć.
-
Jeśli ma być to 5 para wtedy awansuje @huzar-shakir i @stb411 a nie ta para podana bo to inna grupa
-
Ja uważam że @Fiszkinho powinien osobiście wyjaśnić swoje powody takiej decyzji oraz ewentualnie starać się to odkręcić bo, troszkę namieszał swoją niezrozumiała decyzja
-
@pb1984 Masz podane wyjaśnienie. Złamanie zasad fair play oraz próba wymiany partnera bez porozumienia z nim myślę, że to już wystarczające dwa powody do takiej decyzji organizatorów. Jak dla mnie reakcja prawidłowa. @troczek13
-
@sebastian-corby said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@pb1984 Masz podane wyjaśnienie. Złamanie zasad fair play oraz próba wymiany partnera bez porozumienia z nim myślę, że to już wystarczające dwa powody do takiej decyzji organizatorów. Jak dla mnie reakcja prawidłowa. @troczek13
Dokładnie o to tutaj chodzi @pb1984
-
@ochroniarz_123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Jeśli ma być to 5 para wtedy awansuje @huzar-shakir i @stb411 a nie ta para podana bo to inna grupa
Dzięki za czujność, poprawiam ️
-
@ochroniarz_123 namieszał to fakt a powodu miał takie że jestem w stanie go zrozumieć czemu tak chciał zrobić. @troczek13 wyjaśniałem to z nim? Czemu chciał tak zrobić? Czy tylko na walnym zgromadzeniu podjeliscie decyzję o takiej karze?
-
No ok rozumiem rozmawiałeś z nim ale czy on rozmawiał z Personelem na ten temat?? Z Mateuszem też rozmawiał?? Każdy skazany ma prawo do obrony wiec niech śmiało pisze i stara się to odkręcic myślę że jakaś szansa napewno, jest chłopaki przeanalizują materiał pewnie kilka razy jak będzie starał, się bronić i da konkretne argumenty niech pogada też z mateuszem może będzie chciał kontynowac przygode z @Fiszkinho w tej edycji czasu mało, sporo pracy więc niech się zabiera za to