⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
-
@masahito_balbazur said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@misiek1908_5 taka informacja dla Ciebie ze Twoja tabela nie jest prawidlowa. W przypadku takiej samej ilosci pkt decyduje kto ma wyzsze miejsce w tabeli. Tak wiec na czele powinna byc para piotreks i Korsarz nastepnie Ty z bulbazaurem, pozniej Mati z Daxidoo (sorry Xin Li), nastepnie Nawalka z Kotem, pb z konixem i dopiero na konczy Imx z Koshaolinem. Co prawda narazie nie jest to duza roznica ale lepiej od poczatku wrzucac poprawnie tabele
Jak jesteś taki dokładny ,to napisz moją nazwę dokładnie
Przyznam szczerze, że gdyby nie to, że grałem w AMP i PAM, to też miałbym problem, żeby z pamięci poprawnie napisać Twoją nazwę dokładnie
-
Grupa A kolejka 3
-
-
U nas posortowało się ostro wszystko, i tak pewnie będzie często, szalenie wyrównana grupa.
-
GRUPA D 3 KOLEJKA
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D 4 KOLEJKA
GRUPA D TABELA PARW meczu moim z @Bananowy991 wszystko jest ok wynik, wysoki gdyz 433a zmiotlo taktykę Bananowego z 325 wszyscy gracze na pozycjach w razie jakich kolwiek niejasnowsci mogę wstawić również SS z meczu
-
@dovco_handf said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
U nas posortowało się ostro wszystko, i tak pewnie będzie często, szalenie wyrównana grupa.
Grupę mamy ciężką i każdy pojedynczy mecz tutaj jest już wyzwaniem.
-
Niestety dziś nie mam czasu na wstawienie reszty,dlatego tylko tabela.
-
3 kolejka Grupy C
-
Po pierwszej kolejce po prostu posortowałem od najwyższych cyfry w kolumnie SUMA i nie przyszło mi do głowy nawet, żeby sprawdzać pozycje w tabeli. Słuszna uwaga, teraz będę zwracał uwagę. Na samym końcu, to może mieć istotne znaczenie przy wyrównanych grupach. Ale fakt, niecelowo to zrobiłem.
-
Grupa A kolejka 4
-
@tomcioo81 widzę właśnie że kolega z Sparty podniósł wartość. Czekam na oficjalna decyzje w sprawie kary i uwzględnie w tabeli
-
Dostałem właśnie zgłoszenie, że gracz @PoldekMan
wystawił 5 graczy nie na swoich pozycjach (-5pkt)
-
-
GRUPA D 4 KOLEJKA
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D 5 KOLEJKA
GRUPA D TABELA PAR -
W naszej grupie różnice nadal tyci tyci, co znaczy, że po jednej kolejce ostatni mogą być pierwszymi:
-
4 kolejka grupy C - 20 bramek w tej kolejce.
-
@maniek_56 vs @OnlyDybi co za hokejowy wynik! Rzadko takie wyniki padają w naszych zawodach .