⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
4 kolejka grupy C - 20 bramek w tej kolejce.
-
@maniek_56 vs @OnlyDybi co za hokejowy wynik! Rzadko takie wyniki padają w naszych zawodach .
-
5 kolejka za nami
-
@dovco_handf po serii meczów z małą ilością bramek trzeba było dac przykład i rozruszać towarzystwo a na poważnie to rzadko rzeczywiście się zdarza taki wynik w takich ligach.
-
@maniek_56 W prawdziwych turniejach typu Mistrzostwa Świata, większość spotkań to under 2,5.
-
Wyniki i tabelę z kolejnych następnych dni będę wrzucał być może z opóźnieniem, kładę się na mały zabieg ortopedyczny i nie wiem jak to czasowo będzie więc od razu sygnalizuję.
Pozdrawiam.
-
Kolejka 5 grupa A. Chwilowo nie uwzgledniam pkt minusowych dla pary z Sparty gdyz nie zostala ona oficjalnie potwierdzona przez @Dovco_HandF .
-
-
GRUPA D 5 KOLEJKA
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D 6 KOLEJKA
GRUPA D TABELA PAR -
Grupa C - 5 kolejka
-
Co dwa i po dwa oraz o dwa... dwójki rządzą u nas:
-
@dovco_handf potwierdzasz kare w naszej grupie? Mogę uwzględnić ja w tabeli?
-
@jasiuk88 Jeśli Wystarczy Ci uwzględnienie kary przez współorganizatora tej imprezy, to masz je.
-
@dovco_handf Exactly, w kolumnie "Punkty" parzyste cyferki zakochały się w naszej grupie po ostatniej kolejce
W sumie to liczby, ale "cyferki" brzmi bardziej frywolnie.
-
@beyah1985 Bierz się do roboty, albo zaraz zmienię sobie jednak partnera
-
@dino-ligenza czyli-12 pkt moge im dopisać??
-
@sebastian-corby said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Dostałem właśnie zgłoszenie, że gracz @PoldekMan
wystawił 5 graczy nie na swoich pozycjach (-5pkt)Kara, proszę uwzględnić w tabeli o pouczyć kolegę, co zrobił źle, bo może być w szoku: o co biega
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@dino-ligenza czyli-12 pkt moge im dopisać??
Kara, proszę dopisać karę w tabeli par i wysłać informację winowajcy, żeby się wstrzymał z podniesieniem wartości składu kadry, jeśli chce jeszcze coś ugrać w tych zawodach .
-
@language-pl na tym etapie gry, nie powinno być już żadnych kar!