⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@pawełpaweł ale czemu masz docierać? Ma 21 pkt i jest może nie na czele ale gdzieś w środku tabeli. Wy narazie macie awans a do tego pkt minusowych nie zbiera więc nie wiem czemu się tak denerwujesz.
Z Tobą jest ten sam problem co z @beyah1985 i nie tylko. Momentami traktujecie tę grę zbyt poważnie. Nigdy serio nie miałem zamiaru zmieniać partnera w MPP. Co więcej chętnie zagram z @beyah1985 za rok w MPP. Problem polega na tym, że mój kolega się na mnie obraził ze dwa tygodnie temu za drobny żart o zmianie partnera i moja prowokacja na forum była jedynym sposobem, żeby się do mnie odezwał i żebyśmy sobie coś wyjaśnili. Prowokacja się udała. @beyah1985 się odezwał, a reszta już pozostaje między nami
-
@pawełpaweł ok ważne że udało się spełnić Tobie co zamierzales A oczywiście że traktuje grę bardzo poważnie gdyby tak nie było to bym w nią nie grał od 17 lat tylko skończył jak wielu graczy po 2-3 latach
-
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@pawełpaweł ok ważne że udało się spełnić Tobie co zamierzales A oczywiście że traktuje grę bardzo poważnie gdyby tak nie było to bym w nią nie grał od 17 lat tylko skończył jak wielu graczy po 2-3 latach
I mam do Ciebie za to duży szacunek, że budujesz jakość tej gry dzięki chociażby swoim wypowiedziom, że się angażujesz. Chwała Ci za to. Możemy się czasem źle zrozumieć, ale powinniśmy zachować do siebie szacunek.
Ja też nie jestem idealny, popełniam wiele błędów, ale staram się to poprawiać. Bywam chamski, albo czasem zwyczajnie z czymś przeginam. to jednak nie jest powód, żeby mój kolega zamknął oczy i udawał, że go od tego momentu nie ma, jak male dziecko.
Wiadomo, że dla nikogo z nas ta gra nie jest najważniejszą sprawą w życiu, ale jednak czasem daje nam trochę radości. Zatem wracając do @beyah1985 nigdy nie będę miał do niego pretensji o to jak gra. Miałem niepotrzebnie rok temu, za co go przeprosiłem. Chodzi mi o relacje międzyludzkie. Nie może być tak, że ktoś sobie zakłada, że się nie odzywa do mnie, bo się zwyczajnie na coś obraził. Takie sprawy najlepiej wyjaśnić od razu. Sorki, że trochę zaśmieciłem forum, ale technicznie to była jedyna możliwość, żeby do mojego wciąż mam nadzieję Kolegi, jakoś dotrzeć.
-
-
GRUPA D 17 KOLEJKA
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D 18 KOLEJKA
GRUPA D TABELA PAR -
Przepraszam za tak długą przerwę w publikacjach.. Czasu nie było.
-
U nas jeszcze nic nie jest pewne, a do końca ligi już bliżej niż dalej.
-
Grupa C, dziś tylko tabelka
-
Kolejka 18 grupa A.
Na czele ciagle ja z Troczkiem pomimo ze w tej kolejce gralismy mecz miedzy soba. Za nami depcza po pietach gorkins z Kolo Manoło ktorzy jednak nie zagrali jeszcze miedzy soba drugi raz. Na 3cie miejsce po swietnje serii wysuwa sie Szeregowiec z BykuDumaWarmii (grali miedzy soba juz 2 razy). Poza strefe awansu wypadl Rhett1 z Tomcioo81 ktorzy tez maja miedzy soba do rozegrania drugi mecz. Matemateczne szanse ma jeszcze KomendaNuta z Ochowiakiem. Ekipa z Sparty czyli Ayonex z coolesha szans na awans nie maja pomimo swietnej koncowki.
P.S. Przepraszam za opoznienie w tabeli ale na statku chwiolowo nie bylo dostepu do internetu
-
-
-
GRUPA D KOLEJKA 18
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 19
GRUPA D TABELA PAR -
-
Kolejka 18 grupa A. Dziś tylko tabela i to w takiej formie (przepraszam za jakość jutro wrzucę wyniki i dużo lepsza jakość). Najważniejszy fakt że ja z @troczek13 awansowalismy do pół finalu! Zostały 3 kolejki i mamy 18 pkt przewagi ale inne pary grają z sobą i nie ma możliwości aby nas przeskoczyli (tym badziej ze @Tomcioo81 i @Rhett1 grają jeszcze mecz między sobą. Blisko awansu jest również @gorkins I @Koło-Manolo . Za nimi Tomcioo i Rhet którzy grają jeszcze między sobą. Z 3 pkt straty @Szeregowiec o @Byku-Duma-Warmii . Niestety reszta par szans na awans już nie ma ale trzeba grać do końca i walczyć o jak największą liczbę punktów
-
Tabela par ani drgnęła, tylko cyferki zamrugały i gdzieniegdzie się pozmieniały.
-
@jasiuk88 pewny awans? Czyli nabicie minusowych pkt już na 100% jest niemożliwe?
-
@zbrzyzny-tomek w takim przypadku żadna para by nie miała awansu pewnego aż do zakończenia ostatniej kolejki poza tym jak nie nabilismy pkt przez 20 kolejek to i teraz nie nabijemy