⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Kolejka 18 grupa A.
Na czele ciagle ja z Troczkiem pomimo ze w tej kolejce gralismy mecz miedzy soba. Za nami depcza po pietach gorkins z Kolo Manoło ktorzy jednak nie zagrali jeszcze miedzy soba drugi raz. Na 3cie miejsce po swietnje serii wysuwa sie Szeregowiec z BykuDumaWarmii (grali miedzy soba juz 2 razy). Poza strefe awansu wypadl Rhett1 z Tomcioo81 ktorzy tez maja miedzy soba do rozegrania drugi mecz. Matemateczne szanse ma jeszcze KomendaNuta z Ochowiakiem. Ekipa z Sparty czyli Ayonex z coolesha szans na awans nie maja pomimo swietnej koncowki.
P.S. Przepraszam za opoznienie w tabeli ale na statku chwiolowo nie bylo dostepu do internetu
-
-
-
GRUPA D KOLEJKA 18
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 19
GRUPA D TABELA PAR -
-
Kolejka 18 grupa A. Dziś tylko tabela i to w takiej formie (przepraszam za jakość jutro wrzucę wyniki i dużo lepsza jakość). Najważniejszy fakt że ja z @troczek13 awansowalismy do pół finalu! Zostały 3 kolejki i mamy 18 pkt przewagi ale inne pary grają z sobą i nie ma możliwości aby nas przeskoczyli (tym badziej ze @Tomcioo81 i @Rhett1 grają jeszcze mecz między sobą. Blisko awansu jest również @gorkins I @Koło-Manolo . Za nimi Tomcioo i Rhet którzy grają jeszcze między sobą. Z 3 pkt straty @Szeregowiec o @Byku-Duma-Warmii . Niestety reszta par szans na awans już nie ma ale trzeba grać do końca i walczyć o jak największą liczbę punktów
-
Tabela par ani drgnęła, tylko cyferki zamrugały i gdzieniegdzie się pozmieniały.
-
@jasiuk88 pewny awans? Czyli nabicie minusowych pkt już na 100% jest niemożliwe?
-
@zbrzyzny-tomek w takim przypadku żadna para by nie miała awansu pewnego aż do zakończenia ostatniej kolejki poza tym jak nie nabilismy pkt przez 20 kolejek to i teraz nie nabijemy
-
@jasiuk88 Gramy OD POCZĄTKU DO KOŃCA. Drużyna grająca 11 na 6 też może sobie strzelić samobója Wg zasad i z szacunku do rywali owszem żadnej pary nie należy nazywać pewną awansu przed ostatnią kolejką
-
-
W razie awansu oczywiście mogę otworzyć ligę:)
-
Grupa C, dziś jeszcze tylko tabelka Jest ciekawiej niż ciekawie a będzie jeszcze bardziej ciekawie
-
W razie awansu mojego i mojego partnera w MPP @mikina_1 tez zgłaszam się na PM w kolejnej rundzie
-
W przypadku awansu do kolejnej rundy również piszę się jako PM
-
Rowniez wrazie awansu zgłaszam się na moderatora ligi w kolejnej rundzie
-
Byłem świadkiem „cudów”, ale zamiast przynosić korzyść, to chciały mnie „wycyckać”
Otóż czekałem do ostatnich minut przed meczem w MPP, po zmianie formacji itp. z przyzwyczajenia sprawdzam jeszcze raz, czy wszystko się zgadza. Zatem wpadam na wyjściową 11, a tam 9 i to z powodu dwóch czerwonych kartek i to przed meczem, a wczoraj z mojej kadry nikt nie mógł się pochwalić kartą odcieniu czerwonego. W ostatniej chwili udało mi się uzupełnić skład. Zwidy? Nic z tego mam dowody, po pierwsze wystarczy wejść w moją kadrę, po drugie sprawdzić ostatnie mecze i mam screeny na potwierdzenie moich słów, także niezamknięcie mnie w pokoju bez klamek.
-
@dino-ligenza pamiętasz co rosół mówił o zmianie wyniku. Też było coś na rzeczy.