⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Połowa rywalizacji w Grupie C - narazie samotnie uciekająca para @grzechu111 & @maniek_56, za nimi pościg trzech par między którymi są zaledwie 3 pkt różnicy! @Bartmanho & @gabkazmc , @xSilverGhost & @Babaduk-Sarri oraz @Josue-Antonio & @OnlyDybi . Dwie ostatnie pary mają ostatni dzwonek aby zacząć punktować i włączyć się do walki o awans. Tak czy inaczej czeka nas ciekawa walka o awans a przecież to już albo dopiero półmetek
-
@dovco_handf said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Na czele w strefie awansu trzy pary, ( @Bolesław-Chrobry & @cogito, @beyah1985 & @PawełPaweł, @Dovco_HandF & @Majkelowich ) gdzie partnerzy grają równo na podobnym wysokim poziomie, w tej niezwykle wyrównanej lidze, co widać na drugim z obrazków. Różnica pomiędzy 1 miejscem a 6 szóstym to tylko 1 punkt! Pozostałe pary: @Prezes-Kukito & @ShakiBoy, @Królikos & @mateusz-lewandowski_4, @Docencik & @krystian16061994) muszą się brać do roboty, jak chcą jeszcze powalczyć o awans. Pierwsze trzy pary zaczynają lekko odjeżdżać w siną dal..
Przydatna umiejętność każdego wojownika: "Chowanie pompek do taktyki przeciwnika na stojąco", że tak sobie pozwoliłem sparafrazować Huzarka
-
Tak całkiem serio pisząc, to tutaj oczywiście wszystko jest możliwe, ale co najciekawsze, to odbijanie się od dna przez pary które trochę zaspały na początku, albo wręcz całą pierwszą rundę przespały, a potem odbijają się od dna, pomimo że na półmetku mają mało punktów i słabe morale kadr drużyn, które prowadzą. Tak też się zdarza.
-
-
-
Grupa A kolejka 12. Para Szeregowiec i BykuDumaWarmii jako pierwsza para maja juz 2 mecze miedzy soba rozegrane. Ja dzis wchodze na statek i postaram sie wrzucac tebele w miare na biezaco ale ciezko powiedziec jak bedzie z czasem i dostepem do internetu to jak bede wrzucal co 2 dni to prosze o wyrozumialosc Ewentualnie jak nie bede w stanie wrzucac to przekaze ta przyjemnosc Troczkowi
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Grupa A kolejka 12. Para Szeregowiec i BykuDumaWarmii jako pierwsza para maja juz 2 mecze miedzy soba rozegrane. Ja dzis wchodze na statek i postaram sie wrzucac tebele w miare na biezaco ale ciezko powiedziec jak bedzie z czasem i dostepem do internetu to jak bede wrzucal co 2 dni to prosze o wyrozumialosc Ewentualnie jak nie bede w stanie wrzucac to przekaze ta przyjemnosc Troczkowi
No kilo wody pod stopą ,marynarzu
Albo stopy wody pod kilem,czy jakoś tak -
-
GRUPA D KOLEJKA 12
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 13
GRUPA D TABELA PAR -
Grupa A kolejka 13
-
-
-
@misiek1908_5 said in
Powyższa tabela właściwa, uwzględnia wczorajszy mecz w parze (Xin Li - Mati). Miałem po prostu problem z edycją poprzedniego postu. -
Grupa C - 12 kolejek za nami, teraz tylko tabelka na szybko.
-
-
@tomcioo81 racja, wybacz za przeoczenie. Robiłem na szybko screeny i wrzucalem w hotelu w Turcji jak byłem po 14 godzinach w podróży i dziś obiecuje to poprawić