⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@zbrzyzny-tomek w takim przypadku żadna para by nie miała awansu pewnego aż do zakończenia ostatniej kolejki poza tym jak nie nabilismy pkt przez 20 kolejek to i teraz nie nabijemy
-
@jasiuk88 Gramy OD POCZĄTKU DO KOŃCA. Drużyna grająca 11 na 6 też może sobie strzelić samobója Wg zasad i z szacunku do rywali owszem żadnej pary nie należy nazywać pewną awansu przed ostatnią kolejką
-
-
W razie awansu oczywiście mogę otworzyć ligę:)
-
Grupa C, dziś jeszcze tylko tabelka Jest ciekawiej niż ciekawie a będzie jeszcze bardziej ciekawie
-
W razie awansu mojego i mojego partnera w MPP @mikina_1 tez zgłaszam się na PM w kolejnej rundzie
-
W przypadku awansu do kolejnej rundy również piszę się jako PM
-
Rowniez wrazie awansu zgłaszam się na moderatora ligi w kolejnej rundzie
-
Byłem świadkiem „cudów”, ale zamiast przynosić korzyść, to chciały mnie „wycyckać”
Otóż czekałem do ostatnich minut przed meczem w MPP, po zmianie formacji itp. z przyzwyczajenia sprawdzam jeszcze raz, czy wszystko się zgadza. Zatem wpadam na wyjściową 11, a tam 9 i to z powodu dwóch czerwonych kartek i to przed meczem, a wczoraj z mojej kadry nikt nie mógł się pochwalić kartą odcieniu czerwonego. W ostatniej chwili udało mi się uzupełnić skład. Zwidy? Nic z tego mam dowody, po pierwsze wystarczy wejść w moją kadrę, po drugie sprawdzić ostatnie mecze i mam screeny na potwierdzenie moich słów, także niezamknięcie mnie w pokoju bez klamek.
-
@dino-ligenza pamiętasz co rosół mówił o zmianie wyniku. Też było coś na rzeczy.
-
-
Czy, to chodzi niby zmianę wyniku w Koloseum między moim, a jego meczem??
-
GRUPA D KOLEJKA 19
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 20
GRUPA D TABELA PAR -
Tabela jeszcze bardziej się spłaszczyła, zmian jakichkolwiek na pozycjach brak.
-
@ochroniarz_123 ja nie wiem z kim on grał, i szczerze to nie byłem pewny czy to on... coś gdzieś mi zaświtało. i rzuciłem hasło.
-
Arcyciekawa sytuacja w tabeli na dwie kolejki przed końcem tej fazy rozgrywek.
-
-
Grupa C 19 kolejka - 3 do końca.
Ostatnia prosta i ostatnie kolejki do awansu!
Na czele jak na razie pary z Polish Sparta a tuż za nimi para z Husarii
W walce, bardzo realnej wciąż krekersina & kokojumbo123 oraz Bartmanho & Gabkazmc.
Ci pierwsi mają o tyle utrudnione zadanie gdyż przed nimi jeszcze mecz w parze.
Ostatnia para bez szans na awans mimo wszystko grają do końca o każdy pkt i za to im chwała
Zapowiada się emocjonująca walka o awans.