⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Mało tego był to mecz przecież z tobą
-
@Dino-Ligenza @maniek_56 Dosyć często mi się zdarzało ustawiać skład tuż przed symulacją, czego fanem nie jestem. Wybieram sobie taktykę, dopieszczam suwaki, na koniec wybieram wyjściową. Wybieram ją na nieświadomce, nie wiedząc, że jest już po meczu i tak jak Dino pisał powyżej, odświeżając kadrę w przeglądarce na kompie widzisz coś innego niż sekundę wcześniej, bo prostu ustawiałeś wyjściową po meczu.
W przypadku apki odświeżenie stanu rzeczy następuje dopiero po zmianie profilu klubowego, gdzie również można się przykro zdziwić, że jest już po meczu.
-
@pawełpaweł Utrudnieniem w ustawianiu się na ostatnią chwile może być fakt, że na przykład wczoraj symulacja odbyła się o 19:11 i tak było do n-tej kolejki, a od dzisiaj symulacja przebiega o 19:08 przykładowo.
-
@Dino-Ligenza Reasumując symulacja złapała Cię w momencie kiedy robiłeś drobne korekty, czego zwyczajnie nie byłeś świadomy. Mógł to być ułamek sekundy, kiedy jeszcze nie miałeś wszystkich na pozycjach w wyjściowej, a tzw. "komputer" wstawił tam losowych graczy. Z twojego punktu widzenia ustawiałeś się przed symulacją, z punktu widzenia gry było już sekundy po.
-
@maniek_56 Pamiętam
Wybaczcie za zamieszanie, później sprawdziłem przebieg spotkania trzeźwym okiem i rzeczywiście, tak jak napisał @PawełPaweł zobaczyłem czerwone kartki po symulacji, ale że nie widziałem „wynagrodzenia” za spotkanie, a także ciągle widniała informacja „mecz trwa” to się pogubiłem i z tego zdziwienia, tak zareagowałem. Nie chciałem wprowadzać anarchii, po prostu chciałem, aby taka sytuacja się nie powtórzyła. (dwóch graczy zostało zawieszonych przez żółte kartki, w grze symbolizuje to czerwona kartka). Jednak długo klamek nie zobaczę.
-
@dino-ligenza Jejku. Normalna rzecz. Nie masz pojęcia jak często to się komuś przytrafia. Ten szok i niedowierzanie. Mnie to wciąż (coraz rzadziej) spotyka, chociażby w bitwach, ale już wiem dlaczego tak się dzieju.
-
Często to działa w druga stronę. Ogrywasz kogoś, myślisz sobie, że super zagrałeś, tymczasem przeciwnik rzeźbił taksę w symulacji i go złapało w trakcie.
-
@dovco_handf "Tabela jeszcze bardziej się spłaszczyła, zmian jakichkolwiek na pozycjach brak."
Bardziej płaskiej dawno nie widziałem. O jej płaskości świadczy chociażby bilans bramkowy lidera w tabeli, który też jest cholernie płaski.
P.S. Za drugim razem udało mi się napisać to tak jak chciałem mniej więcej
-
@pawełpaweł Mam na myśli tabelę par. To są Mistrzostwa w Parach Sportowych
-
Grupa A kolejka 20- zostaly dwie kolejki i bedzie arcy ciekawie
-
Dwie kolejki do końca i na czele trzy pary, które mają do rozegrania jeszcze mecze pomiędzy sobą, więc zaczęło się matematyczne kombinowanie kto i dlaczego ma jeszcze szanse na awans.
-
-
GRUPA D KOLEJKA 20
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 21
GRUPA D TABELA PAR -
OSTATNIA EMOCJONUJĄCA KOLEJKA:
-
Grupa A kolejka 21. Przed ostatnia kolejka arcy ciekawa sytuacja! Ja z Troczkiem o ile nie bedzie zadnych pkt ujemnych wyjdziemy z pierwszego miejsca. Za nami z 54 pkt @gorkins i @Koło-Manolo . Tuz za ich plecami z 52 pkt @Szeregowiec i @Byku-Duma-Warmii ktorzy wyprzedzaja pare @Rhett1 i @Tomcioo81 wylacznie dlatego ze Szeregowiec jest wyzej w tabeli! @KomendaNuta oraz @Ochowiak bez szans na wyjscie ale sadze ze beda w ostatniej kolejce chcieli namieszac! NA koncu ekipa @Ayonex oraz @coolesha86 ktorzy gdyby nie pkt minusowe to walczyli by do konca o awans! Indywidualnie prowadzi Szeregowiec (ktory w ostatniej kolejce gra ze mna i bedzie mial ciezka przeprawe na wyjezdzie ) oraz Ayonex i Tomcioo81 ktorzy beda walczyc o zwyciestwo. Wrzucam dodatkowo jak bedzie wygladac ostatnia kolejka bo bedzie sie dzialo i 3 pary walcza o 2 miejsca! Taka podpowiedz ze jutro nie wiem jak bedzie wygladac dokladnie sytuacja bo dopiero wieczorem bede w porcie na Malcie to bede mial neta aby wrzucic tabele i mam nadzieje ze zrobie to od razu po symulacji ale moze byc male opoznienie
-
@dovco_handf said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
LISTA MODERATORÓW LIG W 2 RUNDZIE:
@jasiuk88, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > A
@sebastian-corby, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > B
@maniek_56, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > C
@Ochroniarz_123, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > D
@Dovco_HandF, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > E
@misiek1908_5, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > F
@łysy-bolcownik, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > G
@Dooshek, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > HRezerwowi Moderatorzy Lig:
Jesteśmy na etapie ustalania kto i jak zrobi losowanie 2 rundy. Jak tylko to ustalimy, to was poinformujemy. Dziękuję za piękne przygotowanie tabel na czas .
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Oczywiście jako że mamy już pewny awans zgłaszam się na PM w kolejnej rundzie już kilka lig zakładałem w MPP i nie było nigdy zastrzeżeń co do sposobu zakładania ligi oraz było to bez błędów
-
@łysy-bolcownik said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W razie awansu oczywiście mogę otworzyć ligę:)
Jesteśmy na etapie ustalania kto i jak zrobi losowanie 2 rundy. Jak tylko to ustalimy, to was poinformujemy. Dziękuję za piękne przygotowanie tabel na czas .
Oczywiście jako że mamy już pewny awans zgłaszam się na PM w kolejnej rundzie już kilka lig zakładałem w MPP i nie było nigdy zastrzeżeń co do sposobu zakładania ligi oraz było to bez błędów
Chętni na Moderatora w 4 ligach półfinałowych wg kolejności zgłoszeń:
-
Mnie też wpisz na listę w razie awansu na PM
-
@łysy-bolcownik said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W razie awansu oczywiście mogę otworzyć ligę:)
Chętni na Moderatora w 4 ligach półfinałowych wg kolejności zgłoszeń:
@Mati-Colchoner Gr. 1
@Ravvuu Gr. 2
@jasiuk88 Gr. 3
@łysy-bolcownik Gr. 4
Rezerwowi wg kolejności zgłoszeń:
@ochroniarz_123
@maniek_56
@xSilverGhost
@Dovco_HandF@ochroniarz_123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W razie awansu mojego i mojego partnera w MPP @mikina_1 tez zgłaszam się na PM w kolejnej rundzie
@maniek_56 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W przypadku awansu do kolejnej rundy również piszę się jako PM
@xsilverghost said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Rownież wrazie awansu zgłaszam się na moderatora ligi w kolejnej rundzie
A żeby było 4 rezerwowych Moderatorów lig półfinałowych to i ja zgłaszam akces. Spośród rezerwowych wg kolejności nastąpi wyłonienie moderatora ligi finałowej - oczywiście jak uzyskają awans.
-
U nas @Patrol32 i @Zurkens , oraz para @pawel02121 z @k0siorororo już awansowały. Gratuluję i powodzenia w kolejnej rundzie.
Natomiast pary @10Ryba10 z @peleKPS i @Dooshek z @Apsu88 jutro graja mecze o awans :
@10Ryba10 gra mecz z @Dooshek
@peleKPS gra mecz z @gremlin87
@Apsu88 gra mecz z @huligan-net