⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@dovco_handf "Tabela jeszcze bardziej się spłaszczyła, zmian jakichkolwiek na pozycjach brak."
Bardziej płaskiej dawno nie widziałem. O jej płaskości świadczy chociażby bilans bramkowy lidera w tabeli, który też jest cholernie płaski.
P.S. Za drugim razem udało mi się napisać to tak jak chciałem mniej więcej
-
@pawełpaweł Mam na myśli tabelę par. To są Mistrzostwa w Parach Sportowych
-
Grupa A kolejka 20- zostaly dwie kolejki i bedzie arcy ciekawie
-
Dwie kolejki do końca i na czele trzy pary, które mają do rozegrania jeszcze mecze pomiędzy sobą, więc zaczęło się matematyczne kombinowanie kto i dlaczego ma jeszcze szanse na awans.
-
-
GRUPA D KOLEJKA 20
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 21
GRUPA D TABELA PAR -
OSTATNIA EMOCJONUJĄCA KOLEJKA:
-
Grupa A kolejka 21. Przed ostatnia kolejka arcy ciekawa sytuacja! Ja z Troczkiem o ile nie bedzie zadnych pkt ujemnych wyjdziemy z pierwszego miejsca. Za nami z 54 pkt @gorkins i @Koło-Manolo . Tuz za ich plecami z 52 pkt @Szeregowiec i @Byku-Duma-Warmii ktorzy wyprzedzaja pare @Rhett1 i @Tomcioo81 wylacznie dlatego ze Szeregowiec jest wyzej w tabeli! @KomendaNuta oraz @Ochowiak bez szans na wyjscie ale sadze ze beda w ostatniej kolejce chcieli namieszac! NA koncu ekipa @Ayonex oraz @coolesha86 ktorzy gdyby nie pkt minusowe to walczyli by do konca o awans! Indywidualnie prowadzi Szeregowiec (ktory w ostatniej kolejce gra ze mna i bedzie mial ciezka przeprawe na wyjezdzie ) oraz Ayonex i Tomcioo81 ktorzy beda walczyc o zwyciestwo. Wrzucam dodatkowo jak bedzie wygladac ostatnia kolejka bo bedzie sie dzialo i 3 pary walcza o 2 miejsca! Taka podpowiedz ze jutro nie wiem jak bedzie wygladac dokladnie sytuacja bo dopiero wieczorem bede w porcie na Malcie to bede mial neta aby wrzucic tabele i mam nadzieje ze zrobie to od razu po symulacji ale moze byc male opoznienie
-
@dovco_handf said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
LISTA MODERATORÓW LIG W 2 RUNDZIE:
@jasiuk88, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > A
@sebastian-corby, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > B
@maniek_56, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > C
@Ochroniarz_123, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > D
@Dovco_HandF, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > E
@misiek1908_5, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > F
@łysy-bolcownik, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > G
@Dooshek, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > HRezerwowi Moderatorzy Lig:
Jesteśmy na etapie ustalania kto i jak zrobi losowanie 2 rundy. Jak tylko to ustalimy, to was poinformujemy. Dziękuję za piękne przygotowanie tabel na czas .
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Oczywiście jako że mamy już pewny awans zgłaszam się na PM w kolejnej rundzie już kilka lig zakładałem w MPP i nie było nigdy zastrzeżeń co do sposobu zakładania ligi oraz było to bez błędów
-
@łysy-bolcownik said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W razie awansu oczywiście mogę otworzyć ligę:)
Jesteśmy na etapie ustalania kto i jak zrobi losowanie 2 rundy. Jak tylko to ustalimy, to was poinformujemy. Dziękuję za piękne przygotowanie tabel na czas .
Oczywiście jako że mamy już pewny awans zgłaszam się na PM w kolejnej rundzie już kilka lig zakładałem w MPP i nie było nigdy zastrzeżeń co do sposobu zakładania ligi oraz było to bez błędów
Chętni na Moderatora w 4 ligach półfinałowych wg kolejności zgłoszeń:
-
Mnie też wpisz na listę w razie awansu na PM
-
@łysy-bolcownik said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W razie awansu oczywiście mogę otworzyć ligę:)
Chętni na Moderatora w 4 ligach półfinałowych wg kolejności zgłoszeń:
@Mati-Colchoner Gr. 1
@Ravvuu Gr. 2
@jasiuk88 Gr. 3
@łysy-bolcownik Gr. 4
Rezerwowi wg kolejności zgłoszeń:
@ochroniarz_123
@maniek_56
@xSilverGhost
@Dovco_HandF@ochroniarz_123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W razie awansu mojego i mojego partnera w MPP @mikina_1 tez zgłaszam się na PM w kolejnej rundzie
@maniek_56 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W przypadku awansu do kolejnej rundy również piszę się jako PM
@xsilverghost said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Rownież wrazie awansu zgłaszam się na moderatora ligi w kolejnej rundzie
A żeby było 4 rezerwowych Moderatorów lig półfinałowych to i ja zgłaszam akces. Spośród rezerwowych wg kolejności nastąpi wyłonienie moderatora ligi finałowej - oczywiście jak uzyskają awans.
-
U nas @Patrol32 i @Zurkens , oraz para @pawel02121 z @k0siorororo już awansowały. Gratuluję i powodzenia w kolejnej rundzie.
Natomiast pary @10Ryba10 z @peleKPS i @Dooshek z @Apsu88 jutro graja mecze o awans :
@10Ryba10 gra mecz z @Dooshek
@peleKPS gra mecz z @gremlin87
@Apsu88 gra mecz z @huligan-net -
Grupa C, 20 kolejka i pierwszy awans dla pary @grzechu111 & @maniek_56. 4 pary walczą o dwa miejsca premiowane awansem
-
@pawełpaweł Mam na myśli tabelę par. To są Mistrzostwa w Parach Sportowych
Jedno potwierdza drugie. Jedno nie przeczy drugiemu. Bilans bramkowy czołówki prawie na zero świadczy o wyrównanej walce.
-
Tak sobie jeszcze wspominam swoje mecze i widzę, że jednak dużo zależy od szczęścia, czyli ulubionych pozycji, narodowości i kondycji składu wyjściowego.
-
-
GRUPA D KOLEJKA 21
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 22
GRUPA D TABELA PAR -
W Grupie E gratulacje awansu dla prowadzących par @beyah1985 & @PawełPaweł i mojej z @Majkelowich. Bliscy awansu są @Prezes-Kukito & @ShakiBoy, ale matematyczne szanse wyprzedzenia ich zachowali, przynajmniej w teorii, @Docencik z @krystian16061994 oraz @Bolesław-Chrobry z @cogito. Bez szans na awans, którzy mocno walczyli, ale ostatecznie zajęli ostatnie miejsce w tabeli par grupy E: Królikos i @mateusz-lewandowski_4.
-
U nas będzie się działo, już wiadomo, że w grze o awans jestem ja i Wybitny vs Wojtyn i Łowkiet Łukasz, a smaczkiem tej kolejki będzie mój wyjazd do Wojtyna