⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
OSTATNIA EMOCJONUJĄCA KOLEJKA:
-
Grupa A kolejka 21. Przed ostatnia kolejka arcy ciekawa sytuacja! Ja z Troczkiem o ile nie bedzie zadnych pkt ujemnych wyjdziemy z pierwszego miejsca. Za nami z 54 pkt @gorkins i @Koło-Manolo . Tuz za ich plecami z 52 pkt @Szeregowiec i @Byku-Duma-Warmii ktorzy wyprzedzaja pare @Rhett1 i @Tomcioo81 wylacznie dlatego ze Szeregowiec jest wyzej w tabeli! @KomendaNuta oraz @Ochowiak bez szans na wyjscie ale sadze ze beda w ostatniej kolejce chcieli namieszac! NA koncu ekipa @Ayonex oraz @coolesha86 ktorzy gdyby nie pkt minusowe to walczyli by do konca o awans! Indywidualnie prowadzi Szeregowiec (ktory w ostatniej kolejce gra ze mna i bedzie mial ciezka przeprawe na wyjezdzie ) oraz Ayonex i Tomcioo81 ktorzy beda walczyc o zwyciestwo. Wrzucam dodatkowo jak bedzie wygladac ostatnia kolejka bo bedzie sie dzialo i 3 pary walcza o 2 miejsca! Taka podpowiedz ze jutro nie wiem jak bedzie wygladac dokladnie sytuacja bo dopiero wieczorem bede w porcie na Malcie to bede mial neta aby wrzucic tabele i mam nadzieje ze zrobie to od razu po symulacji ale moze byc male opoznienie
-
@dovco_handf said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
LISTA MODERATORÓW LIG W 2 RUNDZIE:
@jasiuk88, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > A
@sebastian-corby, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > B
@maniek_56, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > C
@Ochroniarz_123, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > D
@Dovco_HandF, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > E
@misiek1908_5, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > F
@łysy-bolcownik, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > G
@Dooshek, MPP 2022 - Runda 2 - Gr > HRezerwowi Moderatorzy Lig:
Jesteśmy na etapie ustalania kto i jak zrobi losowanie 2 rundy. Jak tylko to ustalimy, to was poinformujemy. Dziękuję za piękne przygotowanie tabel na czas .
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Oczywiście jako że mamy już pewny awans zgłaszam się na PM w kolejnej rundzie już kilka lig zakładałem w MPP i nie było nigdy zastrzeżeń co do sposobu zakładania ligi oraz było to bez błędów
-
@łysy-bolcownik said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W razie awansu oczywiście mogę otworzyć ligę:)
Jesteśmy na etapie ustalania kto i jak zrobi losowanie 2 rundy. Jak tylko to ustalimy, to was poinformujemy. Dziękuję za piękne przygotowanie tabel na czas .
Oczywiście jako że mamy już pewny awans zgłaszam się na PM w kolejnej rundzie już kilka lig zakładałem w MPP i nie było nigdy zastrzeżeń co do sposobu zakładania ligi oraz było to bez błędów
Chętni na Moderatora w 4 ligach półfinałowych wg kolejności zgłoszeń:
-
Mnie też wpisz na listę w razie awansu na PM
-
@łysy-bolcownik said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W razie awansu oczywiście mogę otworzyć ligę:)
Chętni na Moderatora w 4 ligach półfinałowych wg kolejności zgłoszeń:
@Mati-Colchoner Gr. 1
@Ravvuu Gr. 2
@jasiuk88 Gr. 3
@łysy-bolcownik Gr. 4
Rezerwowi wg kolejności zgłoszeń:
@ochroniarz_123
@maniek_56
@xSilverGhost
@Dovco_HandF@ochroniarz_123 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W razie awansu mojego i mojego partnera w MPP @mikina_1 tez zgłaszam się na PM w kolejnej rundzie
@maniek_56 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
W przypadku awansu do kolejnej rundy również piszę się jako PM
@xsilverghost said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Rownież wrazie awansu zgłaszam się na moderatora ligi w kolejnej rundzie
A żeby było 4 rezerwowych Moderatorów lig półfinałowych to i ja zgłaszam akces. Spośród rezerwowych wg kolejności nastąpi wyłonienie moderatora ligi finałowej - oczywiście jak uzyskają awans.
-
U nas @Patrol32 i @Zurkens , oraz para @pawel02121 z @k0siorororo już awansowały. Gratuluję i powodzenia w kolejnej rundzie.
Natomiast pary @10Ryba10 z @peleKPS i @Dooshek z @Apsu88 jutro graja mecze o awans :
@10Ryba10 gra mecz z @Dooshek
@peleKPS gra mecz z @gremlin87
@Apsu88 gra mecz z @huligan-net -
Grupa C, 20 kolejka i pierwszy awans dla pary @grzechu111 & @maniek_56. 4 pary walczą o dwa miejsca premiowane awansem
-
@pawełpaweł Mam na myśli tabelę par. To są Mistrzostwa w Parach Sportowych
Jedno potwierdza drugie. Jedno nie przeczy drugiemu. Bilans bramkowy czołówki prawie na zero świadczy o wyrównanej walce.
-
Tak sobie jeszcze wspominam swoje mecze i widzę, że jednak dużo zależy od szczęścia, czyli ulubionych pozycji, narodowości i kondycji składu wyjściowego.
-
-
GRUPA D KOLEJKA 21
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 22
GRUPA D TABELA PAR -
W Grupie E gratulacje awansu dla prowadzących par @beyah1985 & @PawełPaweł i mojej z @Majkelowich. Bliscy awansu są @Prezes-Kukito & @ShakiBoy, ale matematyczne szanse wyprzedzenia ich zachowali, przynajmniej w teorii, @Docencik z @krystian16061994 oraz @Bolesław-Chrobry z @cogito. Bez szans na awans, którzy mocno walczyli, ale ostatecznie zajęli ostatnie miejsce w tabeli par grupy E: Królikos i @mateusz-lewandowski_4.
-
U nas będzie się działo, już wiadomo, że w grze o awans jestem ja i Wybitny vs Wojtyn i Łowkiet Łukasz, a smaczkiem tej kolejki będzie mój wyjazd do Wojtyna
-
@łysy-bolcownik niezależnie od wyniku zapraszamy z Pawłem do Szczecina, to bardzo przyjemne miasto Tak swoją drogą, to nasza grupa jest bardzo zacięta, aż miło grać na takim poziomie
-
@łowkiet-łukasz said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@łysy-bolcownik niezależnie od wyniku zapraszamy z Pawłem do Szczecina, to bardzo przyjemne miasto Tak swoją drogą, to nasza grupa jest bardzo zacięta, aż miło grać na takim poziomie
Nie wykluczone, że taka opcja może być jak najbardziej aktualna, widząc jak szybko Putin rozgościł się na Ukrainie oraz biorąc pod uwagę sytuacje geopolityczną.
Tak czy inaczej cały czas wierzyłem w awans i to mimo 6 porażek w pierwszych 7 meczach.. nawet mi się liczyć nie chciało, po takim pościgu stratę zminimalizowaliśmy do 1 oczka, więc dzisiejszą kolejkę z szansami na awans traktuję jako nagrodę za nasz wysiłek
-
@łowkiet-łukasz a mnie do Szczecina nie zaprosiles chociaz jestem z tego samego miasta
-
Grupa A kolejka 22! Ostatnia kolejka za nami i wszystko jasne. Awans uzyskuje ja oraz @troczek13 z pierwszego miejsca. Za nami @gorkins oraz @Koło-Manolo . Ostatnia para z awansem dzieki rewelacyjnej koncowce jest @Szeregowiec i @Byku-Duma-Warmii . Niestety bez awansu @Tomcioo81 oraz @Rhett1 ktorzy dopiero w ostatnich kolejkach wypadli poza strefe awansu i zabraklo im 3 pkt! Za nimi @KomendaNuta oraz @Ochowiak i @Ayonex z @coolesha86 ktorzy dzielnie walczyli pomimo pkt minusowych (chociaz i bez nich nie awasnowali by ale byla by bardziej zacieta walka). Indywidualnie grupe wygral @Szeregowiec (@Byku-Duma-Warmii chyba czas go wkoncu z tego szeregowego awansowac wyzej za taki wystep! ) a za nim @Ayonex oraz @troczek13 .
Gratulacje dla tych co awansowali i dziekuje za gre bo poziom byl wysoki i z roku na rok jest ciezej Dla tych co odpadli zycze powodzenia za rok Raz jeszcze dzieki! Do napisania w pol finale! -
@łysy-bolcownik brawo Panowie, pościg godny przyszłego tytułu mistrzów Będę trzymał za Was kciuki, powodzenia
-
@jasiuk88 hehe, no tak, wybacz moje faux pas czuj się zatem zaproszony