⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Zobaczcie jak szalenie zacięte tu odbyły się mecze!
-
Kolejka 16 grupa A. Szeregowiec i BykuDumaWarmii ostro wlaczyli sie do gry o awans! Miedzy 1 a 4ta para tylko 9 pkt roznicy... chociaz i kolejne pary nie odpuszczaja chociaz z kazda kolejka bedzie ciezej punkty odrabiac
-
@dovco_handf "W tej lidze jeszcze nikt nie powiedział ostatniego słowa:"
Mój defensywny pomocnik, niejaki Zito powiedział prawie przedostatnie słowo łapiąc dzisiaj kontuzję na 5 spotkań.
-
-
-
-
GRUPA D KOLEJKA 16
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D KOLEJKA 17
GRUPA D TABELA PAR -
GRUPA C 16 kolejek za nami a z każdą kolejną robi się coraz ciekawiej. Para @krekersina & @kokojumbo123 wzięli do siebie ostatni gwizdek i w pełni włączyli się do walki o awans Tak więc narazie jedna wielka niewiadoma, będzie ciekawie do samego końca
-
@beyah1985 Zaliczyliśmy dzisiaj najlepszą kolejkę w tegorocznym MPP. Obaj wygraliśmy na wyjeździe przeciwko bardzo mocnym zawodnikom. Tak się podnieciłem, że zaraz chyba znowu sobie zmienię partnera w MPP
-
@beyah1985 Tak serio pisząc, to się gościu ogarnij, bo zaczynasz mnie wkur***ć.
-
Przepraszam za swój francuski, ale nie mam innych możliwości technicznych, żeby dotrzeć jakoś do swojego "partnera". Partnera, który skutecznie i z pełną premedytacją podnosi mi ciśnienie.
-
-
@pawełpaweł ale czemu masz docierać? Ma 21 pkt i jest może nie na czele ale gdzieś w środku tabeli. Wy narazie macie awans a do tego pkt minusowych nie zbiera więc nie wiem czemu się tak denerwujesz.
-
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@pawełpaweł ale czemu masz docierać? Ma 21 pkt i jest może nie na czele ale gdzieś w środku tabeli. Wy narazie macie awans a do tego pkt minusowych nie zbiera więc nie wiem czemu się tak denerwujesz.
Z Tobą jest ten sam problem co z @beyah1985 i nie tylko. Momentami traktujecie tę grę zbyt poważnie. Nigdy serio nie miałem zamiaru zmieniać partnera w MPP. Co więcej chętnie zagram z @beyah1985 za rok w MPP. Problem polega na tym, że mój kolega się na mnie obraził ze dwa tygodnie temu za drobny żart o zmianie partnera i moja prowokacja na forum była jedynym sposobem, żeby się do mnie odezwał i żebyśmy sobie coś wyjaśnili. Prowokacja się udała. @beyah1985 się odezwał, a reszta już pozostaje między nami
-
@pawełpaweł ok ważne że udało się spełnić Tobie co zamierzales A oczywiście że traktuje grę bardzo poważnie gdyby tak nie było to bym w nią nie grał od 17 lat tylko skończył jak wielu graczy po 2-3 latach
-
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@pawełpaweł ok ważne że udało się spełnić Tobie co zamierzales A oczywiście że traktuje grę bardzo poważnie gdyby tak nie było to bym w nią nie grał od 17 lat tylko skończył jak wielu graczy po 2-3 latach
I mam do Ciebie za to duży szacunek, że budujesz jakość tej gry dzięki chociażby swoim wypowiedziom, że się angażujesz. Chwała Ci za to. Możemy się czasem źle zrozumieć, ale powinniśmy zachować do siebie szacunek.
Ja też nie jestem idealny, popełniam wiele błędów, ale staram się to poprawiać. Bywam chamski, albo czasem zwyczajnie z czymś przeginam. to jednak nie jest powód, żeby mój kolega zamknął oczy i udawał, że go od tego momentu nie ma, jak male dziecko.
Wiadomo, że dla nikogo z nas ta gra nie jest najważniejszą sprawą w życiu, ale jednak czasem daje nam trochę radości. Zatem wracając do @beyah1985 nigdy nie będę miał do niego pretensji o to jak gra. Miałem niepotrzebnie rok temu, za co go przeprosiłem. Chodzi mi o relacje międzyludzkie. Nie może być tak, że ktoś sobie zakłada, że się nie odzywa do mnie, bo się zwyczajnie na coś obraził. Takie sprawy najlepiej wyjaśnić od razu. Sorki, że trochę zaśmieciłem forum, ale technicznie to była jedyna możliwość, żeby do mojego wciąż mam nadzieję Kolegi, jakoś dotrzeć.
-
-
GRUPA D 17 KOLEJKA
GRUPA D TABELA LIGOWA
GRUPA D 18 KOLEJKA
GRUPA D TABELA PAR