⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Grupa D zostanie utworzona między 20 a 20.30.
-
Grupa B zostanie założona w godzinach 20:00-20:30. Niedługo każdy z mojej grupy dostanie odpowiednią wiadomość na skrzynkę w osm
-
Grupa C zostanie założona prsezemnie (nie wiem czemu Troczek jest podany jako PM). Dziś eydldr PW do każdego z graczy że to ja założę i będzie to pomiędzy 19 a 20. Pozdrawiam
-
@dovco_handf said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@language-pl
Uwaga. Planowany start rundy nr 3 MPP'22 w poniedziałek 28 lutego 2022 w godzinach 20-24 z okresem przygotowawczym. Losowanie najprawdopodobniej w niedzielę, dzień przed startem. Więcej szczegółów z rozpisaniem Moderatorów Lig - wkrótce, po zakończeniu wszystkich lig. Dziękuję.@jasiuk88 od 20 do 24 nie wiem czy jak nie założysz po 19 nie będzie symulacja za wcześnie
-
Ligę założę około godziny 18.
-
@łysy-bolcownik widzę że tutaj już chcą o 18 zakładać ale dobrze założę w takim razie o 30 waszego czasu (22 mojego czasu czyli z Arabii Saudyskiej). Wiadomość zaraz napisze do wszystkich z mojej grupy
-
Mi tam rybka zakładaj jak ci dobrze
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@łysy-bolcownik widzę że tutaj już chcą o 18 zakładać ale dobrze założę w takim razie o 30 waszego czasu (22 mojego czasu czyli z Arabii Saudyskiej). Wiadomość zaraz napisze do wszystkich z mojej grupy
Normalnie do pracy szedłbym na 20, ale w obecnej sytuacji poproszono nas, by przyjść godzinę wcześniej, mamy od zatrzęsienia zamówień, ludzie kupują masę wody utlenionej, spirytusu salicylowego, gaz, różnego rodzaju opatrunków etc więc myślę, że nic się nie stanie jeżeli ligę założę o 18.
-
Liga założona, zaproszenia rozesłane, symulacja zaczyna się równo o 21. Powodzenia!!
-
Liga niemal w komplecie, brakuje tylko mojego kolegi z pary Wybitnego:(
-
GRUPA D ZAŁOŻONA
Frekwencja po 5 min wynosi 10/12
-
Grupa B założona wszyscy melduja się w komplecie Powodzenia i dobrej zabawy oraz wielu emocji
-
@maniek_56 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Grupa D zostanie utworzona między 20 a 20.30.
Transfery od której godziny można zacząć czynić? Trzeba czekać do północy?
-
@troczek13 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Witam, Jasiuk88 ma problemy z internetem i to ja założę dla nas ligę między 21 a 21:30. Przepraszamy za kłopot i obsuwę, pozdrawiamy ️
Kurde, z tego co pamiętam, to on na morzu?
-
@Siarkowy-Mag , @Dino-Ligenza , @bangello , @tristan1982 , @k0siorororo , @pawel02121 , @Dovco_HandF , @Majkelowich , @eryko99 , @slimandren przepraszam wszystkich za to że zawiodłem i nie mogłem założyć ligi. Niestety jesteśmy w okolicach kanału sueskiego (jutro będziemy płynąć przez niego w stronę morza czerwonego) i pomimo że posiadam Internet na burcie to pojawiły się jakieś problemy. Próbowałem 3 godziny wejść do gry a gdy wszedłem okazało się że ładuje się z 2 minuty każda strona. Więc nawet jakbym założył ligę jakimś cudem to bym nie był w stanie wysłać wszystkich zaproszeń w jednym czasie bo nie chciało mi dodać nawet graczy nowych (aplikacja wogole nie działala) więc aby bylo sprawiedliwie napisałem do Troczka aby to on założył ligę aby szansę były że każdy dostanie zaproszenie w tym samym momencie. Na statku jestem od 2 tygodni ponad i pierwszy raz takie problemy się pojawiły więc się nie spodziewałem tego. Raz jeszcze przepraszam i liczę na wybaczenie i zrozumienie pozdrawiam i życzę wam prowadzenia
-
@pawełpaweł nie ma na co czekać bo ci wartością odjadą
-
Taka mała prośba do organizatorów MPP
Nie wiadomo jeszcze kto do finału awansuje ale ktoś jednak tak więc warto się zawczasu zastanowić by ta k###a którą zaznaczyłem na czerwono zniknęła z ligi All Stars - bo co to za przyjemność grać w finale mordercami ?Czasu na usunięcie jest dużo...
-
@beyah1985 patrząc na to że od dziś jest nowy turniej w którym jest ZSRR i do tego zagrali w finale tego turnieju to nie licz na to że usuna to w tej lidze która nie miała od dość dawna żadnego update