⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
Ligę założę około godziny 18.
-
@łysy-bolcownik widzę że tutaj już chcą o 18 zakładać ale dobrze założę w takim razie o 30 waszego czasu (22 mojego czasu czyli z Arabii Saudyskiej). Wiadomość zaraz napisze do wszystkich z mojej grupy
-
Mi tam rybka zakładaj jak ci dobrze
-
@jasiuk88 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@łysy-bolcownik widzę że tutaj już chcą o 18 zakładać ale dobrze założę w takim razie o 30 waszego czasu (22 mojego czasu czyli z Arabii Saudyskiej). Wiadomość zaraz napisze do wszystkich z mojej grupy
Normalnie do pracy szedłbym na 20, ale w obecnej sytuacji poproszono nas, by przyjść godzinę wcześniej, mamy od zatrzęsienia zamówień, ludzie kupują masę wody utlenionej, spirytusu salicylowego, gaz, różnego rodzaju opatrunków etc więc myślę, że nic się nie stanie jeżeli ligę założę o 18.
-
Liga założona, zaproszenia rozesłane, symulacja zaczyna się równo o 21. Powodzenia!!
-
Liga niemal w komplecie, brakuje tylko mojego kolegi z pary Wybitnego:(
-
GRUPA D ZAŁOŻONA
Frekwencja po 5 min wynosi 10/12
-
Grupa B założona wszyscy melduja się w komplecie Powodzenia i dobrej zabawy oraz wielu emocji
-
@maniek_56 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Grupa D zostanie utworzona między 20 a 20.30.
Transfery od której godziny można zacząć czynić? Trzeba czekać do północy?
-
@troczek13 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Witam, Jasiuk88 ma problemy z internetem i to ja założę dla nas ligę między 21 a 21:30. Przepraszamy za kłopot i obsuwę, pozdrawiamy ️
Kurde, z tego co pamiętam, to on na morzu?
-
@Siarkowy-Mag , @Dino-Ligenza , @bangello , @tristan1982 , @k0siorororo , @pawel02121 , @Dovco_HandF , @Majkelowich , @eryko99 , @slimandren przepraszam wszystkich za to że zawiodłem i nie mogłem założyć ligi. Niestety jesteśmy w okolicach kanału sueskiego (jutro będziemy płynąć przez niego w stronę morza czerwonego) i pomimo że posiadam Internet na burcie to pojawiły się jakieś problemy. Próbowałem 3 godziny wejść do gry a gdy wszedłem okazało się że ładuje się z 2 minuty każda strona. Więc nawet jakbym założył ligę jakimś cudem to bym nie był w stanie wysłać wszystkich zaproszeń w jednym czasie bo nie chciało mi dodać nawet graczy nowych (aplikacja wogole nie działala) więc aby bylo sprawiedliwie napisałem do Troczka aby to on założył ligę aby szansę były że każdy dostanie zaproszenie w tym samym momencie. Na statku jestem od 2 tygodni ponad i pierwszy raz takie problemy się pojawiły więc się nie spodziewałem tego. Raz jeszcze przepraszam i liczę na wybaczenie i zrozumienie pozdrawiam i życzę wam prowadzenia
-
@pawełpaweł nie ma na co czekać bo ci wartością odjadą
-
Taka mała prośba do organizatorów MPP
Nie wiadomo jeszcze kto do finału awansuje ale ktoś jednak tak więc warto się zawczasu zastanowić by ta k###a którą zaznaczyłem na czerwono zniknęła z ligi All Stars - bo co to za przyjemność grać w finale mordercami ?Czasu na usunięcie jest dużo...
-
@beyah1985 patrząc na to że od dziś jest nowy turniej w którym jest ZSRR i do tego zagrali w finale tego turnieju to nie licz na to że usuna to w tej lidze która nie miała od dość dawna żadnego update
-
@beyah1985 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Nie wiadomo jeszcze kto do finału awansuje ale ktoś jednak tak więc warto się zawczasu zastanowić by ta k###a którą zaznaczyłem na czerwono zniknęła z ligi All Stars - bo co to za przyjemność grać w finale mordercami ?Czasu na usunięcie jest dużo...
Myślę, że nie warto poruszać nawet tematu. Wiadomo jaka jest sytuacja, więc jesteś zaślepiony nienawiścią. Nie każdy ruski to morderca. Nie można wrzucać wszystkich do jednego worka przez garstkę opętanych Putenów. Obecnie wykluczając sportowców i reprezentacje Rosji jest to próba wywarcia presji. Europa i świat próbują uderzać z każdej strony, by powstrzymać tę wojnę. Problemem zdecydowanej większości ludzi jest brak samodzielnego myślenia. Przyszło nam żyć w czasach wręcz "okultystycznych" gdzie na każdym kroku jesteśmy manipulowani, a mało kto tak naprawdę zadaje sobie z tego sprawę.
Sporo lat czerpaliśmy garściami z wyżu demograficznego oraz wzrostu gospodarczego przez co trochę się zatraciliśmy w tym "dobrobycie". Nie wszystko będzie trwać wiecznie, bo sytuacja się odwróciła.
Na dłuższą metę nie da się uniknąć wojen. Ten kto ma jakieś pojęcie o geopolityce na pewno nie będzie zaskoczony obecną sytuacją.
-
@łysy-bolcownik said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
@beyah1985 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Myślę, że nie warto poruszać nawet tematu. Wiadomo jaka jest sytuacja, więc jesteś zaślepiony nienawiścią. Nie każdy ruski to morderca. Nie można wrzucać wszystkich do jednego worka przez garstkę opętanych Putenów. Obecnie wykluczając sportowców i reprezentacje Rosji jest to próba wywarcia presji. Europa i świat próbują uderzać z każdej strony, by powstrzymać tę wojnę. Problemem zdecydowanej większości ludzi jest brak samodzielnego myślenia. Przyszło nam żyć w czasach wręcz "okultystycznych" gdzie na każdym kroku jesteśmy manipulowani, a mało kto tak naprawdę zadaje sobie z tego sprawę.
Sporo lat czerpaliśmy garściami z wyżu demograficznego oraz wzrostu gospodarczego przez co trochę się zatraciliśmy w tym "dobrobycie". Nie wszystko będzie trwać wiecznie, bo sytuacja się odwróciła.
Na dłuższą metę nie da się uniknąć wojen. Ten kto ma jakieś pojęcie o geopolityce na pewno nie będzie zaskoczony obecną sytuacją.
Dokładnie jak @łysy-bolcownik napisał. To jest gra i nie piszemy tu o sprawach związanych z wojną ukraińsko-rosyjską. Zapraszam na Facebook i inne portale społecznościowe, aby wyrazić swoje żale. Można też inaczej pomóc, na przykład wpłacić pieniądze na pomoc Ukrainie jak ja zrobiłem, albo przekazać zabawki dla dzieci, ubrania dla uchodźców... Jest wiele instytucji, które się tym zajmują. Zapraszam gorąco wszystkich do pomocy. Każda złotówka jest ważna.
Złożyłem protest w imieniu polskich graczy OSM odnośnie udziału Rosji w grze i poprosiłem o komentarz w tej smutnej sprawie dla wszystkich graczy. Załączyłem ww. obrazek zrobiony przez @beyah1985. I na tym koniec dyskusji na tym forum.
Mowa nienawiści nie jest tym, czego szukamy na tym forum, w żadnych okolicznościach. Wojny były, są i będą na naszej planecie. Każda wojna niesie ze sobą okrucieństwo i haniebne działania najróżniejszych psycholi, które wcześniej czy później zostaną rozliczeni jako zbrodniarze wojenni.
Wszystkie komentarze nie na temat gry - będą od tej pory usuwane przez naszych Moderatorów lub adminów gry.
-
@dovco_handf Możemy już spokojnie transferować, rozbudowywać stadion i pykać towarzyskie? Zawsze w półfinale MPP mam dylemat kiedy można zacząć to robić na legalu. Rok temu transfery od pierwszego marca były już dozwolone. Rozbudowa stadionu i towarzyskie od 02.03.2021 o ile dobrze pamiętam? W tym roku regulamin się nie zmienił?
Jakieś plotki słyszałem, że skaut w półfinale MPP będzie działał tylko w okresie przygotowawczym w tym roku.
-
@pawełpaweł chyba pomyliłeś turnieje byczku, w MPP gramy ligę bez transferów