⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@dovco_handf Możemy już spokojnie transferować, rozbudowywać stadion i pykać towarzyskie? Zawsze w półfinale MPP mam dylemat kiedy można zacząć to robić na legalu. Rok temu transfery od pierwszego marca były już dozwolone. Rozbudowa stadionu i towarzyskie od 02.03.2021 o ile dobrze pamiętam? W tym roku regulamin się nie zmienił?
Jakieś plotki słyszałem, że skaut w półfinale MPP będzie działał tylko w okresie przygotowawczym w tym roku.
-
@pawełpaweł chyba pomyliłeś turnieje byczku, w MPP gramy ligę bez transferów
-
@troczek13 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Tak serio, to żyjemy w dziwnych czasach.
-
@troczek13 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
Dzięki za przypomnienie. Zapomniałem na którym profilu jestem pierwszy w tabeli
-
@pawełpaweł oby tak dalej
-
GRUPA B KOLEJKA 1
GRUPA B TABELA LIGOWA
GRUPA B KOLEJKA 2
GRUPA B TABELA PAR -
Będzie ktoś od nas z grupy wrzucał wyniki oraz robił tabelę?
Grupa A
-
@łysy-bolcownik skoro się już wychyliłeś z nimi ,to chyba ty
-
@language-pl
Informacja od Organizatora Mistrzostw Polski Grup 2022MPG 2022 zaczniemy w drugiej połowie maja, miesiąc wcześniej zapisy. Format podobny jak rok temu, ale to zweryfikują jeszcze zapisy. Zabezpieczcie wolne konta na turniej.
-
@łysy-bolcownik skoro na PM byles tak chetny ,to na robienie tabelek tez by wypadalo
-
GRUPA B KOLEJKA 2
GRUPA B TABELA LIGOWA🥰
GRUPA B KOLEJKA 3
GRUPA B TABELA PAR -
-
@masahito_balbazur to że jest PM nie upoważnia go do robienia tabelki, każdy z waszej ligi tak naprawdę może to zrobić.on wykazał się tylko i wyłącznie dobra wola że założył ligę.stracil coinsy ale jak widać w wolnym czasie też wrzuca tabelkę a więc czego więcej chcieć?
-
Zaczęliśmy i my wczoraj walkę o finał: MPP 2022 - Runda 3 - Gr > C
-
jeśli jest z tym problem to ja podejmę się tych tabelek, mam nogę w gipsie i nieco więcej czasu wolnego niż zwykle więc mogę się tym zająć, @Łysy-Bolcownik przejmę to jeśli masz życzenie
-
-
2 kolejka i potasowało się wszystko:
-
@misiek1908_5 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
jeśli jest z tym problem to ja podejmę się tych tabelek, mam nogę w gipsie i nieco więcej czasu wolnego niż zwykle więc mogę się tym zająć, @Łysy-Bolcownik przejmę to jeśli masz życzenie
dopiero zauważyłem, okej możesz robić;)
-
Grupa B będzie jutro dopiero wybaczcie dzisiaj opijam 30 lat
-
@ochroniarz_123 najlepszego staruchu!