⚪⚫MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI⚫⚪
-
@masahito_balbazur to że jest PM nie upoważnia go do robienia tabelki, każdy z waszej ligi tak naprawdę może to zrobić.on wykazał się tylko i wyłącznie dobra wola że założył ligę.stracil coinsy ale jak widać w wolnym czasie też wrzuca tabelkę a więc czego więcej chcieć?
-
Zaczęliśmy i my wczoraj walkę o finał: MPP 2022 - Runda 3 - Gr > C
-
jeśli jest z tym problem to ja podejmę się tych tabelek, mam nogę w gipsie i nieco więcej czasu wolnego niż zwykle więc mogę się tym zająć, @Łysy-Bolcownik przejmę to jeśli masz życzenie
-
-
2 kolejka i potasowało się wszystko:
-
@misiek1908_5 said in MPP 2022 - DYSKUSJA/WYNIKI:
jeśli jest z tym problem to ja podejmę się tych tabelek, mam nogę w gipsie i nieco więcej czasu wolnego niż zwykle więc mogę się tym zająć, @Łysy-Bolcownik przejmę to jeśli masz życzenie
dopiero zauważyłem, okej możesz robić;)
-
Grupa B będzie jutro dopiero wybaczcie dzisiaj opijam 30 lat
-
@ochroniarz_123 najlepszego staruchu!
-
GRUPA B KOLEJKA 3
GRUPA B TABELA LIGOWA
GRUPA B KOLEJKA 4
GRUPA B TABELA PAR -
GRUPA B KOLEJKA 4
GRUPA B TABELA LIGOWA
GRUPA B KOLEJKA 5
GRUPA B TABELA PAR -
Tabela par płaska jak naleśnik, każdy nadal z szansami na awans:
-
Grupa D, dziś tylko jeszcze sama tabelka. 4 kolejki za nami i cóż... płasko strasznie ale co ciekawe odbyły się już 4 mecze w parach
-
-
GRUPA B KOLEJKA 5
GRUPA B TABELA LIGOWA
GRUPA B KOLEJKA 6
GRUPA B TABELA PAR -
-MPP 2022 Grupa C - 3 runda - 1/2 finału
-
-
Już piąta kolejka u nas i nieprawdopodobnie zacięty, arcyciekawy mecz w wykonaniu naszych polskich Moderatorów Forum @troczek13 vs @Dino-Ligenza:
-
GRUPA B KOLEJKA 6
GRUPA B TABELA LIGOWA
GRUPA B KOLEJKA 7
GRUPA B TABELA PAR -
6 kolejek grupy D za nami. Żadnych faworytów, wyrównana walka jak na miarę półfinału przystało
-
GRUPA B KOLEJKA 7
GRUPA B TABELA LIGOWA
GRUPA B KOLEJKA 8
GRUPA B TABELA PAR