sniki26 - na zawsze w naszych sercach.
-
Wiele lat zaciętej rywalizacji, i wspólnie odnoszonych sukcesów w Reprezentacji Polski. @sniki26 na trwałe zapisał się w Historii Polskiego OSM. Wyrazy współczucia dla rodziny i hpl od PL.
-
Przyjmijcie od Polish Family szczere wyrazy współczucia które składamy również rodzinie. Ku pamięci Marcina serwery discorda Polish Family ucichna od 20:00 do 21:00. Tyle możemy zrobić zeby uczcić pamięć lidera HusaryaPL. Niech spoczywa w spokoju.
-
@rusewicz said in sniki26 - na zawsze w naszych sercach.:
Dzisiaj Husarya PL jest pogrążona w żałobie. Z głębokim smutkiem i żalem przekazujemy informację o śmierci naszego Kapitana, serdecznego Przyjaciela, wielokrotnego reprezentanta Polski - Marcina (sniki26), który zmarł dziś w nocy. Informację o śmierci otrzymaliśmy od jego żony. Rodzinie Marcina przesyłamy wyrazy współczucia i słowa wsparcia w tych trudnych chwilach, o co prosimy również całą społeczność OSM. Nie jesteśmy w stanie napisać nic więcej, bo wszystkim nam zwyczajnie brakuje słów.
@sniki26
To jedna z największych legend nie tylko polskiego, ale i światowego OSM. Trudno wprost uwierzyć, że już go nie ma wśród nas...
Pamiętam jak rozmawialiśmy nie raz i nie dwa na czacie, że jak będzie w Anglii, to odwiedzi mnie z żoną. To było przed pandemią... Teraz, już nie dojdzie do tego spotkania... Pamięć o nim nigdy w nas nie umrze - na zawsze w naszych sercach.
Wyrazy współczucia żonie, bliskim oraz wszystkim, którzy go znali. -
@dovco_handf Byłem umówiony z Marcinem na piwo całkiem niedawno bo przyjeżdżał do Warszawy na rehabilitację nogi, jednak w ostatniej chwili wypadła mu jakaś sprawa rodzinna i musieliśmy przełożyć meeting. Teraz razem z chłopakami planowaliśmy zlot HPL właśnie u snikiego w Łodzi, miał się odbyć w styczniu wstępnie.... teraz nam wszystkim zostanie spotkać się i poznać z nim dopiero na szczycie.
-
Pamiętam jak na początku tego roku walczyliśmy w turnieju PW o pozycję lidera, w 82 bodajże minucie strzelił mi gola i wygrał 1:0 , czułem ból po tej porażce, teraz też czuję ból , jednak jest to inny rodzaj bólu, taki jaki teraz przeżywa cała społeczność polskiego osm... Ból a jednocześnie niedowierzanie, miałem nadzieję w tym roku znowu trafić na Marcina w turnieju PW Choć nigdy nie byliśmy przyjaciółmi to zawsze będę miał do niego wielki szacunek, szczere kondolencje dla całej Husaryi i rodziny, Panie świeć nad Jego duszą [*]
-
@rusewicz Smutna wiadomość dla wszystkich. Wiele razy z nim rywalizowałem w turniejach grupowych czy indywidualnych. Również pamiętam że graliśmy razem w bitwie Reprezentacji Polski Dlatego zostanie w mojej oraz naszej pamięci.
Pragnę w imieniu moim jak i całego Polish Eagles oraz naszych akademii złożyć szczere kondolencje -
Nie umiera ten kto trwa w Pamięci żywych
W imieniu Grupy Polish Warriors składam najszczersze kondolencje ..
-
Wyrazy współczucia dla rodziny oraz wsparcie dla kolegów z HPL.
Marcin to historia polskiego OSM. Wiele lat rywalizacji ale i współpracy na polu reprezentacji. Zawsze miał swoje zdanie ale i zawsze podchodził z szacunkiem. Wyrazista postać OSM.
Spoczywaj w pokoju. -
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu