Oyunda bir eksik bana gore
-
@Bayram-Karakuş Tabiki buda ihtimaller arasındadır bence
-
@mrtgll33 said in Oyunda bir eksik bana gore:
@GS_METECAN Brezilyalı efsane kaleci Rogerio Ceni ile denemek lazım Gol olayını yani, 100 den fazla golü vardı yanlış hatırlamıyorsam
Yok chilavert
-
@GS_METECAN said in Oyunda bir eksik bana gore:
@Bayram-Karakuş Lütfen fikrime zarar vermeyiniz Bayram bey...Daha önce kaleciyi forvete koymuştum. Gol atamadı ama konuluyor yani...
Allah dan farklı mevkide üstelik de kaleciyi forvette oynattı diye raporlanmadın
-
@Bayram-Karakuş said in Oyunda bir eksik bana gore:
@Bayram-Karakuş Lütfen fikrime zarar vermeyiniz Bayram bey...Daha önce kaleciyi forvete koymuştum. Gol atamadı ama konuluyor yani...
Allah dan farklı mevkide üstelik de kaleciyi forvette oynattı diye raporlanmadın
O raporun içi boş olur
-
Önerimiz konumuz rapor değil, lütfen rapor muhabbetini bitirelim arkadaşlar @GS_METECAN @Bayram-Karakuş
-
@mrtgll33 said in Oyunda bir eksik bana gore:
Önerimiz konumuz rapor değil, lütfen rapor muhabbetini bitirelim arkadaşlar @GS_METECAN @Bayram-Karakuş
Ama sırf yanlış mevkiden raporlayan arkadaşlar olabilir...Bu vesileyle öğrenmiş oldular...Yanlış mevkiden rapor gönderilmez. Öneriye devam o zaman...
-
O raporun içi boş olur
Bilmeyenler için yazmak zorunda kalıyorum, çünkü bu şekilde yanlış bilgi sahibi olup da farklı mevkide oyuncu oynatarak hesabı kapananlar yada oyundan uzaklaştırılanlar olabilir.kusura bakma Güllü kardeşim.
Ekip savaşlarında dahi ekip içi maçlarda farklı mevkide oyuncu oynatıldığında savaş cezası veriliyor. Bireysel liglerde de farklı mevkide oyuncu oynatmak heleki kaleciyi forvette yada forveti kalede oynatmak yenilgiye davetiye demektir ve de rakibe avantaj demektir.Ki bu dolayısıyla hileye girer, ekran görüntüsüyle raporlandığı anda cezai işlem uygulanabilir. Şahsen benim başıma böyle bişey gelse bunu raporlarım
-
O raporun içi boş olur
Bilmeyenler için yazmak zorunda kalıyorum, çünkü bu şekilde yanlış bilgi sahibi olup da farklı mevkide oyuncu oynatarak hesabı kapananlar yada oyundan uzaklaştırılanlar olabilir.kusura bakma Güllü kardeşim.
Ekip savaşlarında dahi ekip içi maçlarda farklı mevkide oyuncu oynatıldığında savaş cezası veriliyor. Bireysel liglerde de farklı mevkide oyuncu oynatmak heleki kaleciyi forvette yada forveti kalede oynatmak yenilgiye davetiye demektir ve de rakibe avantaj demektir.Ki bu dolayısıyla hileye girer, ekran görüntüsüyle raporlandığı anda cezai işlem uygulanabilir. Şahsen benim başıma böyle bişey gelse bunu raporlarım
Belki adam mecburen oynatıyor. Adamı sakattır. .IP de sorun yoksa yinede raporun içi boş olur diye düşünüyorum. Neyse konu yu kapatmak lazım...Esas konuya dönelim...Konuyu açan arkadaş kusura bakmasın.Hakkını helal etsin...Öneriye de katılıyorum.
-
Başlık amacı dışına çıkmasın lütfen, fikirleriniz dışında tartışma mesajları konuyu amacından çıkarabilir. Fikirleriniz arasında uyuşmamazlık olabilir, gayet normal bir durum.
-
@robinbaba said in Oyunda bir eksik bana gore:
Herhangi bir oyuncunun ustune bastigimizda kac gol atip kac asist ve kac macta oynadigi mevcut. Fakat soyle bir sorun varki bence gayet onemli bir oyuncu maca 80. Dakikada dahil olsa dahi 1 mac oynamis olarak gozukuyor. Bence ilk 11 basladigi ve sonradan girdigi olarak ayrilmali bu durum. Tesekkurler kolay gelsin. Ayrica 2009dan beri oynuyorum 9 yasindaydim simdi 17ye giriyorum bu oyunla buyudum sayilir Asist gelsin diye forum acmisdim yillar once o kabul oldu darisi bunun basina.
Öneri yukarıdadır