Nie zapisuje ustawienia składu wyjściowej 11-tki?
-
Kolega patrzy sobie na swoich zawodników z meczu bitwy rankingowej i widzi, że James zagrał na śo, a przysięga, że na 100% go wystawił go na PO. Sprawdza skład i 2 zawodników nie miał wystawionych, jakim cudem to nie wie, bo zawsze patrzył przed meczem parę razy, czy wszystko jest ustawione Ktoś mu to wytłumaczy, o co chodzi?
@Language-pl
Miałem podobnie, myślałem, że to lokalny błą, ale być może jest to grubsza sprawa. Jak ktoś ma/miał podobnie, piszcie tu i teraz, najlepiej z dowodami w posatci screenów. -
Rozmawiałem już z tym kolega na ten temat ostatnio kontaktując się ze znajomym z Arabii powiedział mi o tym błędzie (wyczulona symulacja meczowa tak to nazwał ). Chodzi mniej więcej o niestabilna w czasie symulacje meczową. Tzn ustawiając już np, na mecz trwa silnik może sekundę po odliczaniu czasu do meczu zrobić symulacje meczową i zakwalifikować dany skład który zdążył być wystawiony, do tego momentu. Najlepiej obserwować analityka po ustawieniu się czy, można podejrzeć rywala czy jest przycisk analizuj przeciwnika. Jeśli ten drugi tzn ze symulacja już się zaczęła i wprowadzone zmiany nie będą brane pod uwagę. Czy było to, zgłoszone tego nie wiem wiem że jest obserwacja na ten temat aby wyczuć możliwość zmiany i zaskoczenia rywala oraz do którego momentu można wystawić skład żeby gra akceptowała wprowadzone zmiany. W Polsce już nie jeden gracz tak miał. Co najlepsze jest, w tym że w takiej sytuacji gdy już teoretycznie silnik przeszedł symulacji meczu może nadal wyświetlać się możliwość zmiany ale nie będą one brane pod uwagę a symulacja meczową prawidłowa pokaże się od 2 do 5 minut.
-
@ochroniarz_123 Reasymując "błąd" pojawia się wg ciebie momencie od zaistnienia symulacji meczowej, ale jeszcze nie w czasie samego meczu, jeśli dobrze cię zrozumiałem?
-
Ogólnie czy to błąd to nie wiem ale widzę napewno wprowadzenie tego ze gdy masz licznik wszystkie zmiany są akceptowane a w momencie mecz trwa jest, zamykane tak jakby możliwość zmiany i nie wszystkie albo wogole zmiany nie są akceptowane w skrócie
-
@ochroniarz_123 said in Nie zapisuje ustawienia składu wyjściowej 11-tki?:
gdy masz licznik wszystkie zmiany są akceptowane a w momencie mecz trwa jest, zamykane tak jakby możliwość zmiany i nie wszystkie albo wogole zmiany nie są akceptowane
To bardzo ważna uwaga:
Nie czekajcie do ostatniej chwili z ustawianiem składu, taktyki i wyznaczaniem zawodników do zadań specjalnych, żeby nie spotkała was niespodzianka w postaci, że wam wasze polecenia meczowe nie zostaną zapisane w momencie trwania symulacji meczowej. To nie musi być błąd, a czsowa lub trwała zmiana w grze, którą tu rozpracowujemy. Posiadacie takie zdarzenia w waszej grze - piszcie tu o tym .
-