Reaktywacja Turnieju Polish Sparta
-
@dino-ligenza super dzięki .
Czekamy na resztę pozostało 2 dni na przedstawienie wyjściowych składów -
-
PolskaAkademiaMenadżerów
L1 - @Byku-Duma-Warmii
L2 - @Marcin-kolasa
L3 - @misiek1908_5
L4 - @masahito_balbazur
-
@majkelowich fajnie to wygląda ogólnie jedna ekipa zaraziła wszystkie ekipy tymi składami w postaci jpg, i nie ukrywam zrobili z tym robotę
-
@seba191995 przyjemność po mojej stronie
-
@majkelowich tak jest! dziękujemy za mega inicjatywę . chłopaki z zagranicznych ekip staja na rzęsach by dorównać poziomu graficznemu narzuconemu przez polskie ekipy (FAJNA SPRAWA)
-
RO MANIA leci na podbój by w tym roku z vice zostać mistrzem, idą najlepsza paka na start
-
Tak rysują się składy w ligach na pierwszą rundę, komplet niebawem, czekamy na pozostałych /This is how the leagues for the first round look like. We are waiting for the other teams.
-
-
Wybaczcie, ale musiałem zmienić koncepcję, biel nie pasowała mi do chaosu... Dlatego od teraz na tej grafice (motywie) będzie budowana oprawa turnieju.
-
@dino-ligenza mi się bardzo podoba, najlepszy grafiku
-
@Seba191995 Dziękuję
-
Jeszce czekamy na dwie ostatnie ekipy Lions of Poland oraz Polish Eagles i mamy pełne składy
-
-
Polish Eagles
L1 - @kajman27
L2 - @bangello
L3 - @martin343
L4 - @gabkazmc -
**Official timetable for the first round **️
-
Według sondy, która przeprowadziliśmy najlepsza godzina utworzenia ligi oraz wysłania zaproszeń będzie to godzina 21;00, w innych krajach to godzina 18:00, ale chłopaki to akceptują.
Także znacie moderatorów PM. o godzinie 21;10 każdy już powinien mieć zaproszenie do swojej ligi. Pamiętajcie po zaakceptowaniu zaproszenia, użytkownik ma godzinę na zbudowanie kadry, a najważniejsza "WAŻNA" rzeczą jest, swój team nazwać drużyną swojej grupy.Start - Piątek, 21:00
-
Everything was presented on how to properly connect to the tournament tomorrow, after the invitation receipt
Ostatni filmik z instrukcją dołączenia i oficjalnymi informacjami odnośnie jutrzejszego starcia
POWODZENIA WSZYSTKIM ZBUDUJCIE NAJLEPSZE KADRY !
GOOD LUCK