Kupienie bc z blokadą reklam
-
Witam. Mam pytanie czy blokada reklam po zakupie bc jest na stałe czy na określony czas i czy jest zarówno w przeglądarce i urządzeniu z androidem?
-
@skipper499 Blokada reklam jest przypisana do twojego konta, nieważne czy w palikacji czy na komputerze. I powinna być stała.
-
@dovco_handf Dziękuję za odpowiedź. A czy w wersji przeglądarkowej da się zmienić walutę na złotówki?
Mam od wczoraj taki problem z powiadomieniami (wersja przeglądarkowa)
.
Ktoś by od razu mi tutaj odpowiedział, żebym nie musiał tworzyć nowego postu? -
@skipper499 Jak jesteś w Polsce to po numerze IP powinieneś mieć z automatu walutę złotówkową w sklepie do użycia. Jeżeli tak nie masz to napisz po angielsku o tym tutaj adminom, zmienią ci: https://support.onlinesoccermanager.com/hc/en-us
-
@dovco_handf Mam przeglądarkę w której nie ma polskiego języku więc może dlatego tak mam? Jak tak to zainstaluję inną przeglądarkę która ma język polski.
-
@skipper499 Spróbuj, a jak nie pomoże to zgłoś to proszę adminom na tej stronie, co ci link wyżej podałem To poważna sprawa, że nie widzisz ile co może cię w złotówkach kosztować w OSM.
-
@dovco_handf Niestety w chromie też mam taki problem. W takim razie piszę do supportu. Dziękuję za pomoc.
-
Zamykamy
-