⚽️⚽️⚽️Liga Mistrzów 2022/2023
-
@Damian_Skinek said in ️️️Liga Mistrzów 2022/2023:
Grupa A
3PKT
Ajax Amsterdam
Liverpool
Napoli
Glasgow RangersGrupa B
1PKT
FC Porto
Atletico Madryt
Bayer Leverkusen
Club BruggeGrupa C
1PKT
Bayern Monachium
FC Barcelona
Inter Mediolan
Viktoria PilznoGrupa D
1PKT
Eintracht Frankfurt
Tottenham
Sporting Lizbona
Olympique MarsyliaGrupa E
3PKT
AC Milan
Chelsea
Red Bull Salzburg
Dinamo ZagrzebGrupa F
3PKT
Real Madryt
RB Lipsk
Szachtar Donieck
Celtic GlasgowGrupa G
1PKT
Manchester City
Sevilla
Borussia Dortmund
FC KopenhagaGrupa H
1PKT
Paris Saint-Germain
Juventus
Benfica Lizbona
Maccabi HajfaSUMA =
14PKT
-
@Dovco_HandF 16PKT
Zasłużone zwycięstwo, z takim nosem do typów trzeba się urodzić, Gratuluję Mistrzu.
@Dooshek 15PKT
Zaledwie oczko więcej i znalazłby się szczebel wyżej. Jedyny typer, który zarobił okrągłe zero w jednej z grup, ale za to zdobył najwięcej dubletów (3PKT), bo aż cztery, takiego wyczynu dokonał tylko Mistrz, Winszuję postawy.
@troczek13 @Damian_Skinek 14PKT
Dwóch graczy z różnych światów, których połączył osm oraz to miejsce trzecie. Stracili punkt do drugiej lokaty, Brawo Wy!
@Dino-Ligenza 12PKT
@ŁukSal 10PKTBrawa dla Was za ten wspólny czas i dobrą zabawę mam nadzieję, Szacuneczek Panowie!
Podium w formie grafiki ukaże się do trzech dni, od 3, 2, 1, teraz!
-
@Dino-Ligenza super że o tym pamiętałeś... Super wyszło.. @Dovco_HandF
-
@Dooshek Dziękuję i niezmiernie jestem rad po Twych słowach
-
-
@Dino-Ligenza kurde nawet "like" nie mogę ci dać..
-
@Dino-Ligenza no co ja mogę ci powiedzieć mistrzu. Tyle razy już Cię chwaliłem, ale jedna pochwała więcej nie zaszkodzi Świetna robota!
Bawimy się dalej i na wiosnę typujemy kto awansuje w poszczególnych fazach pucharowych?
-
A dosłownie przed chwilą zakończyło się losowanie Ligi Mistrzów. Tak prezentują się wyniki:
-
@Damian_Skinek grubo już real z Liverpoolem i PSG z Bayernem.
-
@Damian_Skinek said in ️️️Liga Mistrzów 2022/2023:
@Dino-Ligenza no co ja mogę ci powiedzieć mistrzu. Tyle razy już Cię chwaliłem, ale jedna pochwała więcej nie zaszkodzi Świetna robota!
Bawimy się dalej i na wiosnę typujemy kto awansuje w poszczególnych fazach pucharowych?
Jedna może nie, ale jeszcze jedna i sodówka odwali i co wtedy? Kolejny Bonaparte na oddziale zamkniętym?
Jeśli tylko będą chętni, to masz moje poparcie, zawsze jestem z ludem dla ludu i nie na płocie, no może czasem pod się zdarzyło
-
Hity przed nami.
-
-
-
Pary ćwierćfinałowe Ligi Mistrzów UEFA
-
@Damian_Skinek marzyłem o finale Benfica-Napoli
-
pięknie grają obie ekipy
-
trzymam kciuki za taki półfinał
-
po drugiej stronie drabinki myślę że Tuchel po raz kolejny znajdzie sposób na zespół Guardioli, oraz zwycięży zespół z Madrytu
-
a według Was kto awansuje do półfinału?