★ 📚 Książka ★ 🎬 Film ★ 🎶 Muzyka...
-
-
"Wonder Woman" z roku 2017 okazała się gigantycznym sukcesem finansowym i artystycznym DC. Ekranizacja komiksu zgarnęła do tej pory 780 milionów dolarów, a to jeszcze nie wszystko. Zaplanowano już kontynuację filmu pod koniec roku 2019. W tytułowej roli zmysłowa Gal Gadot - Miss Izraela z roku 2004.
-
@maloba Przymierzam się. Ekranizacja książki Kinga. Kolejna. Ma dobre recenzje:
-
@dovco_handf Jutro planuje pojsc do kina ogladalem juz IT ale wersje z lat 70 chyba i tak srednio ja wspominam , ogolnie ksiazki Kinga sa dobre ale niestety filmy juz nie .. podziele sie wrazeniami napewno
-
-
@maloba said in ★Książka ★Film ★Muzyka...:
@dovco_handf Jutro planuje pojsc do kina ogladalem juz IT ale wersje z lat 70 chyba i tak srednio ja wspominam , ogolnie ksiazki Kinga sa dobre ale niestety filmy juz nie .. podziele sie wrazeniami napewno
A wiec i o TO bylem NIE POLECAM !!! Szkoda czasu i pieniedzy !!! fakt balem sie , ale o TO czy chociaz raz w tym filmie sie przestrasze ...
Sceny grozy byly bardziej smieszne niz straszne . Ogolnie film dla dzieci . -
@maloba Dzięki za recenzję, chyba odpuszczę sobie, bo jka piszesz Kinga ciężko jest sfilmować tak, aby przebić książkę:thumbsup_tone1:.
-
Ja w piątek oglądałem dwa filmy: Między nami kosmos
i Mumia
Nie-oskarowe filmy wg mnie, ale człowiek się nudzi - ja się nie nudziłem i oba polecam w wolnej chwili jak ktoś chce się zrelaksować po ciężkim dniu. . -
@dovco_handf
Między nami kosmos-będzie idealny na moją jutrzejszą rocznicę ślubu -
@pimus1910 Gratulacje . Idealny film na taką uroczystość :ok_hand_tone2: Najlepszy film z historii mówiących o wyprawach i kolonizacji Marsa wg mnie.
-
@mihau1878 said in ★Książka ★Film ★Muzyka...:
Całkiem dobry film@mihau1878 said in ★Książka ★Film ★Muzyka...:
Całkiem dobry filmOglądałem ,dobre kino akcji :projector:
-
Jak oglądaliście "Olimp w Ogniu" to powinien wam się spodobać też w podobnej konwencji zrobiony "Londyn w Ogniu"
-
@dovco_handf
Muszę obejrzeć, dzięki. -