★ 📚 Książka ★ 🎬 Film ★ 🎶 Muzyka...
-
polecam film na faktach ;
"Pistol" - Narodziny legendy - to historia o wyjątkowej miłości i przyjaźni ojca i syna. Film oparto na motywach biografii rekordzisty NBA w ilości rzutów do kosza Pete'a Maravicha (1947-1986).
W filmie jest pokazany pierwszy mecz pomiędzy białymi a czarnymi jeśli chodzi rozgrywki koszykówki takie mecze były zakazane, głupie rasistowskie czasy ale koszykówka i tak przebija wszystko a rekordy Maravicha do dzisiaj robia wrażenie. -
@Przemek-Kaszti
Coach Carter, piękny film pokazujący, że ciężką pracą i wytrwałością da się wszystko zrobić. Szkoda, że ostatecznie nie udało się wygrać ostatniego meczu z jedną z najlepszych drużyn wtedy w kraju, ale pokazali charakter i zdobyli serca kibiców. Następnie większość zawodników rozeszło się, gdyż dostali stypendia z lepszych drużyn Świetny film -
To ja wrzucę jeden ze swoich ulubionych filmów. Into the Wild.
-
Polecam obejrzeć film Wiedźma: Opowieść z Nowej Anglii. Film ma przedni klimat i trzeba go oglądać do końca:)
-
@Stefan-Joptwojmać Świetny, XVII-wieczny klimat i zaskakująca końcówka sprawiają, że to film z gatunku tych, co zapadają w pamięć na długo. Oglądałem już jakiś czas temu i polecam :ok_hand_tone1:.
-
Polecam też świetną książkę: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/154726/opowiem-ci-o-wolnosci
-
@mihau1878
Wygląda na bardzo ciekawy film. Koniecznie trzeba zobaczyć :fingers_crossed: -
@Byku-Duma-Warmii Oglądałeś wcześniejsze filmy o Thorze?
-
@Dovco_HandF
Nie, ale za jakiś czas będę miał bardzo dużo czasu, bo szkołę kończę za niecały miesiąc, więc nadrobi się to :slight_smile: -
@Byku-Duma-Warmii Koniecznie. Jak lubisz takie komiksy na żywo :ok_hand_tone2:. Ja uwielbiam. Pełny relaks, dużo dobrej rozrywki.
-
@Dovco_HandF
Ile ich wcześniej było? -
@pimus1910
2 części:
Thor
Thor: Mroczny świat -
@pimus1910 Pierwszy to:
Nastepnie:
Potem:
Poza tym jest jednym z kultowych bohaterów w serii Marvela: Avengers
-