★ 📚 Książka ★ 🎬 Film ★ 🎶 Muzyka...
-
Jeśli ktoś jeszcze nie słyszał to podrzucam kawałek Słonia sprzed kilku dni.
-
Jeśli ktoś nie widział to polecam miniserial na Netflixie 'Gambit królowej'. Chyba jedna z lepszych produkcji na tej platformie w ostatnim czasie. Dzięki Gambitowi znowu zajarałem się szachami.
-
Wreszcie niezły, katastroficzny film! Sympatycznie się ogląda, taka, dobra, stara amerykańska szkoła filmowa.
-
Pewnie niewielu z was słyszało, ale II-ligowy klub - Stal Rzeszów, tworzy serial dokumentalny z życia klubu. Nie jest to może tak duży poziom, jak dokumenty dużych klubów na Netflixie, ale na pewno coś fajnego dla fanów.
-
Dla fanów serialu Stranger Things: 4 sezon już wkrótce!
-
Chcecie się pośmiać, to przed nami po wielu latach 2 część kosmicznego meczu!
-
Trylogia Fear Street to horror, świetnie zrobiony, z akcją w różnych latach (i wiekach) z zaskakującym finałem.
-
Wyobraźcie sobie, że z przyszłości przybywają... wasze dzieci i wnuki i proszą o pomoc w wojnie z obcymi, którzy okupują naszą planetę i wygrywają na wszystkich frontach... O takiej ewentalności jest ten film zrobiony z ogromnym rozmachem i pełen efektów specjalnych.
-
Jeśli ktoś przegapił to wczoraj wyszło pierwsze 5 odcinków piątego sezonu "Domu z papieru".
-
"456 bardzo różnych od siebie osób otrzymuje zaproszenia do udziału w tajemniczej grze. Łączy ich jedno - wszyscy mają poważne problemy finansowe. Gra, w której stawką jest 45,6 miliarda południowokoreańskich wonów, toczy się na tajnym i zamkniętym terenie i obejmuje serię "tradycyjnych" dziecięcych zabaw, w których karą za przegraną jest śmierć. Komu uda się wygrać w tę okrutną grę i jaki, tak naprawdę, jest jej cel?" -
Azzurri: Droga Włochów na Wembley
Opowieść o włoskiej drodze do zwycięstwa podczas Euro 2020, której zwieńczeniem był niezapomniany mecz finałowy z Anglią.
Od wczoraj na Netflix.
-
17 grudnia br. będzie premiera na Netflix: Wiedźmina, sezonu 2. Kto nie czeka na ten film?
-
Film znany pod polskim tytułem "Czerwona Nota" to doskonała komedia sensacyjna w najlepszym, wydaniu z pierwszoplanowymi rolami Dwayne'a Johnsona, Ryana Reynoldsa i zmysłowej Gal Gadot. Absolutnie doskonała rozrywka na zimny, grudniowy wieczór dla całej rodziny @Language-pl.
-
@dovco_handf Ty tak na serio, przecież to tandeta.
-
@dooshek A czy ja napisałem, że to ambitne kino? Nie lubisz Indiany Jones? Żyjemy w parszywych czasach, więc czemu nie zrelaksować się i pośmiać? Czy wszystko musi być na serio i śmiertelnie poważne?
-
@dovco_handf said in ★ Książka ★ Film ★ Muzyka...:
@dooshek A czy ja napisałem, że to ambitne kino? Nie lubisz Indiany Jones? Żyjemy w parszywych czasach, więc czemu nie zrelaksować się i pośmiać? Czy wszystko musi być na serio i śmiertelnie poważne?
Napisałeś że jest doskonałe. Czy ja napisałem że musi być na serio i śmiertelnie poważne? No właśnie.
-
Inny lekki film, a właściwie komedia romantyczna, gdzie w rolach głównych występują aktorzy nie pierwszej młodości. Ciekawe, okazuje się, że na miłość nigdy nie jest za późno.
-
Ja moge polecic 2 seriale produkcji koreańskiej, ktora podbija swiatowy swiat filmowy... Są to:
Squid Games
HellboundOba sa rewelacyjne, bardziej mnie jednak wciągnął ten drugi, ktory jest troszke mniej popularny. Na swiecie oba maja rewelacyjne recenzje i oceny, jednak polski filmweb jak zwykle ma dziwne niektóre oceny. I tak jest w przypadku Hellbound, chyba 6,8 ma... a pierwszy ponad 8. Obansa rewelacyjne jak juz pisalem. Zakochuje sie w ich produkcjach. Jakiś czas temu oglądałem tez b.dobry film od nich ale tytulu nie pamietam.
Chyba oscara zdobył. Seriale dostepne na netflixie -
@maziu90 said in ★ Książka ★ Film ★ Muzyka...:
Squid Game - oglądałem, ciekawie zrobiony i już kultowy na świecie, czekam na 2 sezonHellbound - też obejrzałem jednym tchem I też czekam na kontynuację w sezonie 2. Mocne kino.
-
I kto by się spodziewał, że kultowy Matrix doczeka się 4 części?