IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
Podejrzewam że chodzi o @LuisEnrique67 gracza Polish Sparty bo nie ma go na liście a się zapisywał. Poproszę o potwierdzenie @Dovco_HandF
-
Zaproszenia wysłane, gracze poinformowani prywatnymi wiadomościami.
Powodzenia i przyjemnej rozgrywki -
Liga C ... założona ... powiadomienia poszły... czekam na wszystkich POWODZENIA
-
Liga J
Zaproszenia wysłane, gracze poinformowani. Mam nadzieję, że wszyscy otrzymali zaproszenia.
Powodzenia -
Liga H założona pozdrawiam
-
Liga G założona zaproszenia rozesłane. W razie problemów proszę o kontakt na skrzynkę
-
Liga A właśnie została założona, zaproszenia wysłane. Proszę o kontakt gdyby ktoś z jakiegoś powodu nie dostał
-
IMP'22-R1-Grupa B
Powodzenia Panowie@Bananowy991
@wolo26
@Marcin-kolasa
@Josue-Antonio
@Leewy89
@Ravvuu
@kot-222
@kondziowa1
@LordPawel
@grzechu111 -
Liga F założona, zaproszenia wysłane.
W razie problemów proszę o kontakt -
Jak ktoś się wykruszy, albo nie będzie gracza, który nie dołączy do którejś ligi od nas zgłasza chęć gry doświadczony gracz @GadzaOfficial i czeka w gotowości.
-
Z tego co pamiętam, to zgłaszał się również @Janex123 jako rezerwowy po czasie
CC: @Dovco_HandF
-
@majkelowich
https://forum.onlinesoccermanager.com/post/1210707
@Pastusiak1 jest rzeczywiście dopisany do listy. @Janex123 niestety nie.
-
Tak z ciekawości, o której u was wychodzi symulacja w ligach?
-
@majkelowich said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@majkelowich
https://forum.onlinesoccermanager.com/post/1210707
@Pastusiak1 jest rzeczywiście dopisany do listy. @Janex123 niestety nie.
Jak pisałem, turniej mieli poprowadzić dwaj moi Moderatorzy, którzy jednak nabrali wody w usta, więc na szybko sam wzięłem się za organizację (musze odświeżyć sztab Personelu PL), ale pracując siedem dni w tygodniu, popełniłem kilka błędów. To są ostatnie IMP prowadzone przeze mnie indywidualnie. Od przyszłego roku poprowadzi je Komitet Organizacyjny, który wybierzemy zaraz po zakończeniu tych zawodów. Ja tam tylko będę konsultantem. Faktycznie, @Janex123 zgłosił się po czasie do gry, obiecałem mu miejsce, zawaliłem, oddaję mu moje miejsce - wchodzi za mnie - ja będę rezerwowym, gdyby ktoś jeszcze nie dołączył na koniec. Takie rozwiązanie chyba wszystkich usatysfakcjonuje.
@hasdrabul wyślij zaproszenie proszę dla @Janex123.
-
@Dovco_HandF zważywszy iż w każdej lidze jest jedno wolne miejsce to nie widzę przeciwwskazań, żebyście oboje zagrali w lidze D.
Jeżeli któryś z graczy grupy D chciałby zgłosić sprzeciw, to proszę, ale niech będzie konstruktywny. W innym wypadku wolę grać/przegrać z dobrym graczem niż rywalizować z botem.. -
@hasdrabul said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@Dovco_HandF zważywszy iż w każdej lidze jest jedno wolne miejsce to nie widzę przeciwwskazań, żebyście oboje zagrali w lidze D.
Jeżeli któryś z graczy grupy D chciałby zgłosić sprzeciw, to proszę, ale niech będzie konstruktywny. W innym wypadku wolę grać/przegrać z dobrym graczem niż rywalizować z botem..To też dobre rozwiązanie. Na razie wyślij zaproszenie dla @Janex123 - ja poczekam do ostatniej chwili. Jeśli nie będzie nigdzie wolnego miejsca to dołączę do twojej ligi jako 12 zawodnik. Ale na razie niech gra @Janex123.
-
@hasdrabul said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Jeżeli któryś z graczy grupy D chciałby zgłosić sprzeciw, to proszę, ale niech będzie konstruktywny. W innym wypadku wolę grać/przegrać z dobrym graczem niż rywalizować z botem..Idąc tym tokiem rozumowania to można by się zastanowić dlaczego w każdej lidze jest bot ? Przecież są menadżerowie chętni do gry . Nie można zatem zrobić tak ,żeby wszystkie ligi były zapełnione graczami ,bez botów ? Oczywiście liczba awansujących pozostała by bez zmian.
-
@cezarro said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Idąc tym tokiem rozumowania to można by się zastanowić dlaczego w każdej lidze jest bot ? Przecież są menadżerowie chętni do gry . Nie można zatem zrobić tak ,żeby wszystkie ligi były zapełnione graczami ,bez botów ? Oczywiście liczba awansujących pozostała by bez zmian.
Można, ale nie ma aż tylu chętnych, żeby zapełnić wszystkie ligi. Wtedy ci z pełnymi ligami będą nieszczęśliwi, bo trudniej im będzie o awans niż te ligi z jednym botem. Poczekajmy aż i czy ludzie dołączą do wszystkich lig i podejmiemy decyzje. Ja jako Organizator mogę przecież nie grać i tylko cxzuwać nad wszystkim. Za rok też będzie impreza - wtedy zagram.
-
Aktualizacja dla Liga G-IMP'22,R1 @ochroniarz_123.
que67 to:
@LuisEnrique67 said in IMP 2022♂️/ Z A P I S Y:
Musiało mu odciąć cześć nazwy z nicku przy przenoszeniu zawodników do tabelki z losowaniem. Moja wina. Przepraszam - proszę @LuisEnrique67 dopuścić do ligi .