IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
@mateucho90 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@dovco_handf aj tam szkoda gadać... miałem kiedys konto pierwsze 'Mateucho90 powiązane z Gmail, Facebook itd itd . Potem zmieniłem telefon , zainstalowałem osm i zacząłem "grać na powaznie". Problem taki ze zacząłem jako nowy gracz Luzer Japko właśnie. Nigdy nie pomyślałbym że tamto stare konto(a teraz aktualne) istnieje i jak telefon mi się zepsuje z dnia na dzień to będą pytali mnie o hasło ktorego nie pamietam, odzyskiwanie konta nie zadziała, a każda próba logowania "przez cos" będzie mnie przekierowała na Mateucho90 a nie na Luzer Japko ' próbowałem wszystkiego już..zresztą po takim czasie już chyba..po japkach:p
A próbowałes odzyskać to stare konto za pośrednictwem nowych narzędzi adminów. Tu masz opisany przypadek jak to trzeba zrobić, żeby odzyskać konto. Napisz. Niech to nowe ci zamkną, a oddadzą to stare.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/67780/usunięcie-konta-do-którego-zapomniałem-hasła -
@language-pl
Jak ktoś ma problem napisać posta/zapisać się na IMP na forum przede wszystkim trzeba sprawdzić czy należycie do polskiej grupy językowej, żeby dostać dostęp do polskiego forum? https://forum.onlinesoccermanager.com/groups/language-pl
To jest ważne szczególnie u tych graczy, którzy nie mają podanej Polski jako sowjego kraju, ale grają pod innymi flagami. -
@Dovco_HandF Witam, chcialbym zagrac w imp jako koshaolin. Jednak nie pamietam danych logowania pierwotnego konta. Sprawa juz zgloszona do supportu, jednak obawiam sie ze sprawa zostanie rozwiazana juz po terminie zapisow. Prosze o zapisanie mnie.
-
@koshaolin2 Gdzie, co i jak napisać, pisałem o tym w tym wątku, w przypadku zapomnianego hasła: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/67780/usunięcie-konta-do-którego-zapomniałem-hasła
Wyciąg z Regulaminu IMP 2022:
- (...) Absolutne minum, aby zostać rezerwowym to 400 meczów czyli np. po 100 na każdym profilu klubowym w momencie zapisów i nie obiecujemy nikomu z góry udziału.
Na tym nowym koncie masz zaledwie 260 rozgranych meczów. To za mało, żeby zapisać się nawet jako rezerwowy. Przykro mi. Jeżeli zrobimy dla ciebie wyjątek, zgłosi się wielu innych menadżerów z podobnym doświadczeniem meczowym do twojego i z pretensjami dlaczego pozwalamy tobie grać, a im nie; o kolesiostwo się robi! ja też mam stare konto sprzed 10 lat, ale nie pamiętam hasła, zglosiłem sprawę adminom, itp. etc. itd.
-
@dovco_handf jakby co mogę pomóc i pobawić się indywidualnymi statystykami... oczywiście jeśli preferujesz taką pomoc
-
@dooshek said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@dovco_handf jakby co mogę pomóc i pobawić się indywidualnymi statystykami... oczywiście jeśli preferujesz taką pomoc
Super, dzięki, skorzystam z twojej pomocy w tym względzie - statystki to zawsze super sprawa!
-
75 (od 1 rundy) + 6 (od 2 rundy) menadżerów (spis alfabetyczny):
A
@adiceglihno
@arti154
@Ayonex
B
@Babaduk-Sarri
@bangello
@benio-team
@Brzoska-Dariusz
@budynkks
@Byku-Duma-Warmii
C
@Cezarro
@cogito
@Czaki77
D
@Dino-Ligenza (PM)
@Docencik
@Dooshek (PM)
@Dovco_HandF (PM)
@dpiotrowski218
E
@eryko99
@Everlast933 - gra od 2 rundy
F
@FORMOZA
G
@gorkins
@grzechu111
@GrzesJ
H
@hasdrabul (PM)
@huzar-shakir
I
J
@jasiuk88 (PM)
@Josue-Antonio
K
@kiler-1979 - gra od 2 rundy
@KomendaNuta
@kondziowa1
@konix1982
@kot-222
@Krzh98
@Kuba1523
L
@Leewy89
@LordPawel
@LuisEnrique67
@Lukm890
@Łowkiet-Łukasz
@Łysy-Bolcownik (PM) - gra od 2 rundy
M
@Majkelowich
@maniek_56 (PM)
@MariuszKill
@masahito_balbazur
@Mateusz-Nujo
@mateusz900
@Mati-Colchoner (PM)- gra od 2 rundy
@mientus1919
@mikina_1
N
O
@Ochowiak
@ochroniarz_123 (PM)
@OnlyDybi
P
@Pansushe
@pawelzylicz
@Pawel-Wis
@PawełPaweł
@pb1984
@peleKPS
@playmaker-pl
@przemo26
Q
@qwerty_03
R
@Ravvuu
@10Ryba10
S
@Sebastian-Corby
@sebastian-nowak_5
@Seba191995
@Sebcioo21
@serek1977
@Siarkowy-Mag
@Sierak88
@Stary91
@Szeregowiec
T
@tadziuu1
@tristan1982 - (PM)- gra od 2 rundy
@troczek13 (PM)- gra od 2 rundy
U
V
W
@wawrusiewicz1
@Wodzu1902
@Wybitny
X
@xSilverGhost (PM)
Y
Z
@Zbrzyzny-Tomek
@zetorian
INNE21/08/2022, godz. 07:13
Rezerwowi (wg kolejności zapisów): 5
-
Koniec zapisów jutro, 22 sierpnia br. o północy @language-pl.
Zapisujemy się wszyscy w tym wątku zarówno menadżerowie z doświadczeniem meczowym na wszystkich kontach 1000 meczów+, jak i menadżerowie z doświadczeniem meczowym przynajmniej 400 meczów+, na wszystkich kontach jako rezerwowi:
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/67773/imp-2022-z-a-p-i-s-y?page=1 -
@dovco_handf ja chce grac starym kontem, nie tym nowym. Nie chcę zadnego kolesiostwa. W ostatnich turniejach jak mpp lub mpg nie było problemu z zapisem. Nie wiedziałem ze tu bedzie inaczej.
-
@dovco_handf said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@dpiotrowski218 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@Dovco_HandF czyli jak wykupię te pakiety na treningi i wystawienie na LT sześciu zawodników to nie dotyczy IMP?
Nie czytasz co jest napisane w Regulaminie, a nie chodzisz do przedszkola. A w Regulaminie ejst napisane tak:
transfery bez ograniczeń w rundzie 2 i 3 finałowej (pierwsze transfery po pierwszej symulacji transferowej, za każdy transfer wcześniej: - 3 punkty, max. 4 zawodników jednocześnie można trzymać na Liście Tranferowej, za piątego i każdego następnego - 3 punkty kary, za 10 takich transferów z nielegalnego pakietu - dyskwalifikacja).
Jak wykupisz ten pakiet ( a wykupuj sobie, bo czemu nie) i dzięki temu będziesz miał możliwość wystawienia na TLu więcej niż 4 zawodników. Dostaniesz karę za każdego takiego extra zawodnika na forum: - 3 punkty, czyli koszt jednej wygranej. Kilku takich zawodników i masz fajną sprzedaż, ale np. jak 10 zawodników w ten sposób sprzedaż od twojej zdobyczy punktowej zostanie odjęte 30 punktów czyli punkty jakie mógłbyś zdobyć wygrywając 10 meczów. Myślisz, że to ci się opłaci? Co z tego, że zbudujesz silną drużynę i nawet ugrasz dobre miejsce - jak nie awansujesz dalej za uzbierane minusowe punkty? Jaki to ma sens? Ma jakiś sens według ciebie taka gra w turnieju? Za dziesięć takich transferów - dyskwalifikacja,, za dziewieć dostaniesz -27 punktów odlcizane od twoje zdobyczy punktowej.
Witam, jeszcze poruszę ten wątek. Za wystawienie piątego i szóstego zawodnika na LT są kary i jak mniemam ma to na celu zniwelowanie bonusu przy zakupie pakietu trasnferowego i uniknięcie pay2win. Ale co w przypadku eventu z LT dającego możliwość wystawienia 6 graczy na LT? Wtedy też mamy się powstrzymać przed wystawieniem kolejnych zawodników czy na czas trwania eventu przepis ten zostanie zniesiony?
-
@koshaolin2 @Dovco_HandF udało się odzyskać konto. Temat zamkniety.
-
@ochowiak said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Ale co w przypadku eventu z LT dającego możliwość wystawienia 6 graczy na LT? Wtedy też mamy się powstrzymać przed wystawieniem kolejnych zawodników czy na czas trwania eventu przepis ten zostanie zniesiony?
Dopiszemy to i doprecyzujemy, dzięki za spostrzeżenie: w każdym przypadku można tylko i wyłącznie wystawić 4 zawodników na TL-u .
-
@koshaolin said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@koshaolin2 @Dovco_HandF udało się odzyskać konto. Temat zamkniety.
To stare, nieużywane konto @koshaolin2 należałoby chyba zamknąć, czy nie?
-
@dovco_handf stare konto zablokowane
-
@koshaolin said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@dovco_handf stare konto zablokowane
Dziękuję .
-
@dovco_handf said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/67773/imp-2022-z-a-p-i-s-y
W tym temacie (na forum) wpisujemy tylko i wyłącznie nazwę menadżera (każdy menadżer musi zapisać się osobiście, niedopuszczalne jest zapisywanie kogoś przez osoby drugie czy trzecie):
Dovco_HandF lub @Dovco_HandF.
Uwaga! Każdy zapisany gracz zostanie poddany weryfikacji pod kątem posiadania multikonta.@zbyysiu-v2 said in IMP 2022♂️/ Z A P I S Y:
@Pastusiak1 musi się sam zapisać, tym bardziej, że ma dostęp do forum - jego link jest aktywny .
-
@Language-pl Koniec zapisów. Trwa weryfikacja graczy, wkrótce pełna lista uczestników, potem przydziały, moderatorów do lig i na koniec losowanie. Michał, nasz mistrzu ( @ToomAnyWays), zrobisz dla nas profesjonalne losowanie w czasie tego weekendu, jak dostaniesz listę graczy?
-
@Language-pl
Kilka spraw organizacyjnych odnośnie naszej mistrzowskiej imprezy.
Zagramy wszyscy ci, co mamy doświadczenie meczowe 1000+ w 9 ligach po 12 zawodnikach w lidze. Awans do 2 rundy - połowa każdej ligi, 6 pierwszych miejsc, razem 54 menadżerów.
Ligę R, dziesiątą zapełnią wszystkie osoby zapisane ze statusem rezerwowego czyli z doświadczeniem meczowym pomiędzy 400 a 1000 meczów. Awans 4 pierwsze miejsca.
To będą ligi bez transferów. Szczegóły przy zakładaniu lig (lub patrz w Regualminie IMP).Stawkę w półfinałach uzupełni 6 graczy z "dziką kartą", czyli finaliści poprzedniej edycji IMP OSM.
Razem w drugiej rundzie zagra 64 menadżerów w 4 ligach po 16 zespołów.
To będą ligi z transferami. Szczegóły przy zakładaniu lig (lub patrz w Regualminie IMP).Moderatorzy lig Runda 1:
Liga A - IMP 2022, R1 @Dovco_HandF
Liga B - IMP 2022, R1 @Dino-Ligenza
Liga C - IMP 2022, R1 @Dooshek
Liga D - IMP 2022, R1 @hasdrabul
Liga E - IMP 2022, R1 @jasiuk88
Liga F - IMP 2022, R1 @maniek_56
Liga G - IMP 2022, R1 @ochroniarz_123
Liga H - IMP 2022, R1 @xSilverGhost
Liga I - IMP 2022, R1 ?
Liga R - IMP 2022, R1 ?Moderatorzy lig Runda 2:
Liga A - IMP 2022, R2 @Mati-Colchoner
Liga B - IMP 2022, R2 @troczek13
Liga C - IMP 2022, R2 @Łysy-Bolcownik
Liga D - IMP 2022, R2 @tristan1982Moderatorów lig ustawiłem wg klucza: stanowisko z Personelu OSM, następnie alfabetycznie. Co do wolentariuszy spośród graczy, zastosowałem alfabetyczną kolejność.
Brakuje nam 1 Moderatora Ligi z doświadczeniem meczowym +1000 (jeżeli zgłosi się dwóch chętnych, nie ma problemu, jak zawsze mogę oddać swoje miejsce) oraz potrzebujemy Moderatora Ligi R - rezerwowych (doświadczenie meczowe pomiędzy 400 a 1000 meczów). Kto chce być rozstawiony w zawodach w lidze I?
Są chętni spośród was do założenia ligi R?
@Ganelon-Gagu (889 gry)
@kinio11 (899 gry)
@Xin-Li (873 gry)
@LisioreX (795 gry) (108)
@Mateucho90
@Menago-1939
@Bart-Shoot
@Jyndrek-Potkon
@slimandren
SlawekW
Gospodar_ManagmentJak dogramy sprawy Moderatorów Lig, zajmiemy się losowaniem.
I jeszcze jedno: zgłaszają się do mnie kolejni menadżerowie. Zapisy jednak są już zamknięte na cztery spusty, ligi ustalone, nie będziemy mieszać. Przepraszam was bardzo, ale zapisy specjalnie były wydłużone o 2 doby. Lecz mam dla was wiadomość, nie wiem, czy dobrą, czy złą, jednak nie skreślam nikogo, nigdy, więc i dla was zrobimy dodatkową listę rezerwowych i jak ktoś nie dołączy do ligi w 2 dniu przygotowawczym, będziecie mieli możliwość dołączenia do ligi w wolne miejsce (do ligi R wyłącznie może dołączyć ktoś z doświadczeniem pomiędzy 400 a 1000 meczów; spóźnieni z doświadczeniem +1000 meczów będą mogli dołaczyć do lig od A do I.).
-
@dovco_handf mogę być PM 1000+
-
Super Michał!
Moderatorzy lig Runda 1:
Liga A - IMP 2022, R1 @Dovco_HandF
Liga B - IMP 2022, R1 @Dino-Ligenza
Liga C - IMP 2022, R1 @Dooshek
Liga D - IMP 2022, R1 @hasdrabul
Liga E - IMP 2022, R1 @jasiuk88
Liga F - IMP 2022, R1 @maniek_56
Liga G - IMP 2022, R1 @ochroniarz_123