IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
@toomanyways w grupie I j jest dwa razy Sebastian Corby
-
@kiler-1979 skubaniec na start dostał podwójne szanse xd
-
Wow, tyle się dzieje a ja w plecy przez brak logowania. Kiedy rusza liga R?
-
@maniek_56 same mulciaki
-
@language-pl
Informacja od Organizatorów turnieju:Dziękujemy serdecznie @ToomAnyWays za przeprowadzone losowanie. Wkradły nam się podczas losowania zawodników niestety złośliwe chochliki. Przepraszamy. Dziś to dopracujemy i opublikujemy przed końcem dnia. Jutro zgodnie z planem startują wszystkie ligi Nostalgii - Historia, Liga Klubów A:
https://pl.onlinesoccermanager.com/LeagueTypes/League/42
Start lig pomiędzy 20-24 z okresem przygotowawczym:
Prosta standardowa instrukcja:
Ustawimy funkcje w następujący sposób:
Dokładne dane do instrukcji pojawią się wieczorem z nową, poprawioną tabelą z grupami. -
@kiler-1979 na liście którą dostałem musiał być drugi raz. Jedna osoba też występowała podwójnie jako mod i zwykły uczestnik, ale namierzyłem go przed losowaniem. Mój błąd.
-
@menago-1939 liga R żartowniś
-
Instrukcja zakładania ligi:
Wybieramy ligę "Historia - Liga Klubów A" (liga 12 zespołowa)
Zmieniamy nazwę ligi
Liga A,B,C,D,E,F,G,H,I,J, lub R-IMP'22,R1
Następnie przechodzimy do ustawień (koło zębate).
Ustawiamy funkcje w następujący sposób:
Sprawdzamy wszystkie ustawienia.
Wybieramy klub zgodnie z zasadami, czyli "kto pierwszy ten lepszy"
Wysyłamy zaproszenia osobom znajdującym się w Naszej grupie
Liga R
@Ganelon-Gagu
@kinio11
@Xin-Li
@LisioreX
@Mateucho90
@Menago-1939
@Bart-Shoot
@Jyndrek-Potkon
@slimandren
SlawekW
Gospodar_Managment@alessandordelpiero
Zakładanie ligi
• Data: 05/09/2022
• Czas: 19.00 – 24.00 - czasu Polskiego
• Serwery: Wszystkie
• Nazwy lig i Moderatorzy:Liga A-IMP'22,R1 @wodzu1902
Liga B-IMP'22,R1 @Dino-Ligenza
Liga C-IMP'22,R1 @Dooshek
Liga D-IMP'22,R1 @hasdrabul
Liga E-IMP'22,R1 @jasiuk88
Liga F-IMP'22,R1 @maniek_56
Liga G-IMP'22,R1 @ochroniarz_123
Liga H-IMP'22,R1 @xSilverGhost
Liga I-IMP'22,R1 @Majkelowich
Liga J-IMP'22,R1 @sebastian-corby
Liga R-IMP'22,R1 @damśli7Aktualizacja (05.09.2022)
10 lig x11 zawodników=awans po 5 z pierwszych miejsc (50)
1 liga (R) x 12 zawodników=awans 6 z pierwszych miejsc (6)
Awans także 1 zawodnik z najlepszym bilansem z miejsca 6 w ligach A,B,C,D,E,F,G,H,I,J. (1)
"Dzika karta" w 2 rundzie 7.
Razem w 2 rundzie o finał zagra 64 menadżerów w 4 ligach po 16 zespołów.POWODZENIA WSZYSTKIM
-
Liga C 20-20:30 będzie zakładana.
-
@dooshek liga H będzie założona około 20.15
-
Liga I zostanie założona między godz. 19.30-20.00
-
Liga D zostanie założona między 20 a 22.
-
Liga F wystartuje w godzinach 20-21
-
Liga J-IMP'22,R1 zostanie założona między 20:00 - 20.30. Gracze zostali już poinformowani.
-
@sebastian-corby liga E zostanie założona 19-20. Wszyscy gracze zostaną poinformowani o tym w pw w grze
-
-
Zgłoszono mi jeszcze jeden błąd. @Koło-Manolo powinien grać od 2 rundy. Generalnie winę biorę na siebie, moje niedopatrzenie. Wybaczcie, na swoje usprawiedliwienie mogę dodać, że to szalenie trudne wszystkiego dopilnować w tak dużym turnieju, jak się robi wszystko od A do Z ręcznie. W tej sytuacji najlepiej, gdyby znalazł się gracz, który go zastąpi, żeby być fair w stosunku do niego i rywalizacji w grupie F. Poinformujcie proszę swoich kolegów w grupach, kto nie zapisał się, a chce zagrać w turnieju. Kandydata do turnieju proszę zgłaszać bezpośrednio do mnie na pocztę prywatną w grze lub na forum. Ustalam dwa terminy: kandydatury przyjmuję dziś do godziny 20:00 polskiego czasu lub dłużej, ale tylko w przypadku ich braku - do końca okresu przygotowawczego w ligach. W przypadku zgłoszenia się więcej niż jednego kandydata do zastąpienia naszego drugo-rundowicza, zadecyduje stać gry na wszystkich kontach.
@dovco_handf said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Wprowadzamy kilka zmian, aby podnieść rangę mistrzowskich zawodów, oraz wyeliminować nerwy z nowymi graczami, którzy jak meteoryty pojawiają się na niebie i znikają.
Indywidualne Mistrzostwa Polski OSM 2022
Indywidualne Mistrzostwa Polski. Najważniejsze zawody wśród polskiej społeczności OSM z otwartą formułą dla każdego gracza z odpowiednim doświadczeniem w grze. 3-rundowy system rozgrywek opracowywany jest na podstawie ilości zapisanych osób.
Uczestnicy:
-
menadżerowie polskiej narodowości bez względu na kraj zamieszkania oraz cudzoziemcy zamieszkali w czasie turnieju na terenie Polski.
-
menadżerowie z doświadczeniem meczowym powyżej 1000 meczów (liczone są wszystkie profile klubowe), za wyjątkiem finalistów ostatniej edycji w 2021 roku. Absolutne minum, aby zostać rezerwowym to 400 meczów czyli np. po 100 na każdym profilu klubowym w momencie zapisów i nie obiecujemy nikomu z góry udziału.
-
finaliści IMP 2021 - po potwierdzeniu uczestnictwa, zagrają od 2 rundy po raz ostatni. Od następnej edycji w roku 2023 wszyscy będą zobligowani do gry od 1 rundy, wliczając w to i mistrza z poprzedniego roku.
https://prnt.sc/26bh980 + dodatkowo zwolnieni ze startu w 1 rundzie są: miejsce 10: @Mormo666 i miejsce 11: @Vanderus.
@Mati-Colchoner - gra od 2 rundy
@Łysy-Bolcownik - gra od 2 rundy
@Everlast933 - gra od 2 rundy
@Magic-89- nie gra w OSM
@tristan1982 - gra od 2 rundy
@troczek13 - gra od 2 rundy
@kiler-1979 - gra od 2 rundy
@Koło-Manolo gra od 2 rundy
@misiek1908_5 - zawieszone konto, czeka na decyzję po odwołaniu.
@Mormo666 - Ostatnie logowanie 20.07.2022, 09:59 ???
@Vanderus - Ostatnie logowanie 2.07.2022, 09:01 ???6 menadżerów7 menadżerów potwierdziło udział w IMP 2022. -
-
@dovco_handf wątek z zapisami jest zamknięty, natomiast zważywszy na informacje powyżej, chciałbym zgłosić chęć udziału w rozgrywkach.