Dominacja świata
-
Witam.
Po ostatniej aktualizacji straciłem możliwośc aby sprawdzić moja dominację świata oraz gdzie grałem. Wcześniej po kliknięciu w dominację-> kontynent-> dane Państwo pokazywalo mi gdzie grałem.
Teraz nie mam żadnych pucharów pomimo dominacji 100%.BTW. PW ciągle pokazują gwiazdki zamiast wiadomości...
-
@jasiuk88 u mnie też jest tak.
Ostatnio ta gra robi wszystko żeby zniechęcić graczy zamiast przyciągać np. Awatary -
Do tej pory skałt był 12 godzin.
Dzisiaj rano wysłałem skałta żeby przed bitwą wrócił czyli za 12 godzin a tu niespodzianka skałt wróci za 16 godzin. -
@kiler-1979 o skaucie pisali że z racji małego zainteresowania znowu czas będzie 16 godzin zamiast 12... dziwne rozumienie według mnie. Ale racja ostanio GB nie pomaga sobie i liczba dziwnych decyzji i błędów jest pokaźna.... zaczynając od awatarow a kończąc na **** w PW oraz wielu innych
-
@jasiuk88 said in Dominacja świata:
Witam.
Po ostatniej aktualizacji straciłem możliwośc aby sprawdzić moja dominację świata oraz gdzie grałem. Wcześniej po kliknięciu w dominację-> kontynent-> dane Państwo pokazywalo mi gdzie grałem.
Teraz nie mam żadnych pucharów pomimo dominacji 100%.BTW. PW ciągle pokazują gwiazdki zamiast wiadomości...
Zgłoszę to, dzięki za info. Naprawią
-
@kiler-1979 said in Dominacja świata:
@jasiuk88 u mnie też jest tak.
Ostatnio ta gra robi wszystko żeby zniechęcić graczy zamiast przyciągać np. AwataryCiebie też zgłoszę. Masz screena jak kolega @jasiuk88?
-
@jasiuk88, @kiler-1979 Jakie telefony używacie, muszę podać czy to androidy czy iphony i jakie modele?
-
@Dovco_HandF Samsung Galaxy Note 8 z Androidem. A tutaj dowód z ostatnich dni:
-
@jasiuk88 Dzięki. A tu pokazujesz te uciążliwe gwiazdki w ******** tekstach?
-
@Dovco_HandF android
Samsung 21f -
This post is deleted!
-
@Dovco_HandF tak jest
-
@kiler-1979 said in Dominacja świata:
@Dovco_HandF android
Samsung 21fDzięki. Jeszcze screen błędu.
-
@Dovco_HandF wysłałem na mail.
-
-
Zamykamy temat .
-