Diamentowa Liga Mistrzów
-
Pożegnaliśmy kolejnych czterech zawodników i już tylko czwórka pozostała nam w walce o wieczną chwałę i zapisanie się na stałe w historii turnieju:
Docencik (Liverpool)
krupski_96 (Inter)
Majkelowich (Milan)
Zbyysiu v2 (PSG)
Jutro pierwsze mecze półfinałowe
-
Tych dwóch dżentelmenów dzielnie walczyło o swoje miejsce. Obaj mieli różne drogi do finału. W obu przypadkach nie była to bynajmniej droga usłana różami. W fazie grupowej Docencik zdobył 13 punktów i zajął 1 miejsce, natomiast Zbyysiu v2 zdobył 10 punktów co wystarczyło na 2 miejsce, przegrywając z Mati Colchonerem. Potem jednak Zbyysiu się rozkręcał, wygrywając 4-1 w dwumeczu z john adams_2, natomiast Docencik wciąż trzymał poziom pokonując 5-2 zawodnika troczek13. W ćwierćfinałach Zbyysiu v2 pokazał już pełnię swoich możliwości, najpierw remisując 2-2 u siebie a potem pokonując aż 0-3 na wyjeździe zawodnika pawel02121. Docencik natomiast w pierwszym meczu wygrał 2-0 a w drugim przegrał 0-2 z Łowkietem Łukaszem i o awansie zadecydowały karne. Tak samo jak w półfinale, gdzie po meczach zakończonych wynikami 0-1 i 2-1 z krupski_96 znów mieliśmy karne. Zbyysiu również miał swoje zawały. W pierwszym meczu przegrał z Majkelowich 2-3. W rewanżu udało się natomiast wygrać 2-0 i to on zmierzy się jutro z Docencikiem.
Kto wygra?
Czy rozstrzygnięcie padnie po 90 minutach czy zobaczymy trzecie z rzędu karne w starciach Docencika?
Kto będzie świętował, a kto będzie musiał przełknąć gorycz porażki?
Tego wszystkiego dowiemy się jutro około 22:53, zapraszam wszystkich na to widowisko! -
Niniejszym niezmiernie miło mi ogłosić że zwycięzcą pierwszej, historycznej edycji Diamentowej Ligi Mistrzów zostaje... Docencik brawa też dla Zbyysiu v2 za piękną walkę i awans do finału. Z Docencikiem mam nadzieję widzimy się za rok, a wszystkim pozostałym życzę wywalczenia miejsca w tym turnieju
-
@ŁukSal Świetne prowadzenie zawodów .
-
@ŁukSal said in Diamentowa Liga Mistrzów:
Niniejszym niezmiernie miło mi ogłosić że zwycięzcą pierwszej, historycznej edycji Diamentowej Ligi Mistrzów zostaje... Docencik brawa też dla Zbyysiu v2 za piękną walkę i awans do finału. Z Docencikiem mam nadzieję widzimy się za rok, a wszystkim pozostałym życzę wywalczenia miejsca w tym turnieju
Gratulacje dla obu finalistów za fantastyczny występ w Diamentowej Lidze Mistrzów, a mistrz wśród mistrzów: @Docencik zdaje się, że wywalczył sobie automatycznie bilet do następnej edycji jako obrońca tytułu @ŁukSal?
-
Grafika w wykonaniu niezawodnego @Dino-Ligenza
-
-
-
-