Menajer Madalyalarının Toplanması
-
Öncelikle uzun zaman sonra oyuna dönmüş ve geçmişte sıralama yapmakla uğraşmış birisi olarak madalya sistemini kısmen beğendim. Menajer puanı sisteminde iddialı olmak isteyen birisi 10 takımlı ligde hedef 9 oynamaya mahkum oluyordu. Bu da bir noktadan sonra sıkan bir şeydi. Ancak şimdiki sisteminde fazlaca kusuru olduğunu düşünüyorum.
Bu yazıyı yazmadan önce sıralamada en iyi menajerleri inceledim. Öncelikle ciddi satışa hedef 1 takım alan iddialı menajerler var ve daha kötüsü neredeyse boş lige oynuyorlar. Bilgisayara karşı kazanmak oldukça kolay olduğu için madalya silme durumuyla da karşılaşmıyorlar. İleri klasmanda bir menajer es kaza yenilsin ciddi madalya silme alıyor. Bu da PC ile oynayana avantaj sağlıyor. Bir şekilde puanlamanın dolu ligde oynayanın lehine çevrilmesini öneriyorum.
Benim bu başlığı açmadaki asıl sebep ise sıralamada iddialı menajerlerin tamamına yakınının ekipsiz olması veya hiçbir ekip turnuvasına katılmaması ya da daha doğrusu katılamaması. Bunun da sebebi açık bir şekilde toplam madalyanın 4 hesabı birden kapsaması. Böylece sıralama yapmak isteyen birisi zorlu ekip maçlarına girmeyi göze alamıyor. Sıralamada iddialılar kendi içinde, ekipte iddialılar kendi içinde izole oluyor. Bu noktadaki önerim eski sisteme benzer bir şekilde 4 hesabın da ayrı ayrı kendi içinde sıralanması. Böylece bir kişi hem ekipte oynarken hem bir hesabıyla da sıralama yapabilir. -
-
M mrtgll33 locked this topic on