Zawieszone konto tymczasowo ,,działanie w zmowie"
-
Witam wszystkich. Proszę o informację ile trwa tymczasowe zawieszenie konta. Moje dwa konta zostały zawieszone za niby działanie w zmowie. Co jest non sensem ponieważ nigdy nie robiłem żadnych przekretow. Proszę o info ile trwa zawieszenie??
-
@crayzolek do czasu wyjasnienia. A jeżeli miałeś dwa konta to obydwa zostaną zawieszone na zawsze. Niestety posiadanie dwóch kont, pomimo że nie grasz w tej samej lidze jest zabronione.
-
@jasiuk88 tylko te 2 konta były na całkiem innym mailu. Inna kwestia to od jakiegoś czasu jest opcja że na jendym koncie można 4 różne ligi rozpocząć. Miałem akurat 4 na danym koncie rozpoczęte i raczej nie powiązane ze sobą....
-
@crayzolek trochę dziwne bo albo ktoś musiał Cię zgłosić albo z jakiegoś powodu byłeś sprawdzony akurat. To że mail jest inny nie ma nic wspólnego. Przy multi koncie sprawdzają czas logowania się i IP z którego się logowales.
Ale jest to dziwne bo w top 10 "najlepszych" graczy z największą ilością medali jest gościu który ewidentnie ma dwa konta w top 10 a nie doczekał się zawieszenia. -
@jasiuk88 aha to rzeczywiście dziwna sprawa...gram od kilku lat a tu nagle takie coś i to dwa konta w jednym dniu. Z tym IP to fakt musieli sprawdzać i to dokładnie z tego wynika. Zobaczę co i jak. Pisałem odwołania i czekam na info. Dzięki za odpowiedź
-
@crayzolek moja rada. Trochę pokajaj się, przeproś za zachowanie swoje i powiedz że się to nie powtórzy to jest szansa że jedno konto odblokuja. Ale na pewno nie licz że obydwa pozdro
-
@jasiuk88 Dobry pomysł ale...akurat nie uważam żebym miał coś sobie do zarzucenia...więc bardziej oni powinni wyjasnic dokładnie swoje zachowanie śmieszne i przeprosić a jak nie odpowiedzą nic....to trudno. Konta pójdą w odstawkę. Pozdrawiam
-
@crayzolek niestety posiadanie dwóch kont (nawet jak nie grasz sam z sobą w lidze) jest zabronione przed regulamin. Więc pomimo że Ty uważasz że nie zrobiłes nic to zlamales regulamin. Mnie to dziwi czemu padło na Ciebie bo w top 100 na świcie są ludzie którzy jawnie mają dwa lub więcej kont i ich nie blokują a padło na Ciebie.
-
@jasiuk88 said in Zawieszone konto tymczasowo ,,działanie w zmowie":
Ale jest to dziwne bo w top 10 "najlepszych" graczy z największą ilością medali jest gościu który ewidentnie ma dwa konta w top 10 a nie doczekał się zawieszenia.
z nudów go zgłosiłem. Zobaczę, jak to się potoczy
-
@jasiuk88 znalazłem już powód zawieszenia...na 2 zawieszonych kontach miałem rozpoczęte gry fantasy na każdym koncie i 4 slotach z konta. Dzisiaj kolejne konto zostało zawieszone na którym miałem same gry fantasy. Po prostu to są idioci hehe. Oni analizują to jako granie niby w tej samej lidze
-
@Majkelowich to jest nas conajmnien już dwóch którzy go zgłosili