Kiralık Transfer olsun
-
Bence artık kiralık transfer etme seçeneği gelmeli
-
yabanco ligten nasıl oyuncu alabilirm ?
-
@mrtgll33 said in Kiralık Transfer olsun:
@OziiOSM Basitliğin dışına çıkacağını düşünüyorum, olumsuzum.
Şahsen basitliğin dışına çıkacağını düşünmüyorum. Aksine gerçeğe yakın bir görüntü verebilir...Ama illegal durumlara zemin hazırlayacak durumları ortadan kaldırmak amaçlı sağlam bir sistem oturtulmalı.
Ne gibi yabancı ligden trendler kardeşim. Sadece kendi liginden ve kasiften transfer yapabilirsin...Başka bi ligden transfer yapamazsın.
-
Şahsen basitliğin dışına çıkacağını düşünmüyorum. Aksine gerçeğe yakın bir görüntü verebilir...Ama illegal durumlara zemin hazırlayacak durumları ortadan kaldırmak amaçlı sağlam bir sistem oturtulmalı.
Ne gibi yabancı ligden trendler kardeşim. Sadece kendi liginden ve kasiften transfer yapabilirsin...Başka bi ligden transfer yapamazsın.
-
Sezon zaten kısa sürüyor. Belki 1 ay belki az veya çok. Kiralık adamı kaç günlüğüne kiralayabiliriz? Saçma bence
-
@GS_METECAN said in Kiralık Transfer olsun:
Ben basit bir oyunun böyle kalması görüşündeyim, fikrinize saygım var tabiki ve bu kararı verecek olan da Game Basics yine
-
@babuşthekıro dediğine katılıyorum zaten 1 ay sürüyor 22 günlük bir ligde adamı günlük mü kiralayacağız saçma bence.
öneriye verecek görüşüm olumsuz benim gözümde ise gereksiz.
-
Tek sezonluk sistemde kiralık transfer özelliği mantıksız olur.
-
@Salvatore-D. katılıyorum.