OSM Taktikleri
-
Sağolun yanıtlarınız için.
-
Merhaba. Ben son zamanlarda 4-5-1 Kaleyi görünce vur ile gayet iyi işler çıkarıyorum. Ama defansif bir taktikle oynuyorum ve kadromu bayağı güçlendirip ligin üzerinde bir takım yaratınca ofansif açıdan yetersiz kalmasından korkuyorum. 4-3-3 Kanatları kullan tarzı bir taktiğe mi geçeyim yoksa 4-5-1 Kaleyi görünce v
-
@The-ArdaE02 kadronu iyi bir seviyeye getirdikten sonra 433 gec bence
-
benle hemen hemen aynı güçte rakibe karşı deplasmandayım mutlaka yenmem lazım 442b paslaşarak oynuyo lütfen yardım
-
benim kadro ligdeki en kötü kadro da olsa en iyi kadro da olsa her zaman 433 kanat yapıyorum yüksek derece de iyi sonuçlar geliyor. hiç rakip zayıfmış şöyle yapayım rakip zormuş şöyle yapayım taktik maktik yok bam bam bam! bazen benden aşırı üstün olan rakiplere 523 uzun top yapıyorum onda da ya galip en kötü beraberlik alıyorum
-
Selamun aleykum sizce kontra atak oynayan birine karşı nasıl oynanmalıdır mesela benden güçlü olana nasıl benden düşük olana nasıl oynanmalıdır teşekkürler şimdiden
-
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi . Özellikle murat abi yardımcı olursan çok sevinirim sana çok güveniyorum. Yine kazanmam gereken bi maç kaybettıgım an ligdende kopcak gibiyim rakibimin kadrosu benden daha zayıf ama nasıl oluyorsa dolu dizgin gidiyor herkesi yeniyor nerdeyse. 4-2-3-1 Kontra Atak alan savunması ofsayt yok. Oynuyor. Maç onun sahasında. Mutlak Kazanmak için ne yapmam lazım ne önerirsin
-
@Arda-Öksüz ikinizin kadro değeri nedir kardeşim ?
-
Hayat acıdır.
-
@babuşthekıro Sağlık olsun
-
@mrtgll33 Murat abi benim 250 onun 100 ama adamı yenmek zor nedense
-
@Arda-Öksüz 433 e uygun mu Kadron
-
@mrtgll33 Böyle abi kadro
-
@Arda-Öksüz 150M kadro farkı var 433Kk oyna
-
@Arda-Öksüz kardeşim lige baktım da en yüksek kadro değeri olan 3 takımdan birisisin. Lige 4-3-3B ile devam edersen 10.lük yerine 2-3 gibi daha iyi yerlere gelebilirsin
-
@babuşthekıro Öğrenmiş olayı
-
@babuşthekıro 17 puan fark atmışsın. Şampiyonluk garanti.Kupayı da hediye etmiş ol."Az a kanaat etmeyen çoğu bulamaz".İNŞAALLAH sonraki sezonlara kupa da...Şampiyonluk için Tebrikler.
-
@babuşthekıro Üşenmemiş girip incelemişsin sagolasın . Ya sorma o yüzden buraya yazıp duruyorum kadrom baya iyi ama sürekli mağlup berabere anlam veremıyorum. Bu akşamdan itibaren 4-3-3b denemey başlıcam çok teşekkürler tavsiyeleriniz için
-
@mrtgll33 abi sunderlandım 3.sıradayım kadro değerim 162 m chelsea ile oynuyorum 350 civarı kadro değeri var nasıl bi kadroula çıkarsam galip gelme şansım var