OSM Taktikleri
-
arkadaşlar ligdeki takımlara göre çok guzel bır kadrom var en yakın rakıbıme 100 m fark atmış durumdayım çizgi taktiklerini ve forvetleri orta sahaları defansları ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz 7.yim şuanda yukarılara çıkmam lazım önerılerınızı beklıyorum en son fenerbahçeyi evimde 1 0 yendım 4 3 3 b kanat forvet os destekle os sabit bekler ileri geri yapdım ama deplasmanlarda sıkıntı cıkarıcakgını dusunuyorum. Düşüncelerinizi beklıyorum -
@Bittinizkardess said in OSM Taktikleri:
arkadaşlar ligdeki takımlara göre çok guzel bır kadrom var en yakın rakıbıme 100 m fark atmış durumdayım çizgi taktiklerini ve forvetleri orta sahaları defansları ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz 7.yim şuanda yukarılara çıkmam lazım önerılerınızı beklıyorum en son fenerbahçeyi evimde 1 0 yendım 4 3 3 b kanat forvet os destekle os sabit bekler ileri geri yapdım ama deplasmanlarda sıkıntı cıkarıcakgını dusunuyorum. Düşüncelerinizi beklıyorum
kalecimde 105 lik ter stegen antrenmanda çıkmamış -
Murat abi sayende lige tekrar tutundum üst sıralara çıkmam an meselesi bu akşam çok zorlu bi maçım var kazanmayı bırak 1 puan bile hayal gibi. Fikrini almak istedim. Rakip galatasaray 600 milyonluk kadrosu var benim 300 yarı yarıya yani. 4-4-2 B alan savunması kanatları kullan oynuyor. Maç deplasmanda Ne yapmamı önerirsin
-
@Arda-Öksüz 4-5-1 KGV gireceksin en azından beraberlik şansın olur. Baskıyı Fulle, Defansif ve Topa Sahip Ol - Yüksek Hızda Paslaşma kullanabilirsin. Aşırı Sert işe yarayabilir hakeme göre. Adamın saha seviyesi varsa 1 puanı bile unut ama başarılar
-
Ligi 2 kişi yönetiyoruz, tek yenilgim Marsilya'ya. O da uzun süredir girmediğim için formsuz adamlarla oynatmışım takımı
-
Hep iyi şeyleri mi paylaşıcaz, bu da başarısız olduğum ligden kare. 8. haftada 9. olarak almıştım 3.'lüğe kadar getirdim. Her zaman istediğimiz olmuyormuş
-
@babuşthekıro Çok sağolasın valla denicem dediklerini + kamp yaparım belki olumlu bı sonuc alırsam mutlaka yazarım teşekkur ederım tekrar
-
@Arda-Öksüz Bazen taktiklerin iyi degilse kamp işe yaramıyor herzaman kampa güvenmeyin derim taktiklerinizi geliştirin.
-
@mrtgll33
barcelona nın ideal dizilişi ve taktiği ne abi -
@Playboy-Cowboy Barcelona nın ideal dizilişi ve taktiği 4.4.2 dir kaleyi görünce vur forvetler sadece atak orta saha forveti destekle defans geride kal -- Ofansif oyun - Yüksek hızda paslaşma - Tam saha baskı
-
@Playboy-Cowboy Son 2 senedir 3-4-3 oynuyor fakat 3-4-3 ile çok iyi sonuçlar alabilirken çok zırt skorlar da alabilirsin. 4-3-3 oyna
-
@babuşthekıro 4.4.2 ile 4.3.3 taktigini rahat geçersin Barcelona gibi takımla 4.3.3 oynamana gerek yok zaten 2 forvet yeter sana 4.3.3 çok açıkları olan bir taktik
-
@Arda-Öksüz Üst sıralara çıkmana sevindim kardeşim ama forum mesajını yeni görüyorum maçın oynandı mı ?
-
@babuşthekıro kardeşim hemen yardımcı olmuş
-
@Playboy-Cowboy Barcelona ya beni koy rastgele diziliş yap yine 3 gol sallar
-
@35EfsaneUquR35 kardeşim o kadar emin olma...
-
@babuşthekıro Zamanla daha tecrübe olacak ;₺
-
@35EfsaneUquR35 Buna bende katılmıyorum :thinking: