OSM Taktikleri
-
@Bayram-Karakuş Paraya kıyacak avukatın iyisini tutacak o zaman @babuşthekıro hocamız
-
-
4-2-3-1 kgv karsi taktik nedir ?
-
@ylmzemre05 kadron iyiyse daha ofansif olarak 4-3-3 , 4-4-2 gibi dizilişler idealdir.
-
paslı mı kanat mı ?
-
442 karşı hangi taktik gider
-
@kanbirkemal sende ona karşı 442 oynarsın ya da 433 de olabilir.
-
@Bayram-Karakuş said in OSM Taktikleri:
@babuşthekıro kaç maç cezalılar bunlar?
-
@29aso29 said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar 4 3 3 b kanatları kullan da orta sahanın ortasındaki oyuncunun defansı yüksek olsa iyi olur mu
-
@29aso29 evet öyle uygun olur
-
Sa öncelikle herkese iyi oyunlar. Ben kanatları kullan 433 A oynatıyorum. Kadrom çok çok iyi. Maçlarda 15-20 şut atıyorum ama gol bulamıyorum. Sebebi nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim..
-
@Cetin-NAZLI Kondisyon düşüklüğü sebep olabilir...Yada yüksek pres uyguladigin için oyuncular yorgun düşüp son vuruslarda iyi olmayabilir. ..Bunlar dışında ise sadece beceriksiz olabilir
-
@GS_METECAN hocam pres düşüktü. Kondisyonlar yüksekti hatta rakibin düşüktü kondisyonu. O halde yenemedim ve kupadan elendim. 4333 te oyuncu mevkilerindeki özellikler nasıl olmalı? Hücum def falan..
-
@Cetin-NAZLI 433 te sağ ve sol kanatta defansı yüksek oyuncu, sağ ve sol beklerde hücum gücü yüksek olan oyuncu koyarsan iyi olur...
Gol atamamanin sebebi olarak rakibin kaleciside iyi olabilir.Bu seçenekler cogalabilir. Ama oyun motorunun bu seçeneklere ne kadar etki edebileceği konusunda net bir bilgi yoktur...Oyun motoru bir çok şeyi saklı tutar..Bunu menajer tecrübe kazandıkça analiz edebilir...
-
Orta sahadaki oyuncular nasıl olması gerekiyo? Orta saham görüntüde çok iyi ama ne gol var ne asist. Orta ve kanatların değerleri nasıl olucak onları da yazabiliri misiniz?
-
@Cetin-NAZLI 433 B de açık mevkilerde hücum gücü yüksek oyuncu, ortada defans gücü yüksek oyuncu kullanabilirsin. Ama her zaman genç bir kadro, tempoyu koruyacak bi kadro oluşturmak verimli olacaktır...433 te zaten genel olarak forvetler gole daha yakın oynar...Orta sahada atabilir tabi...Kaleyi görünce vur da orta sahaların atacağı gollere bağımlı olabilirsin...Yani bu taktikle orta sahalar gole çalışır.
-
@Cetin-NAZLI Sürekli güçlü oyuncuları oynatmayı bırakıp yedeklere yer vermelisin. 17 maçta 20 gol atan yedeğim var. Yani Rotasyon yapmalısın. Birde her oyuncu her takımda iyi oynamaz, takımına uygun oyuncular almalısın. Örnek Olarak; Man. United kariyerimde 96!lık Ramos 20 maç 1 gol atarken, 88'lik Shaw 21 maçta 6 gol 7 asistle oynadı.
Başka bir örnek olarak Rooney'i 6 maç oynatıp 1 gol katkı alırken, Liverpool'a sattığımda 10 maçta 13 gole katkı yaptı, ayrıca Liverpool şampiyonluk yarışında averajı en düşük rakip.
-
@Cetin-NAZLI Ramos, Shaw örneği verirken, Shaw değil Blind yanlış yazmışım. Ama anlamışsındır umarım. Galiba Ramos Messi'yle pek iyi oynayamıyor